Jump to content

Fisk

Members
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Fisk

 1. Greys GR60 med Guideline 4Cast var rekommendationen vi fick på min första kastkurs. Så det borde vara en fin kombination.
 2. Är det godkända psykopater vi pratar om?
 3. Kastet som får fisken att komma till dig?
 4. Är inte Camo utgången ur sortimentet?
 5. Rio hade om inte annat en Spey-liknande tapering på denna linan https://www.el-ge.se/rio-intouch-pikemusky-wf8-2 Så det låter ju inte helt orimligt.
 6. Tyckte Guideline höjde sina priser en del efter blackweek.
 7. Nej här håller jag med dig. Det är orimligt att en kommunalpolitiker ska förtjäna en sådan löneförhöjning som i det här fallet.
 8. Varför skulle ägarna av ett företag ge någon en lön som inte motsvarar deras upplevda nytta?
 9. Så då har du alltså avsagt sig rätten att klaga?
 10. I alla fall fishline la på ett par tusenlappar på Sage för några veckor sedan.
 11. Fisk

  Haspelrulle kvalite

  Dom W6 du tänker på är väl ett par fot kortare än W8 du troligtvis tänker på? Klart det blir skillnad då. Här är en genomgång som kan vara intressant: https://www.fiskesnack.com/forum/allmänt/ljugarbänken/2612512-testet-av-öringspö-check
 12. Tack så mycket för erbjudandet 😊 Men jag tänkte göra den sälj, ta den som nästa steg i mitt flugbindande nu när jag börjat få lite kläm på woolly bygger.
 13. Precis Har bara använt den en gång. Den funkade fint. Sen satte jag den hög upp i ett träd och fick syn på den efter ha gett upp hoppet om den. Sen har jag inte vågat använda den tills jag skaffat fler.
 14. Ser ut att stämma bra. Tack! 😊
 15. Jag skulle behöva lite hjälp vad flugan på bilden heter. Grön på undersidan med lite hjorthår eller liknande på ovansidan.
 16. Man kan bara sätta mer restriktiva regler än länsstyrelsen.
 17. Vikta om rullen genom att grunda spolen med blytejp var ju ett tips som kanske kan passa här.
 18. Stonfo Kaiman. Köpte det begagnat för att testa på flugbindning.
 19. Grundens Buoy har sköna muddar av rejäl neoprene.
 20. Fisk

  Snabba spön?

  TSD Distance+ och Vision XO. Just nu föredrar jag Distance+. XO är lite lättare att skjuta med lite lina ute. Några fler tankar kring linorna: https://www.edgeflyfishing.com/ipb/index.php?/topic/212620-intermediate-med-lång-klump/ Distance+ går att köpa någon vecka till sedan stänger Tellis butiken. https://tellis-flugfiske.se/product/tsd-distance-wf-intermediate/
 21. En enkel början: https://cdon.se/sport-outdoor/blytejp-10-pack-p54855677
 22. Fisk

  Snabba spön?

  Här nämns en fördel med lång klump: En annan fördel är att man kan alltid få ut den lina man klarar av att bära. Så med en lång klump kan du nå längre på dom värsta dagarna.
×
×
 • Create New...