Jump to content

Troutdreamer

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Troutdreamer

 • Rank
  Newbie

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  andreas.landstrom@gallivare.se
 • Telefon
  0730544791

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack för tipsen, hittade ett beggat Vision Onki 9’#5 samt beställt nya vadare och skor så får kika på högre klass senare när ekonomin tillåter
 2. Tack för tipset, har faktiskt suttit några timmar och kikat en massa avsnitt från dem, riktigt bra! Ang streamers, vad ska man absolut ha i asken för större öring och lekande havsöring? Wollybugger har jag och någon zonker..
 3. Hade ett TFO #5 som knäcktes under senaste fiskeresan i höstas. Så jag kikar även på spö klass 5 som ett allround, och kanske ett klass 7 för lite tyngre fiske.. Hur resonerar du vad gäller spön och klasser för lite större öring? Funderade på att köpa en sjunklina med till streamerfiske, är det värt eller kör ni på sjunktafsar? 4cast har en polare talat mkt varmt om. Har en Rio Grand samt en vision vibe 85 kortklump.
 4. Grymt, tack för alla tipsen!! 👍🏻 Vann faktiskt nyss en auktion på tradera med 4 böcker för öringfiske där ”lär dig läsa öringvatten” var med.. Ska kolla in videon med! Har bara ett klass 5 spö med WF flytlina och sjunktafs för wollybugger och dyl. Är det god idé att skaffa fler linor, isf vad och hur ska man tänka?
 5. Vad rekommenderar ni som mest lärorika material att kolla på? 😀 Letar alltså inte något med bara schysst foto och tunga fångster, utan mer om lärande fisketeknik/taktik när det kommer till öring/röding i strömmande och stilla vatten. Även rekommendationer på bra böcker mottages tacksamt. Har fiskat i många år men aldrig direkt fått något större än 1 kilo. Vill lära mig mer om hur jag bäst kan lyckas få större fisk.
×
×
 • Create New...