Jump to content

ALu

Members
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ALu last won the day on April 10

ALu had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Järfälla

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  turbolunkan@gmail.com
 • Telefon
  0723696761

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ALu's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

35

Reputation

 1. Jag hade en small. Den var väldigt liten i öppning och lyckades inte näta en båge på 2,5kg, polaren fick ta sin hov och hjälpa till. Medium vet jag inte hur stor den är.
 2. Använd 4 gånger under våren. Pris: 400kr inkl. porto. Önskas spårbar tillkommer kostnad för det.
 3. Det vore helt klart intressant 👍🏻
 4. Önskar köpa en extraspole till Danielsson Dryfly.
 5. Hej, Jag accepterar lite motvilligt budet 😊 Skickar dig ett privat meddelande inom kort.
 6. Hej, Jag får grubbla lite på det, riktigt sjukt lågt pris för den jackan 😟
 7. Kom med bud om det finns något intresse. Även bytesförslag.
 8. Jo, det är ju sant ang. energin vilket jag inte tänkte på 😊 Tack.
 9. Tack för det 👍🏻 Funderat lite mer över detta med spöna. 4’an är ett Loop 7x som jag är enormt nöjd med och det bär utan något bekymmer min Rio Dart #6-lina. Finns det någon risk att använda 4’an med en #6-lina? 6’an är ett ”kina-spö” och inte i närheten av lika trevligt att kasta med som 4’an.
 10. Tack för dina tankar. Vi kommer utgå från Edsforsen men helt klart testa övriga vattendrag. Då blir det att ta med båda spöna. Framförallt bra med reservspö om man klantar sig och bara har ett spö med sig.
 11. Börjar närma sig att rulla upp till Jämtland, som jag längtat 🙃 Ni som brukar fiska där, vilken typ av spö (fot och klass), lina (flyt/sjunk) och tafs (hur kraftig behövs) föredrar ni i dessa vatten? Har man någon nytta av sjunklina? Eller är det mer för sjöar? Har testat lite olika tafsmaterial men tycker det mesta under 0,16 går av så förbenat lätt. Har två olika 9-fotare, ett #4 och ett #6. Har man nytta av att ”släpa med” båda? Tack på förhand 🙃
 12. Sänker priset till 1500kr 😲 + frakt
 13. Många säger att harren är väldigt känslig, men HUR känslig? Sedan har jag för mig att jag läst någonstans att det är en myt, men hittar det inte. Därav min förhoppning att få bra svar från de som fiskar ofta och VET 😊 Vad gäller att ta hem till hemmet så vore det ju självfallet trevligt, men inte livsnödvändigt. Men kommer det bra förslag hur man löser x timmar bilresa hem så är det ett enormt + 🙃 Rök finns vid stugan dom vi hyr.
 14. Det där med att ta ur fisken direkt verkar råda delade meningar med pga bakterier o.dyl. Vad har björkbladen för funktion? Googlade runt lite och hittade bara en massa om te och krydda.
 15. Hur gör ni under den varma dagen med fisk som ni tänker ta hem? Man har ju inte direkt lust att släpa omkring på en kylbox 😊 Sedan funderar jag även över stundande Jämtlands-vecka, hur hanterar man bäst en harr man vill mumsa senare? Tack på förhand
×
×
 • Create New...