Jump to content

ALu

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Järfälla

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  turbolunkan@gmail.com
 • Telefon
  0723696761

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ALu's Achievements

Member

Member (2/5)

6

Reputation

 1. Intressant produkt. Googlade lite och hittar inga recensioner. Går det att använda vanliga glasögon eller solglasögon under?
 2. Blir inte klok på detta. Ska till Jämtland efter midsommar och är inte bästa polare med vare sig mygg eller knott. Har googlat runt så jag är blå om fingrarna för att hitta något vettigt myggnät eller än bättre, hatt med inbyggt nät. Finns det några vettiga mygghattar som står pall för knott, men som inte reflekterar solen för mycket eller är svarta som natten? Vad föredrar ni att använda?
 3. Har inte vågat köpa flugor därifrån med tanke på priset, man brukar få vad man betalar för. Uppenbarligen gäller det även dessa tafsar…
 4. Efter att ha läst senaste inläggen så blev jag nyfiken och hittade furled leader på Wild Trout/Fiskeflugor för endast 38kr/st och beställde. Har någon testat deras? Finns det olika material? För den var kändes otroligt ”plastig” och nästan som en gummisnodd i elasticitet (ok, överdrivde en del). Den var sjukt korvig (groteskt minne) vilket blev bättre när den sträcktes, men det blir ju inte mycket kontakt med denna tafs då den som sagt var ruskigt elastisk 🤔 Köpte 9 fot i 12/15/20lbs. En av påsarna de kom i var märkt med sin styrka… Ingen förmögenhet, men var inte riktigt vad jag förväntade mig.
 5. Hoppet har inte övergett mig… Än 🙃
 6. ALu

  Spole, Loop Nymph

  Och så sträcker vi på oss lite 😊
 7. Varför har man placerat ett luftfilter ihop med spöt? 😊
 8. Då känns det mer lagom med en ”nano-klinga” för 1500kr 🙃 Visst, det är inte lika hippt. Men jag kan ändå inte kasta ordentligt 😊🤣
 9. Bild från från 30/10-21, min första båge. .
 10. Toppen, fick kontakt med honom på Messenger 👍🏻
 11. Är han aktiv? Enligt profilen var han senast inloggad 2019, men jag testade skicka ett PM iaf.
 12. Gott Slut och Gott Nytt! Som färsking är mitt löfte till polarna att förbättra det lilla jag hunnit lärt hittills och fiska mer (men inte för mycket så frugan blir arg 😊). Skitfiske på er!
 13. Följer då jag befinner mig i exakt samma läge 🙃
 14. Håller hoppet uppe att någon har en extraspole att sälja 🙃
 15. Gör ni av med så mycket backing att det lönar sig vänta på kina-beställningar?
×
×
 • Create New...