Jump to content

Pawel

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  69degreesilver@gmail.com
 • Telefon
  0703057276

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pawel's Achievements

Member

Member (2/5)

1

Reputation

 1. Personligen tycker det är fantastiskt att vissa gnäller om att investera 10k i något man fullkomligt avgudar och lägger majoriteten av sin lediga tid i livet på.... Sen köper man en kostym till nyår för 7k
 2. Intressant 😄 Jag kör med Volantis WF på min Centric #6 och gillar den. Levererar bra på vindig Nordnorsk kust. Så jag går igång att köra din combo här med catapult i ryggen istället . Har inte kört med klump och skjut separat innan men är villig att fylla upp en spole med någon solid combo som denna och ha på extra ruskiga dagar här uppe. Tror du 35lb är ett bättre val till #6 eller de är smaksak bara?
 3. Så pass asså . Låter lovande. Min polare och hans far landar ett par 10 kilos varje år iaf. De hyr en sträcka som tradition. Samma tid samma plats.
 4. Ouff . Blir nog debut i Aug. Se vad 9#6 går för 😉🤣🤣
 5. Haha😆. Det är mest för att lagret är slut i lokala butiken och tiden inte finns att testa stuff innan de dags. Så då går jag efter recension. Priset e skitsamma. Degen ska investeras Heavy i prylar här uppe framöver 😍. Säsong startsuget börjar bli lagom Heavy Precis runt hörnet efter tung arbetsperiod. Fyfan va gott de ska bli🌪️🤺 Tack för tips. De blev en Centric 9#6. Den mina öring och röding behov också runt stugan i Senja också. Verkar vara ett sinnessjukt skräddarsytt spö för mina behov 2021 😄. Blir spännande att köra tyngre havsøring och grills med detta. Man har sett NZ- lirare etc ösa på rejält med klass 5 spöna. Utan större problem. Bra size fiskar i tung ström och vind. Verkar lovande 😋 Får bli att investera till ett tvåhands nästa år. Så de får bli lite mys med Elevation 9#5 och ett centric 9#6 detta året. 😄 Vart håller du hus Line Speed?
 6. HEJ. Ska göra en liten go flugfiske comeback hemma i Nordnorge med stort fokus på havsöring. Jag vill satsa på ett High end flugspö med havsöring fokus och tänkte om någon hade lite killer tips på ett spö som även funkar ok till mindre laxälv. Jag fiskar mycket runt Troms, Vesterålen och Senja så de finns hög potential att en tung lax krokas lite här och där dessutom 😄. Jag är inne lite på Hardy Zane Pro 9#7. Den ska kännas som medium action men ändå samtidigt vara sjukt snabb, mega återhämtning osv och då extremt starkt material för större fiskar. Va säger ni peeps. Har Scott, Sage etc något mer allround som täcker mina Goals? Dvs klyva vind fint , go känsla, styrka för större laxkörning och även en då ok transfer till mindre laxälv prislappen spelar Ingen roll.
×
×
 • Create New...