Jump to content

dryordie

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dryordie last won the day on October 23 2020

dryordie had the most liked content!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  Erikpersson87@gmail.com
 • Telefon
  0727143212

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dryordie's Achievements

Member

Member (2/5)

6

Reputation

 1. Jag kan, mitt namn till trots vara sugen på något av det spö ni erbjuder, men låter trådstartaren ha förtur.
 2. dryordie

  Klass 5 spö

  Säljer ett Arctic Silver #5 som du kan se i säljes, bor i Sundsvall. Kanonskick. Medium vilket inte är för mig, gillar snabba så säljer det vidare. Ser ju dock lite udda ut tack vare Free Flex-tekniken, så inte för alla men jag gillade det (förutom inte nog snabbt då..). Hör av dig om du vill titta på det!
 3. Iaf på midjevadarna så hade dom en söm som gick rakt över skrevet, från lår-till-lår, vilket gjorde att det inte gick att röra sig så bra. Dock tror jag detta hade att göra med att dom inte passade så pass bra, hade säkert inte varit lika påtagligt annars. Annars var det väl tyget, kändes som jag skrivit tidigare styvt, "tungt" och mindre följsamt, iaf i jämförelse med både mina Koski Zip och Simms G3. Men det gillar säkert vissa och det var ingen dealbreaker, men jag föredrog Simms.
 4. Beställde ett par patagonia swiftcurrent midjevadare men dom satt inte alls bra på mig, är glad att jag skickade tillbaka dom och beställde Simms istället. Simms satt främst mycket bättre men sen föredrog jag tyget i Simms också, mjukare och mer följsamt. Patagonias var mer styvt - kändes visserligen väldigt hållbart men kände mig mer begränsad av dom
 5. Hann du jämföra något mot stifut? Är Ultraliten lika pinnigt/styvt? Tycker Stifut är lite väl kanske, blir inte så mycket spöböj ..eller så är det jag som fångar för liten fisk..
 6. Tack, blir spännande att höra vad du tycker efter det fått bekänna färg på riktigt! Har ett Vision Stifu i #5, som buttdelen gick sönder på i helgen. Har trivts med det, men det är ju verkligen pekpinne. Kan du jämföra mot det? Trivs med lite snabba spön men tankarna börjar gå att det kanske är lite roligare med mindre pekpinne för det fiske jag gör. Uppskattar era tankar och input, super att läsa era tester. Snygga spön och kombinationen var riktigt sexig!
 7. Hur har det gått med era spön? Lite fundersam på ett nytt spö i #5 och velar mellan olika alternativ
 8. Jag har nog hellre fenor som passar på vadarskorna. Dels skyddar det neoprensockarna lite tänker jag och dels så är man redo för att hoppa iland och ta en fika eller gå en sväng om det behövs.
 9. Var där i slutet av april, såklart tidigt men det var mer kurs/guidning än fiske. Men vi såg 3-4 fiskar som var uppe och visade sig iaf, och landade en HÖ på 53cm.
 10. Snacka med Henke på Jaktia, han har visat mig på google maps flera bra ställen, det mesta runt åstön och alnö..Har dock bara varit ut och gjort något halvhjärtat försök än så länge. FB-gruppen är väl inte bästa tipset för att få tips på ställen dock, rent av omöjligt..Även förbjudet i den att tipsa.
 11. Då tycker jag det låter som att en #5 skulle komplettera samlingen bra om du tänkte göra dig av med #6 Men får du bra deal så är väl en 6a inte helt åt skogen, men personligen skulle jag valt en 5a för att få lite spridning i garderoben.
 12. Om du har ett #7 tycker jag absolut du ska sikta in dig på ett #5 om det är så att du endast kommer att ha två spön.
 13. Har själv ett par Vision Koski Zip. Var lite tveksam i början men är så nöjd över mitt val, se till att du hittar rätt storlek bara..mina sitter som gjutna och med mer slimmad passform vilket gör att man inte sliter på dom i onödan. Hade jag inte testat ordentligt hade jag tagit ett par Large, men efter lite provning så blev det MK för mig (180cm, lite "pondus" ) Kommer nog inte gå tillbaka till utan dragkedja igen.
×
×
 • Create New...