Hoppa till innehåll

jawo

Members
  • Antal inlägg

    5
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Kön
    Man
  • Bostadsort
    Lund

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

jawo's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

3

Gemenskaps Rykte

  1. Ny kort tur till pisseviken och läsidan av stenpiren igår. Andra sidan gick inte att kasta på. Inga kontakter på vita mysis, orange WB eller rosa mulkis. Inte mycket folk längre, kunde fiska av hela viken relativt lugnt. En utter gjorde att det kändes bättre.
  2. Premiärturen blev i pisseviken i tisdags med spinn då jag upptäckte lite väl sent att vadarna läcker i grenen… man blir verkligen hämmad. Rätt gott om folk, såg en komma upp på fluga inne i viken. Metarna vid inloppet drog också rätt bra med fisk såg det ut som men själv blev det bom. Kanske blir ett nytt försök imorgon.
  3. Ja tempen kan man verkligen inte klaga på! Har själv fiskat en hel del mellan malmö och lomma, hade några pangfisken där förra säsongen, men aldrig norröver upp mot bjärred. Ser förbaskat långgrunt och ohett ut men det kanske går? Skitfiske!
  4. Jaha, nästan premiär igen nu då. Verkar alltid vara lite aktivitet här strax före men sen dör det ut när det kommit igång. Ska själv försöka dela med mig av lite rapporter då det är kul och man får mer förståelse när man ser hur det går för andra. Premiären blir nog 3e januari i Ålabodarna/fortuna, hojta till om du ska dit. Kanske blir en start med rosa mulkiss som verkar ha blivit populär, om inte det tar så kanske en kobberbassen. Hur är era taktiker? skitfiske
  5. Hej! Jag är lite sugen på att prova på havsöringsfisket då det känns som att det är dags att gå vidare från regnbågarna nu. Har förstått att sommaren inte är det hetaste men tänker att senaste veckorna inte har varit särskilt varma så det kanske gör det bättre? Bor i lund och har bara tillgång till cykel/lokaltrafik så tänkte satsa på Malmö/lomma/bjärred då det är mest rimligt. Tacksam för tips på platser, tider och flugor som skulle funka. Allt gott!
×
×
  • Skapa ny...