Jump to content

Doj@n

Edgemember
 • Content Count

  2,657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Doj@n last won the day on June 27 2013

Doj@n had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Doj@n

 • Rank
  Frontline Member

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,732 profile views
 1. Doj@n

  Damm

  En vårhälsning från den nya dammen.
 2. ja det fungerade, var mest rädd för att de inte skulle godkännas om nu windowset var piratkopierat. Men det kanske inte har någon betydelse om man nu har en riktig produktnyckel Ett problem återstår alla menyer är på engelska. Jag går in i controlpanelen/språk och väljer svenska överallt men det verkar inte funka.
 3. Hej på er Liten datafråga. Jag hjälper en granne med en dator han fått av en bekant. Datorn har ett Win Vista installerat, men det står att "This copy of windows is not genuin". Och jag får frågan vid varje uppstart om jag vill registrera win. Datornb har en klisterlapp på undersidan med en riktig produktnyckel. Så min fråga är om jag kan registrera med den även om den instalerade versionen inte verkar var helt laglig?
 4. Någon som har tips på gratis, enkelt litet skräpfritt program som konverterar mov till avi eller annat format som funkar i moviemaker. Installerade något igår med massa skräp, virus o skit som följd idatorn
 5. Så ser det ut här hemma också Har inte tittat till bäcken idag efter regnet. Kanske har det börja rinna lite vatten igen.
 6. Torkan håller i sig. Många bäckar häromkrig är hellt torra nu och har så varit i ett par veckor.
 7. Problemet är att många fiskar inte hinner eller av någon annan anledning inte backar neråt, speciellt yngel. Men man kan inte göra så mycket åt det tyvärr! Här kom förövrigt en liten skur för en timme sedan, men den gjorde ingen nytta direkt.
 8. Doj@n

  Pauls fiskedagbok

  Fantastiskt. Grattis till fiskarna
 9. Inget regn i sikte veckan som kommer heller verkar det son
 10. Ikväll gjorde det ont i hjärtat när jag gick ner till bäcken som rinner över min mark. Den håller på att fullständigt torka ur och flera öringar låg och kipade efter syre i de få små hålor som finns kvar. Lyckades rädda 5-6 stycken som jag flyttade till några hålor där det fortfarande står lite vatten annars hade de vart döda i morgon. Skall fortsätta räddningsarbetet imorn. Hur ser det ut hos er i de minsta bäckarna, torrt där också?
 11. Doj@n

  Pauls fiskedagbok

  Tack paul och lasse för en riktigt trevlig fiskekväll.
 12. Doj@n

  Pauls fiskedagbok

  Eller är det en stor Streaking caddis som sticker ut under kepsen?
×
×
 • Create New...