Jump to content

Wild Mountain Sälen

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wild Mountain Sälen last won the day on August 30

Wild Mountain Sälen had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sälen
 • Intressen
  Sport, fiske, skidor, träning, mat, hälsa, friluftsliv

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wild Mountain Sälen's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

3

Reputation

 1. Snackade med Hannibal idag om fisket och att jag vart i kontakt med dig. Han mindes dig väl och sa bestämt att jag ska ta med spön. Kollade precis efter flugfiske asken men inser att det kan bli mycket letande då jag inte ens hittade flugspöt.. Verkar vara mycket röding i vattnen. Samt att väldigt få fiskar just i dessa områden. Låter väldigt lovande i mina öron. Kommer bli mycket tid som vi själva planerar och vår grupp kommer leta efter fjällrävar. Vi kommer slå läger vid vatten så fiske kommer det att bli! Kommer att bli någon form av dagbok eller blogg om denna vandringen. Den ska du givet vis få ta del av!
 2. Såg att du skrivit om renhornet. Riktigt galen grej. Bara att hitta det bland all is. Sedan släpa hem det också. Det är hårt virke i dig.
 3. @JonasJag har precis börjat mitt år på Vildmarks och fjälledarlinjen på Malungsfolkhögskola och funderar på att ta med fiskeutrustning. Det var länge sedan jag använde mitt flugspö och är inne på att plocka med spinnspö och några drag samt lina för att bäck meta som jag gjorde i unga år. Då med mask, krok och tyngder. Allt beror lite på hur mycket packningen tillåter samt tillgången på vatten relativt nära de platser vi befinner oss på. Jag har aldrig fiska i fjällen mer än runt Sälen där jag bor sedan 10 år tillbaka. Har en gryende dröm om fiske i fjällen med storslagna vyer och fisk som är skygg men lättfångad. På denna vandringen skulle det vara kul att fånga fisk och bjuda alla kamrater på. Kanske kan jag locka med någon till vattnen och upptäcka hur kul det är med fiske. Mina funderingar är: Finns det vatten nära glaciären som är går att fiska i? Behöver man vada i vattnen? Kommer vi ha fullt upp och inte hinna fiska? Vilka arter finns? Röding, öring, harr.. Vad gör du idag? Kul om du vill dela med dig! MVH Andreas Karlsson Wild Mountain Sälen
×
×
 • Create New...