Jump to content

Troutdreamer

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About Troutdreamer

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  lalle_81@hotmail.com
 • Telefon
  0730544791

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Troutdreamer's Achievements

Member

Member (2/5)

4

Reputation

 1. Har stött på flera ggr som tips på forumet att fiska med muddler minnows och svart muddler när det börjar skymma, till större öring. Kör ni dem alltid förtyngda eller med sjunklina/spets eller drar ni dem i ytan med? Vilka storlekar räknas som stora muddlers? Hur fiskar ni dem, jämna drag, ryckigt, snabbt osv?
 2. Har fiskat ett par ggr nu med spöt och allt verkar funka fint.
 3. Japp gjorde precis så, och limmade med epoxy och runt skarven. Verkar sitta ordentligt när jag provkastade igår.
 4. Det blev ett par Guideline LPX med amber lins. Funkar som de ska, och satt skönt på samt är väldigt lätta, men hållbarheten kanske därefter 😏
 5. Ok tack för tipsen ska prova och se om det funkar. Edit: Gick lätt att lossa spödelen från toppöglan med tändaren. Har limmat med epoxy nu så hoppas det ska sitta 🙂
 6. Är också på jakt efter regnjacka till fisket. Lutar åt en Gore-tex som kommer användas till fjällvandring, vardags mm. Haglöfs Lim ser riktigt fin ut, väger nästan inget men är tunn och ganska ömtålig. Kör ni en storlek större för att kunna få plats med mellanlager?
 7. Ok ska testa imorgon. Vad är det för lim som man brukar använda?
 8. Lyckades paja spötoppens sista del ca 4cm. Till er som har erfarenhet går det att fixa? Funderade om man skulle kunna värma och gå bort spödelen från toppöglan och limma fast den på resterande spödel.
 9. Du borde reklamera din om det börjat släppa efter ett pass. Jag köpte nyligen min McLean begagnad och vet inte hur mkt han som ägde den har fiskat. Ser att det släppt gummi kring håvramen men ingenting direkt i det övriga nätet.
 10. Tycker också att Medium rymmer rätt bra, fiskar upp till ett par kg. Men är jag ute efter mindre lax och stor havsöring skulle jag kört på Large absolut.
 11. Upplever du stor skillnad i optiken mellan Costa och billigare Leech, funkar polariseringen lika bra? Kör du plast eller glas? Hade egentligen tänkt satsa på ett par Costa men tänkte ta det nästa säsong, eller ev som du säger om det skulle hinna dyka upp ett par beggat till rätt kurs.
 12. Skulle behöva ett par polariserande fiskebrillor som är schyssta för priset ca 500:-, har ni några tips?
 13. Intrycket av nya håven är att det är en riktigt fin och välgjord håv, stabil ram och djupt och fint nät, är grymt nöjd! 😃 Medium känns rätt rymlig för ett par kg iaf..
×
×
 • Create New...