Jump to content

jannen

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About jannen

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Eskilstuna

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  nilssonjaneric@gmail.com
 • Telefon
  0737656447

Recent Profile Visitors

1,177 profile views
 1. Hej,

  Jag har en McLeanhåv som jag inte använder längre, se modell nedan.

  http://www.mcleanangling.co.nz/product/short-handle-weigh-net-s/?fbclid=IwAR1Gt1NIvOv1tayh0pbE-LxS8pbim6GWhOEwqHbS3w26pznzE-954s_ynNE

  Den är använd och har därför några mindre skrapmärken. Dessutom är "karbinhaken" borttagen då jag använt håvmagnet. Håven har knutlöst håvnät men kan enkelt bytas till t ex gumminät.

  Jag vill ha 300:- plus frakt. Hör av dig om du är intresserad. 

  håv.jpg

 2. Hej,

  Jag bjuder 500:- inkl frakt för Vision Atom. 

  Mvh/Janne

 3. Hej,

  Jag såg att i ett inlägg från augusti att du hade en Vedavoo sling pack att sälja. Är det fortfarande till salu? Vilken modell är det?

  mvh / Janne

  1. Show previous comments  3 more
  2. jannen
  3. jannen

   jannen

   Hej igen,

   Tyvärr rymmer den nog för lite för mina behov då själva väskan saknas.

   Mvh / Janne

  4. Robert Alvarsson

   Robert Alvarsson

   Inga problem,  tack för visat intresse :) mvh robban 

 4. Jag har precis kommit hem från årets fjälltur där jag använt mina Rock grip under 8 dygn, både som vadar- och vandringskänga, och jag har inget att klaga på. Jag har tidigare använt Riverwalker och märkte ingen större skillnad nu med Rockgrip, åtmintone ingen försämring. Rock grip känns snarare lite styvare, vilket är en fördel vid längre vandringar med tyngre packning. Rekommenderas!
 5. jannen

  Spanien

  Nu vet jag inte om du ska till Galicien, men jag har dubletter av en liten guidebok som heter Fly-Fishing in Galicia. Om du vill så kan jag skicka den till dig. Där står det bl a om licenser etc. Skicka adressuppgifter så har du boken i början på nästa vecka. /Janne
 6. jannen

  Spanien

  För två och en halv dagars guidning gav jag 200 EUR. Då hämtade han mig kl 08:00 på hotellet och lämnade mig där igen efter mörkrets inbrott (d v s inte som i USA där guiderna verkar jobba kontorstid). Han höll så klart med bil samt lunch. Det var väl investerade pengar.
 7. jannen

  Spanien

  Här kommer en bild från fiske i Asturien 2005. Guiden heter Carmelo Villar och han ordnade med min licens som jag tror kostade ca 15 EUR. /Janne
 8. Tänkte väcka liv i denna tråd. Det har ju ändå gått några år sedan sist. Har själv en italiensk dispenser från Alpi Flies som fungerar OK, men är (som de flesta andra) jobbiga att ladda plus att man inte ser hur mycket material som finns kvar på spolarna utan att plocka i sär den. Har det hänt något på marknaden sedan sist?
 9. Köpte, tyvärr, en sådan här Vulcan-kopia, men sålde den. Betydligt sämre kvalitet samt alldeles för kort bärsystem för min rygg. Satsa hellre på originalet. Det gjorde jag. Finns för 209 EUR på Ebay.de. Kanonsäck!
 10. Svar på tredje frågan: Korkers Wetland, se http://www.edgeflyfishing.com/forum/index.php?topic=54618.0 Med gummisula på är dessa perfekta för fjällfisket där man ofta vandrar långa sträckor i vadare.
×
×
 • Create New...