Jump to content

Karl T

Members
 • Posts

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Karl T last won the day on November 8

Karl T had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Skåne
 • Intressen
  Regnbåge och andra ädelfiskar (fluga), sutare (mete) och predatorer (spinn) – prioriterat efter fun factor!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  pm@edgeff.com
 • Telefon
  0000000000000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Karl T's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

164

Reputation

 1. Karl T

  Polarmagnus

  Bra källa. Marabou-stjärt känns lite aptitligare än tupphackel som stjärt per en del mönster (och vanliga Magnus tror jag). Och gräsand som fronthackel. 👍
 2. Karl T

  Polarmagnus

  Jag tror att den gråaktiga dubbing jag skulle blanda fram är till vanliga Magnus medan Polarmagnus endast är pearl?
 3. Karl T

  Polarmagnus

  Hej, Har ett antal frågor gällande detta originalmönster då internet ger olika bilder. Tycker att det är lite kul att följa originalmönster oavsett praktisk betydelse! Fronthackel: butiken säger att det ska vara lila tupp, vilket jag nu har fått hem. Men ska det inte vara höna eller and? Stjärt: Säger originalet en eller två fjädrar, och lägger ni dem horisontellt? Tupp till både stjärt och kropp eller hur? Dubbing: Vad säger ni här? Bifogar bilder på material jag hade tänkt använda om något är galet.
 4. Karl T

  Haspelrulle kvalite

  Rullen blir nog bra ändå – tittat på en del shop reviews och den ger ifrån sig ett dovt ljud. Valde C3000MHG som jag tror blir lagom till havsöring och lättare predator. Det var ändå ett påtagligt antiklimax. Laddat upp efter jobbet med en ny julöl och lite uppackningsmys. Spänd på att äntligen testa en rulle som känns som en liten tank: tyst och där vevarmen inte vickar en mm etc. Tji fick jag.
 5. Karl T

  Haspelrulle kvalite

  Finns det inte någon knäpp tyst haspelrulle under solen? 😱
 6. Karl T

  Haspelrulle kvalite

  Tog bort neg-post om missljud då det verkar vara något man får leva med. Trodde att det var en icke-fråga gällande rullar i den prisklassen. Efter en snabbkoll hos en som lagerför båda rullarna visar det sig att Exist låter mer! Video nedan om någon tycker den låter för mycket och bör returneras (måndagsexemplar?). IMG_3290.MOV
 7. Lite mys ifall du inte har lyssnat redan https://podcasts.apple.com/se/podcast/tjeckiskt-och-annat-nymffiske-med-johan-klingberg/id1123462823?i=1000467907839&l=en
 8. Har du hållit dig ren ifrån spinnfiske under alla dina HÖ-säsonger? Vill gärna hålla mig till fluga på HÖ också för att bli bättre och för att drillningen är så mycket roligare. Man blir även lite glad av ”snygga” kast. Men ibland känns det som att spinnfiskarna har det lite roligare på kusten, eller åtminstone lite lättare. Gräset är väl alltid grönare …
 9. Forumets top dog med 14k inlägg, med kanske 70k utropstecken, så långt. Ismo du skänker onekligen mycket charm och kunskap till forumet!
 10. Säkrat en kopia – känns ju som THE bindningsbok efter att ha bläddrat i den. Hittar inte upplaga och utgivningsdatum men det finns säkert begravt någonstans. Uppskattar att den även har en förteckning över ”mysböcker”!
 11. Wow! Ingen dålig imitation utöver hur den uppför sig i vattnet (om nu Ismo-puppan behöver ytterligare vitsord).
 12. Uppskattar att hantverket dominerar trots möjligheter att massproducera realistiska flugor. Har en del realistiska flugor, getingar och annat, men gillar inte att fiska med dem. Känns nästan som att meta.
 13. Ska kolla på videosen och äldre trådar. Lite lättare att söka på engelska (tror jag, fler resultat åtminstone). Är det något i stil med dessa?
 14. Någon som har en tydlig bild på den verkliga puppan och även på huslarven?
 15. Tittar ni på produkter ifrån USA Simms Scott etc så är det mesta billigt nu jfr m kommande vår … 😱
×
×
 • Create New...