Jump to content
Edgeforum

Jonas Fahl

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jonas Fahl last won the day on May 4

Jonas Fahl had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Jonas Fahl

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonas.fahl@gmail.com
 • Telefon
  0735073365

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, tack för tipset, har suttit och kollat in just den. Men förstår int om man behöver kort eller inte på svenska sidan, förstår inte ens om fisket är reglerat eller om man kan fiska års om!?
 2. Hej behöver tips på Älv i Norge nära gränsen till Bohuslän, vill kunna åka över dagen. Allt gott!
 3. Hej behöver tips på Älv i Norge nära gränsen till Bohuslän, vill kunna åka över dagen. Allt gott!
 4. Jag stod på en brygga där det var rätt djup kanske 8+ och övade på sjukliga och efter att jag hade stått där i en halvtimme så kom den sakta upp från djupet längsmed ett sjögräsbevuxet rep. Den nappade på omkring 1,5 meters djup.
 5. Fick en något udda fisk på fluga ikväll, sjurygg på kobberbassen, 34cm, vikt, gissar på omkring 1500-1700g 20200503_200653.mp4
 6. Tack för alla svar, jag tror att jag förstår!😀
 7. En annan fråga, hur vet jag vad som är fram och bak på Klumplinan? Jag fick linan på en galge, så vet inte vilken del jag skall fästa i running/skjutdelen...
 8. Så om jag förstår allt rätt så har jag 4 linor på rullen vid laxfiske. 1=backing 100-200meter. 2=runningline/skjutlina (är detta samma) typ 30 meter. 3=klumpen (alltså den dyra fluglinan) typ 10 meter. 4=tafsen. Har jag fattat detta rätt?
 9. Tack för ett uttömmande svar, du använder så många ord att jag måste transkribera texten först ; ) Sedan försöka förstå!
 10. Ok, linan som jag har till öringutrustningen är ju rätt lång 30 meter, sitter direkt på backing. Linan som sitter på laxgrejerna är väl typ 10 meter. Är det meningen att man har med skjutlinan i kastet?
 11. Hej, jag är helt ny på detta med flugfiske. Jag skall fiska havsöring i havet och lax i rinnande vatten. Jag läser nu om "skjutlina" en lina som det står att jag behöver mellan backning och klumpen (fluglinan). Stämmer det?
×
×
 • Create New...