Jump to content

JimWennmark

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About JimWennmark

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/30/1980

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Furuvik
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Flugfiskesverige! Jim här! Jag, tillsammans med Tomas Lundqvist, startade och driver Flugfiskepodden! Vi är nu inne på säsong 3 och spelar in just nu. (Egentligen den första riktigt seriösa säsongen). Den här säsongen har varit riktigt lyckad och vi har fått med en massa intressanta gäster och vi har avhandlat en massa intressanta ämnen. Vi profilerar oss som en interaktiv pod är du som lyssnar kan vara med och påverka innehållet. Så vill vill gärna göra vad vi kan för att nå ut med det budskapet till fler och att fler tar tillfället i akt och är med och påverkar. Så
 2. Hej! Såg att det här var ett gammalt inlägg men tänker att jag svarar ändå! Vad skoj att du hittar matnyttiga saker från Flugfiskepodden! Om du har fortsatt att följa oss och lyssnat vidare på podden så kanske du har snappat upp nått mer som du kan ha användning av. Om du missat att lyssna så kan jag tipsa om att lyssna på säsong 3 som vi kör just nu. Många riktigt intressanta och kunniga gäster den här säsongen! In och lyssna!
 3. Hej! Hoppas ni fortfarande följer och lyssnar på Flugfiskepodden! Om inte så ge den en chans igen! Den här säsongen har varit riktigt bra och hösten ser sjukt lovande ut! In och lyssna!
 4. Hej! Tänkte bara puscha för vår podcast Flugfiskepodden! Vi avhandlar allt som har med flugfiske att göra! Det är dessutom en interaktiv pod vilket innebär att ni som lyssnar har chansen att påverka innehållet. Skicka in önskemål på ämnen du vill att vi ska ta upp i podden så kommer vi att göra allt vi kan för att tillgodose era önskemål. Ni hittar oss där poddar finns men enklast via Podbean, Spotify eller Apple Podcasts.
 5. Hej! Flugfiskepodden har fått chansen att anordna ett flugkastningsevent i den nybyggda friidrottshallen på Gavlehov i Gävle den 4/4. Vi träffas för att tillsammans slipa på våra kastningskunskaper, testa lite prylar och/eller bara umgås med likasinnade. På plats kommer representanter för Loop, LTS och Lilla Malma att finnas för att visa prylar samt bistå med tips och trix. Vi kommer att ha certifierade instruktörer från IFF på plats så som Thomas Berggren (Lilla Malma), Staffan Dahlbom (Loop) och vår egen Tomas Lundqvist (FFP) naturligtvis. Vi öppnar portarna kl. 12.00
×
×
 • Create New...