Jump to content

Glen2

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Glen2

 • Rank
  Newbie

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  glen.axelsson@gmail.com
 • Telefon
  0703254143

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rulle Inex 25 med extra spole och fodral till (både rullen och extra spolen), 1100 kr med frakt Såld - Rulle Inex 5 7 med extra spole - 1000kr med frakt den på forumet för inte alltför länge sedan - Sitter en lina klass 4Cast #6 på extra spolen. (Impulsköp när det är som bäst, när behov egentligen inte finns) Såld - Loop opti creek 7'3 #3 (3 delat) - 1600 kr med frakt Slänger med 2 äldre linor som jag har , tror det är en optistream och en presentationslina i klass #3. Kan ta bilder på dessa (sitter på inex 25 i dagsläget) Såld - Zpey Switch Z1-1005 , 10', klass 5 (11gr), 4 delat - 1500kr med frakt Orivs T3 9' klass 5 - 2 delat , Mid Flex 7.0 - 1700 kr med frakt Tuben har fått repor och orvis klistermärke har börjat släppa (metalltub, solid) Skicka pm vid intresse
 2. Har normalt kört med Nålknut mellan backing och fluglinan men såg nu att linan jag köpt kommer med en färdiggjord ögla i båda ändarna. Finns det någon bättre knut som jag kan använda för att fästa backningen mot fluglinan och använda den öglan som finns?
 3. Glen2

  ULS Hybrid

  Hej , tänkte kolla om någon har erfarenhet av Guidelines ULS Hybrid. Skulle vilja ha ett spö som lämpar sig för lite större flugor . Tänkte det kunde vara roligt att prova på ett switch spö och känna på lite tvåhandsfiske med ändå ha möjligheten att använda det som ett enhandsspö. Fiske efter öring i mindre åar / älvar och till insjöfiske. Funderar på om sexan i serien är tillräckligt eller om man skulle gå upp på en sjua. Någon som har erfarenhet av spöserien?
×
×
 • Create New...