Jump to content

MathiasL

Edgemember+
 • Posts

  3,034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

MathiasL last won the day on September 2 2019

MathiasL had the most liked content!

About MathiasL

 • Birthday 12/15/1973

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Vallentuna
 • Intressen
  IG: @pointyloop - FB: Kastinstruktör Mathias Lasu

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

8,032 profile views

MathiasL's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

519

Reputation

 1. Brukade. För mycket löst folk där nu.
 2. Savage Gear High Rider 170 har åror och är en vanlig flytring. Jag har själv funderat på den, inte minst för att den är 4000 kr billigare än Scout. Den ser bra ut på många sätt men är rätt tung och är ganska spartanskt designat. Det ser inte ut att finnas många fästpunkter för saker, till exempel.
 3. Handlar det du säger egentligen om tafsar? Svårt att veta numera.
 4. Okej, så du har pratat om tafslängder hela tiden. Jaaahhhaaaa. Åh vad dum jag känner mig. Inte.
 5. Är du tio år eller? Skärpning. Stå för din ton och lev med konsekvenserna.
 6. Jag har knappt varit i fjällen så det vore ju trevligt att göra någon gång. Annars skulle kustfiske i BC vara speciellt eller på Island eller Grönland. De senaste somrarna har jag haft förmånen att fiska några tillfällen runt Efjord och Ofoten i Narviksområdet, det är att leva drömmen för mig. Jag måste inte åka till andra sidan världen.
 7. På Malö-sidan vid färjan och till öster finns några skär man kan stå på. Det är rätt djupt från dem direkt. Sen har du också bra kanter på Orustsidan, även de till öster. Kasta över den mörka kanten om det går. Edit: såg att du ska fiska sjunklina. Då är den norra sidan bäst.
 8. Jag köper ofta Ahrex men även Hends. Nu var det ett tag sedan jag verkligen behövde köpa småkrok men det börjar bli läge. Jag kollade på Mayfly och det var bra priser.
 9. Vi får vara överens om att vara oöverens. Det är så deprimerande när jag handlat för kanske 500 kronor och allt jag får är ett litet kuvert med sex paket krok och något mer. Å andra sidan är det så med nästan allt flugbindningsmaterial numera. Det var annat när jag funderat i veckor på vilken nacke jag hade råd med och sedan köpte den. Då var det en stor dag.
 10. Jag sorterade mina krokar häromdagen. Det är lika spännande som det låter men jag såg att jag faktiskt hade fler än jag tidigare trott. Att köpa krok är det tråkigaste man kan göra vad gäller flugbindningsmaterial så jag är glad att det inte är panik på något sätt. För övrigt håller jag med BigSalmon om ovan och gummiben.
 11. Alltså jag fattar inte. Är det fortfarande värdelös garanti på Artisan?
 12. Ta in på hotell någon gång ni två så det lugnar ner sig lite, @Henka och @Ismo.
 13. Jag har köpt tre av Ismo och de är nästintill förvarade i kassaskåp. Mina barnbarn ska få dem eller så säljer jag dem på Bukowskis om 20 år när alla andras är slut och trasiga. Det är roligare att ta fisk på mina egna, vanskapta avarter till balsaflugor (även om mina är bättre gjorda än en del jag har sett på marknad och nätet).
 14. Jag var och köpte balsastavar för ismopuppor på Materialbutiken på Södermalm. Jag behöver inga fler puppor direkt men jag ska ha nåt att göra under höst och vinter.
×
×
 • Create New...