Jump to content

MathiasL

Edgemember+
 • Content Count

  3,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

MathiasL last won the day on June 17

MathiasL had the most liked content!

Community Reputation

497 Excellent

About MathiasL

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 12/15/1973

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Vallentuna

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

7,116 profile views
 1. Ta in på hotell någon gång ni två så det lugnar ner sig lite, @Henka och @Ismo.
 2. Jag har köpt tre av Ismo och de är nästintill förvarade i kassaskåp. Mina barnbarn ska få dem eller så säljer jag dem på Bukowskis om 20 år när alla andras är slut och trasiga. Det är roligare att ta fisk på mina egna, vanskapta avarter till balsaflugor (även om mina är bättre gjorda än en del jag har sett på marknad och nätet).
 3. Jag var och köpte balsastavar för ismopuppor på Materialbutiken på Södermalm. Jag behöver inga fler puppor direkt men jag ska ha nåt att göra under höst och vinter.
 4. Den har jag tittat på förut. När jag började att tälja dem i vintras var den beskrivningen jag gick efter men nu poppade Wilsons upp på Fejan och då utgick jag från den. Jag hade nästan glömt bort att göra klart dem.
 5. Efter 30 år! har jag gjort egna. De är inte vackra men någon klenbegåvad harr ska väl kunna ta en, om jag går igenom hela sortimentet. @Bobbilon har gjort en bra SBS som finns på FiN:s sida, den följde jag på de delar som jag hade kvar. Nästa gång ska jag köpa rundstav och bättre tuschpennor. Det blev för mycket täljande den här gången. Ibland kändes det som att putsa riskorn med en kökskniv, lite för jobbigt.
 6. Hej. Du gör antagligen en liten vridning av handleden precis i början av kastet. Spötoppen ska gå i en rak linje, fram och tillbaka, i största möjliga mån. När du får en sådan här kurva gör spötoppen gör en liten u-sväng, linan följer efter och när linan ska landa är kurvan kvar. Pröva med att titta på din handled om du torrkastar eller filma hand och arm på nära håll när du kastar. Effekten av allt du gör med kroppen (hand, handled, arm, överkropp osv) kommer att märkas i spötoppsbanan men ett litet fel i handföringen kan bli ett stort fel i kastet.
 7. Är det därför du alltid står femtio meter bort när vi fiskar och äter dina Bullens kalla för att jag sitter vid elden?
 8. Dags att gå vidare från din fixering vid SA MED, Flajjan? Det är snarare tre-fyra år sedan för övrigt.
 9. Innan jag ser filmen vill jag bara påpeka att det absolut viktigaste med utrustningen är att spöringarna inte är klistriga. Det går inte att kasta med spöringar fyllda med typ fogmassa. Den som vet, vet. Ska man uttala sig om det här måste man vara minst världsklass, men det räcker med att vara inbillad.
 10. Jag försöker spela en serenad för din skull ratimir men hittar ingen tillräckligt liten fiol. Om jag fick lite sympati för för dig i början av tråden så är den borta nu. Vill du egentligen bara kunna casha in ett Wraith när ditt Artisan under mystiska omständigheter råkar gå av? Om du vill ha garantier som Orvis ger får du hålla dig till dem.
 11. Köp annonsplats som alla andra. Att göra inte så smygig reklam på Edge 2019 är ju som att annonsera på Öppna Kanalen. Antalet läsare är inte överväldigande om man säger så. Ni är 10 år för sent ute.
 12. Förlåt mig men vad exakt visar det där kastet? Alla linor är spikraka precis när de har landat.
 13. Zimsen sträcker väldigt fint. Jag är också svag för kvaliteten på Scientific Anglers linor. Deras kan vara underklassade men då skriver de det. I fall du inte vill att din trea ska väga som en femma är det bra att tänka på det.
×
×
 • Create New...