Jump to content

Karl T

Members
 • Posts

  386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Karl T last won the day on March 22

Karl T had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Skåne
 • Intressen
  Regnbåge och andra ädelfiskar (fluga), sutare (mete) och predatorer (spinn) – prioriterat efter fun factor!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  pm@edgeff.com
 • Telefon
  0000000000000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Karl T's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

120

Reputation

 1. Medium är lagom upp till 4 kg typ, kanske lite till om du ska slå fisken i skallen.
 2. Man blir glad av McLean men misstänker att de kanske inte passerar priskravet, även om de är rätt prisvärda mht kvaliteten och var de är gjorda.
 3. 😳🤠 Metarna brukar klaga på att mössen flyger in i linorna och triggar nappalarmen … men en krokad mus har jag inte hört talas om tidigare!
 4. En älg … svårt att toppa!! 😆
 5. Skulle vara kul att höra om lite oväntade bifångster, gärna med bilder! … eller kanske den gången ni testade ett nytt vatten ”för att se vad man kan få”. En grov predator som klapp laxflugan, en ovanlig saltvattensfisk under havsöringsfisket, en karpfisk som tog boobyn, en oöppnad flaska champagne ifrån mellankrigstiden, …
 6. Två saker: mystiken och nuet. Mystiken: att inte veta vad som finns under ytan i mörka vatten. (Sight-fishing och sökning med ekolod har jag aldrig förstått tjusningen med.) Nuet: som jag annars bara har upplevt på samma sätt under utförsåkning (och annat fiske).
 7. 20% på allt (!) ifrån Hardy hos Adh. Det är ’fördelen’ med brands som har låga tillvkostnader men som prissätter efter marknadssegment > höga marginaler i alla led.
 8. Funderade på att ta upp Adh’s erbjudande om fiske här, men det verkar inte supertrevligt baserat på kommentarerna? Redan Jylland i sig självt för tankarna till ett ganska trist och kargt landskap.
 9. Vill inte stata the obvious men huggen på booby är galet kraftiga! Hela fighten blir konstigt nog också mer våldsam än om man tar något på en vanlig streamer. Kanske för att (själv-) krokningarna tenderar att bli lite olyckliga / djupa. Blir nog hullinglöst för mig nästa gång. Vansinnigt kul iaf!
 10. Gäller att inte blanda ihop groparna …
×
×
 • Create New...