Jump to content

Karl T

Members
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Karl T last won the day on April 27

Karl T had the most liked content!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  karlanders.esson@gmail.com
 • Telefon
  00447551814298

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Karl T's Achievements

Member

Member (2/5)

18

Reputation

 1. Hoppas att det kan väcka debatt, politiker kan ibland vakna av media (vilket vi såg senast med evakueringen i Afghanistan). Jag kan inte detaljerna men jag har svårt att se att man inte skulle kunna lägga en exekutiv order (typ) om en utredning med en mix av nedläggning och funktionella laxvägar till följd pronto. Känner att jag måste kontakta någon politiker för att förstå varför inte något kan sättas i rullning ASAP.
 2. Tjena, känner någon till någon ff-klubb eller annan sammanslutning av goa ff-gubbar i Skåne som man kan ansluta dig till? Jag kikade lite snabbt på sportfiskarna utan några omedelbara uppslag. Vh Karl
 3. Hur har vi det med harrarna i Danmark? Kanske inte är så mycket mer lättillgängligt för oss i söder om vi talar om de västra öarna iofs.
 4. En liten tanke som kommer att göra mitt flugfiske lite roligare – inget tafs-snåleri! Jag har länge våndats över tafsförlängning med blod- eller kirurgknutar och något som faktiskt vägt ner flugfisket. (Håller knuten?) Det är något jag har tagit för givet, som en del av flugfisket. Men varför snåla? Bara att köra 12-15 fotare av nylon som engångs. Blir mycket roligare och har ingen nämnvärd inverkan på snittkostnaden per fisketillfälle. Jag menar … Ingen slående insikt kanske men när man lägger så mycket pengar på annan skit är det dumt att snåla på något som har en sådan klar inverkan på upplevelse!n. Tjingeling
 5. Gillar du Lpxe-serien? 😁
 6. Fick just information att fiskekorten är slut för säsongen.
 7. Tjena, Är någon sugen på att köra ett öringpass i Björkaån i Skåne kommande veckor? Har ingen vidare koll på hur fisket är men det kunde vara kul att testa. Vh Karl.
 8. Karl T

  Scott CENTRIC

  Testat en nedklassad Infinity?
 9. Jag hade ett vinrött Vision-spö som jag glömt namnet på, för cirka 20 år sedan och ett lika långt uppehåll från flugfisket. Som jag minns det var det den bästa combo av spö-lina (??) jag kastat med, helt effortless och en riktig kastkanon (och nej jag var inte starkare eller bättre kastare på den tiden 😆).
 10. Karl T

  Baskemölla

  Tjena, Ska hänga lite i Baskemölla kommande vecka och funderar på om någon känner till något bra sötvatten / tips på vad man kan fiska efter i nära anslutning annat än kusten? Vh Karl.
 11. 0.20-0.23 låter grovt till torrt mot harr för en glad novis, är det för att det är strömt så att harren inte riktigt ser? Hade tänkt köra 0.15-0.17 stilla torrt till båge men man kanske kan nöja sig med 0.20 för motsvarande flugor o 12-14?
 12. Karl T

  Stövlar

  Tack! Ska spana in dem. I normala fall hade jag provat i butik men kör online under pandemin därav frågan.
×
×
 • Create New...