Jump to content

Greenling

Edgemember+
 • Posts

  2,518
 • Joined

 • Last visited

About Greenling

 • Birthday 01/06/1971

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2,479 profile views

Greenling's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

1

Reputation

 1. ..min gick också också ett tag och stannade sedan... den gick dessutom dåligt på tomgång (man fick ha högt varv på för att den inte skulle stanna)....jag lämnade in min motor på service... en massa smuts i förgasaren bort.. sen gick den som en klocka. ...jag är inte nån motorexpert... edit: svamlig ordning på svaret... nu mer rätt...
 2. Greenling

  Tenkara...?

  Misstänkte att det där var i din smak Det där ska bli kul att höra om!
 3. Greenling

  Tenkara...?

  Jag snubblade på Tenkara-spön på http://backpackflyfishing.com/ verkar riktigt mysigt... (med rätt bäck tillhands att smygfiska i)... Är det nån som har ett sånt spö?
 4. elk-hair caddis... som kan klippas till streaking (oj var det fusk?! )
 5. ...sonen fiskar räkor i ett hällkar. Östersjön. Senare fångade han en spigg med händerna
 6. Frågan är väl om man inte får dubbelågren då... först ågren för att man inte fiskar... sen ågren för att man konsumerar... Lillefar, planera in en fisketur som du tror är värd att se fram emot (nåt rejält typ "storöring i juli") och lägg sedan upp en plan att göra lite småturer som träning...? Då har du nåt rejält att se fram emot och dessutom motivation att komma igång...?
 7. ...härmed vill jag uttrycka extrem avundsjuka samt önska skitfiske.. eller äh.. bra väder iallafall...
 8. ....var och varannan dag passerar jag förbi http://www.chokladfabriken.com/ . Det är vådligt... och gott. För er som inte kommer förbi Tjärhovsplan så ofta.... så har dom filial också... i Japan t ex..
 9. Instämmer! <removed> Valrhona och <removed> det är en riktig vinterdrog...
 10. ...inte vet jag hur stora dom var.. jag var liten och jag såg bara fenor och ryggar långt ute i nåt sel... men jävlar var jag var sugen på att kasta ut nåt dit...
×
×
 • Create New...