Jump to content

Karl T

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Karl T last won the day on April 27

Karl T had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Karl T

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  karlanders.esson@gmail.com
 • Telefon
  00447551814298

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bra info! De är dessutom riktigt snygga vilket inte stör nämnvärt.
 2. Prisskillnaden beror nog delvis av att Tyskland sänkt momsen under pandemin.
 3. Köpte mitt i en tysk butik för 899 eur och är mycket nöjd. Snabb och fri leverans. Telefonrådgivning med folk som flugfiskar var varannan dag. Internet-shop så låg risk att många har pillat på grejerna innan. Samma grossist / service-givare vid fel (Flyfish Europe) som om du köper det i Sverige! Så läge för grossisten att jämna ut priserna till vår lilla marknads fördel.
 4. Har bara positivt att säga om 5an men jag är ingen expert (lärde mig dubbeldraget på Centric!). Det är bra fart i grejerna. Krävdes några sessioner för muskelminnet. Man känner hur spöet laddar i korken; det är verkligen ingen pekpinne. Tycker personligen att 10 loppor är för mycket. Är man beredd att handla i utlandet kommer man ner 10% rätt lätt. Kör även Radian i 7 som jag upplever som lite mjukare, men det kan delvis ha att göra med min Titan-lina.
 5. Känns det inte lite under-gunned med 5 för P&T? Funderade just på om 6 vore bättre för det givet flugorna man normal fiskar med.
 6. Karl T

  Scott CENTRIC

  Blev lite nyfiken på om du tycker att 5an och 6an är jämförbara i stort? Har bara testat 5an men jag tycker inte riktigt att man kan trycka till det på samma sätt som exempelvis Radian (sen är jag ingen expert caster).
 7. Gjorde en liten koll bland ett antal olika handlare inför HÖ-säsongen. Kanske inget nytt men Simms inkl billigare modeller t ex Freestone verkar vara det enda fabrikatet med en begränsad andel reklamationer (även jfr med Patagonia).
 8. Tack! Har du testar deras tafsar också?
 9. Karl T

  Scott CENTRIC

  Det är konstigt hur åsikterna spretar gällande Centric 905 – vissa recensioner exempelvis Flyfishingmasters indikerar att man nästan måste vara odödlig för att kunna kasta med det spöet, så snabbt är det. Håller på att kasta in mitt på gräs, kör med en MPX 5a och tycker det verkar fungerar bra. Upplever att klumpen är i kortaste laget för det spöet. Vad överväger du för alternativ till Infinity-linan?
 10. Hej Ska ladda på med lite 3x och 5x tafsar och tafsmaterial till sötvatten. Vad anser ni håller högst kvalitet mht knutstyrka mm? Tänkte testa SA Absolute Trout (nylon) men det kanske finns bättre och eller billigare alt? Tack! Vh Karl
 11. Jonas imponerar med spinnspö! Är det öring, eller är det en potent makrill, som påkallar en säker håvlandning? Trevlig serie!
 12. Sameo Classic #5 9f Scott Radian #7 9.6f Scott Centric #5 9f Första spö: Ron Thompson 6-7 från 1995 typ
 13. Hej, Tänkte höra om det är någon som har något nytt/närmelsevis nytt kit i #6 att sälja med lite spänst i (typ Radian, Centric, H3D, Lamson, Danielsson, etc) ... gärna med tillhörande kartonger, lina mm! Vh Karl
 14. Jag har fyra relativt nya vikt-skivor från Eleiko ifall vi kan få till ett triangelbyte 🤠
×
×
 • Create New...