Jump to content

Elaola

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Elaola

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  Elaolaola@gmail.com
 • Telefon
  0761041023

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hehe nu blev det svårt att välja. Jag misstänker att båda rullarna kommer att vara i min ägo så småningom. Om du var tvungen att välja att fiska endast med en av dem, stilla och strömmande, torrt och nymfer, vilken skulle du välja
 2. Tack för svar Sahlberg. Bromsstyrkan är inget som bekymrar mig. Viktigare att bromsen är mjuk då fisken drar iväg på tunna tafsar. Var helt inne på en Danielsson Dryfly men blev sugen på farion då den väger lite mindre, rymmer mer backing och jag misstänker att den kräver mindre underhåll. Vet att många förespråkar Danielsson i alla lägen men jag får ta och fundera lite.
 3. Nån som använder denna rulle? Är bromsen mjuk som silke? Hållbar? Funderar att hugga en till min femma då det är bra priser just nu.
 4. Ville hålla detta hemligt men håller med. Har en femma som jag gillar bättre än många andra betydligt dyrare spön.
 5. Ok, tack för input Kossu. Ska fundera lite om jag vågar välja en lina med lite tyngre klump till min 5# eller om jag kör på ovannämnda.
 6. Ok. Hur kastar den tycker du? Varför vill du ha intermediate på runningdelen? Har som sagt aldrig kört sjunk förut så blir många frågor
 7. Nån som testat denna lina? Aldrig kört sjunklina förut. Tänkte köra 200gr på min 5#, vill ha något som laddar snabbt. Boobies och kanske någon streamer är tanken.
 8. Tack för alla tips! Då har jag läsning för en stund framöver 👍
 9. Perfekt. Tack för det 👍
 10. Hejsan, Är det någon som har tips på en läsvärd bok om flugfiske? Olika typer av flugor? Hur dessa ska fiskas? entomologi osv? Har kollat på "flugfiskarens ABC" och "den stora boken om flugfiske" men tar gärna emot tips som sagt. Allt gott.
 11. Stiligt. Valde mellan ett sisu och ett elevation. Kom på att man måste vara snygg i fjällen också så blev inte ett elevation
 12. Ok. Låter fint det. Är nog ingen flugdiva direkt då jag har kört med gamla billiga grejer länge nu. Har dock insett att jag gillar MF till F-aktion så kommer säkert inte bli missnöjd. Tack för input Ågge2.
 13. Nån som vet något om detta spö? Är sugen på en ny femma men hittar inga tester eller recensioner trots att det verkar ha funnits ett tag.
×
×
 • Create New...