Jump to content

Jaktbrint

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Skövde
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ollerockar@hotmail.com
 • Telefon
  0706908754

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaktbrint's Achievements

Member

Member (2/5)

6

Reputation

 1. Då vart det onekligen oss du såg👍🏼
 2. Intressant fakta. Sånt som är väldigt bra att veta, faktiskt! P.s flugfisket funkar, både torrt och streamer dock till en viss del då de tycks fungera bäst på kväll/ natt samt i mindre sjöar/tjärnar som någon skrev. Jaså, vart såg du oss?😃
 3. Förstår dig! Av ren nyfikenhet, hur förstör fiskodlingen stammarna?
 4. Ja jag frågade efter tips, och fick nedvärderande svar av b.la dig. Spinnfiske har jag sällan bedrivit men de fick bli så nu, det är ju ändå en form av fiske eller hur? Jag är iallafall skitnöjd över det grymma fisket vi har här så dina åsikter är piss värda i detta läge.
 5. Absolut inte kränkande på något vis, utan snarare sett bra och värdefull information. Information som jag inte hade någon som helst aning om, inte heller min käre vän. Vi har aldrig ens fått i närheten av en sådan stor fisk, samtidigt som kroken satt längre ned i gommen. Därav ledde det till en avlivning, hade jag dock besuttit den kunskap jag gör efter ditt inlägg så hade ödet onekligen varit annorlunda. Bra tips och information, tack skall du ha!
 6. Jo hon fick möta slutet, blir bra mat. Känns inte till vanligheten att få en sådan saftig bit, extremt jäkla roligt fight var det vartfall. Kunde inte ens föreställa mig i min vildaste fantasi att jag skulle få nått över 2 Kg. Är du här ifrån ” Lodjur” ?
 7. Torrt är inte på tal nej. Malgomaj fick jag en öring på 4 kg vid strandkanten, extremt låg vattennivå i just malgomaj så vi hittade en riktigt bra udde med en brant djuphölja. Vi kör enbart haspel, inte ens prövat fluga. Men mindre mepps spinnare samt 14 gr skeddrag hugger dem vilt på. Jag har inte haft sånt här bra öringfiske förut faktiskt så jag är extremt nöjd, speciellt att jag slog mitt PB. Dock så har jag alltid drömt om att fånga en fjällröding så den skall vi försöka rikta in oss på nu.
 8. Nu på kvällen har vi haft lite småfisk ( öring o abborre ) men sedan small en öring på 4 Kg på mitt haspel. Aldrig fått en öring över 1,5kg förut så det vart helt fantastiskt.
 9. Första dagen här i dikanäs har genererat i 12st öringar varav 2st på kilot vilket hamnar på grillen senare ikväll. resterande var på 2-6 hekto. Det var inte så dåligt som ni ( era pissnissar ) sade.
 10. Tusen tack, alla tips är väldigt uppskattade! Väl mött!
 11. Jag har alltid tänkt att pröva men har bara blivit fluga när jag varit uppe. Kanske skulle ta tillfället i akt och pröva lite bottenmete i åarna denna resa då.🤗
 12. Tack så mycket igen Morgan. Får nog bli lite mete med mask och mer haspelfiske iår framförallt i just tjärnar. Tänkte hyra en båt o pröva lite långedrag också. Skall givetvis pröva en liten touch av streamer om rätt förutsättningar ges. Måste få rasta flugspöet lite iallafall. Har du prövat strömsänke med mask mask/ fluga någon gång Morgan? Alltså ”bottenmete” i älven/ ån. Väl mött/ Åberg
 13. Förstår, tack för bra tips! Hur är fisket i tjärnarna runt omkring då tro? De bör ju vara relativt opåverkade, i detta sammanhang. Tänker att rödingen är i full fart i det kyliga vattnet? Har som sagt aldrig fiskat såhär tidigt i norrland förut men jag vet att jag brukar finna dem både slöa o djupt ner under högsommaren. Väl mött!
 14. Tycker att vissa kommentarer och svar jag får är extremt omogna. Faktum är faktum vi skall upp och ville ha lite tips. Istället blir man idiotförklarad och förlöjligad. Ni borde skämmas, om vi alla kunde hjälpas åt och vara glada o trevliga istället för att vara förjävla snäsiga mot varandra så hade världen onekligen varit en trevligare plats. Dock finns det alltid några individer som skall spela lustiga på andras bekostnad. Jag må tacka Morgan så hjärtligt, bra och värdefulla tips. Ni andra som gör mer eller mindre natt av mig får gärna fortsätta hacka på mig om det nu höjer erat ego.
 15. Goddag mina goda herrar och kvinnor. Ämnet lyder som följande: Jag och min mycket goda vän skall upp nu på fredag 27/5 till Stennäs/ Dikanäs och flugfiska, men jag börjar nu ångra att vi tog ett sånt tidigt datum, just för att vädret är väldigt nyckfullt samt vårfloden i sitt fulla språng. Vi må ha varit lite väl exalterande när vi bokade datumet. Vi har alltid åkt v 28 men då har vi inte varit så högt upp för den delen. Jag söker nu tips och information, hur vattentillståndet är, vart man finner fisken vid högt vattentillstånd, samt några bra tjärnar och sjöar i närheten. Det hade även varit VÄLDIGT intressant att veta hur fisket är generellt runt v 21/22/23. Väl mött/ Grabben från Borgunda.
×
×
 • Create New...