Jump to content

Schizo

Members
 • Posts

  161
 • Joined

 • Last visited

About Schizo

 • Birthday 12/06/1974

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Kågeröd

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  a.aahman@gmail.com
 • Telefon
  +46733339902

Recent Profile Visitors

650 profile views

Schizo's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

0

Reputation

 1. Hej, Jag är på jakt efter en ny lina till mitt Loop Opti Nymph #5 Har kikat lite på Rio's mainstream trout lina. Någon som har testat den kombinationen? Och vilken klass på linan ska jag köpa #5 eller #6? Tack på förhand.
 2. Skall till Shanghai nästa vecka så jag skall försöka köpa direkt av tillverkaren så hamnar priset på det facila priset 88 dollar. Sen slipper jag ju tull/moms och frakt.
 3. Kanon. Då provar jag det spöet. Kostar ju inte mer än vad en del till mitt brutna spö. Tack för inputen.
 4. Tråkigt att du inte blev nöjd. Är det detta http://www.leichichina.com/productshow.asp?BigClassID=0&SmallClassID=0&id=2186 din kompis hade köpt?
 5. Hur gick det med det spöet har du någon input att komma med? Knäckte mitt spö den gågna helgen och har kikat på #5 varianten av sky high.
 6. Hej, Som klubbmedlem i Sireköpinge SFK så är ju mitt utlåtande kanske "något" vinklat. Men jag tror ni kommer att uppskatta våran damm. Om ni går in på vår hemsida www.siresf.se så finns det en hel del information och bilder från dammen och dess omgivning. /Andreas
 7. Schizo

  LammTestiklar

  Var in i en affär på söder i helsingborg. Gick förbi charkuteriet och kollade på köttet. Kalvinnanlår, Kalvlägg, fransyska sen låg det några långsmala köttbitar. Tjurmuskel. Undra vad det är för köttbit gick jag en stund och funderade innan det gick upp ett liljeholmens. Men det kanske är gott.
 8. Som det är sagt tidigare i tråden. Hotmail kontot kommer kanske inte att ge något. Det bästa är nog att kontakta butikerna varifrån varorna har beställts. Eftersom han/hon har ditt personnummer förutsätter jag att denne bor i Sverige där det är förvånandsvärt lätt att få tag i någons personnummer. Mest troligt är också att det är någon som du retat på något sätt. Dvs det är en hämndaktion gentemot dig. Har ingen fakta kring detta men skulle gissa att det inte är det vassaste besticket som gjort detta. Jag skulle kontakta de som levererat grejerna och bett att få faktura kopior. Rätt vad det är så har du ett telefonnummer som stämmer.
 9. Schizo

  Lågprisrulle

  Har du tips på någon bättre beg ruller som ligger i 500:- klassen?
 10. Schizo

  Lågprisrulle

  Hejsan, Är på jakt efter en rulle, enda kravet jag har är att det har övervarvningsskydd och att den är billig. (och inte ful som stryk) Har kikat på en del kina rullar.. som Creative HS (Taimen XV, fiskeflugors Razor etc etc). Creative HS Är det ens nått att fundera på eller skall jag behålla min Loop graphite tills jag orkat lägga undan 1500-200 och sedan fynd lite på säljes sidorna? Har Ni nått förslag på en rulle som skulle passa på ett LeCie #5.
 11. härligt. Har inte hunnit med att binda några så jag får köra med red tag - våt variant. antar att det funkar lika bra. får väl klippa bort tagen i värsta fall.
 12. Jag har också köpt batterier på tradera. Kommer inte ihåg av vem men de är minst lika bra/bättre än orginalet. Men det verkar ju som att det finns en del skojare.
 13. Schizo

  Vision 3zone

  Ingen som med ord kan beskriva aktionen på ett vision 3zone?
 14. Hej tack för svaret. Skall prova det nästa vända. Blir ju lite less av att stå och dra streamers hela dagen.
 15. Har förstått att detta är en bra RB fluga. En fråga bara. hur fiskas denna effektivast?
×
×
 • Create New...