Jump to content

Fnisse

Edgemember
 • Content Count

  1,970
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fnisse

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 11/14/1952

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Hålanda

Recent Profile Visitors

1,849 profile views
 1. Bedrövligt!!!!! För nästan 50 år sen fiskade jag under broarna där ca 10 år gammal- cycklade jag dit och det var väl smuts färgat vatten redan på den tiden!! Men där tog jag min första öring på ca 0,5 kg och en hel hög med gäddor å abborrar!! Känner väl lite speciellt för Ösan och glömmer aldrig mina första fiskeminnen i livet! Kommer ihåg exakt hur det var!!!!
 2. Jag hade väl tänkt 38-42 men jag har även testat 45 men då på kortare lina å det funkar det med-ett fantastiskt spö som klarar en hel del!
 3. Fnisse

  Lilla Edet

  Grattis Stefan!!! Jättefin! Var nere å kika ida å bra vatten å en uppe på gul! Det suger lite!!!!!!
 4. Fnisse

  Lilla Edet

  Grattis kompis!!! Härligt att se!!!
 5. Ujujuj vilka härliga bilder!!!!! Mmmmmm va gött!
 6. Tack Aspis för dom trevliga bilderna!!! Jag hade mina tio bästa dagar där det här året! får se om det blir höstträff isf 14 dagar! Det blev änna tomt när ni åkte!
 7. Kolla på Laxsidan om ni är ute efter lax!
 8. Fnisse

  älvkarleby

  Kistan och den kanten upp är giftig om det går dåligt med vatten! Holgers nacke kan va bra men är la lite svårkastad! Å små flugor ä dä som går! Nedan för fasta där flugsträckan är, så enbit ut där så finns en en liten kanal rätt emot Bagarkurvan och går det typ 80 kubik- så kan man vada dit och där går laxen upp när det är dåligt med vatten, men har hört att den möjligen är stängd för fiske- typiskt Älvkarleby när det kommer upp för mycket fisk stänger man den delen! Problemet där är väl att om dom höjer vattenmängden så är det svårt att ta sig tillbaka! Det här är väl dom bästa ställena på flugfiske tror jag och Fla är nog ingen riktig höjdare när det gäller lax utan andra sidan!!! Bagarkurvan och neråt kan vara hyffsad åxxå men nedanför bör man vada ut till mitten och det är inte alldeles lätt!!! Tyvärr så är väl dom bästa ställena för spinn! Ja kämpa på och jag håller tummarna för er!
 9. Ruskigt små flugor till Laxfisket ska det va! Om man inte kör mer än sjunk 3 så kan man köra trekrok på fluga!! Tog en öring i juni för två år sen på enkelkrok 5,42kg! Så det finns öring även på sommarn!!!!
 10. Fnisse

  Lilla Edet

  Det var 28 laxar upptagna igår efter tidigt pass, så det är Majrekord på gång! Dom flesta runt 7-8 kilo och i enastående kondition lusade och blanka! Tog en själv på 7,64 i Tisdags men det var på spinnfluga tyvärr då det inte går att flugfiska på rött- när det är några stycken där och spinnfiske har företräde tyvärr!
 11. Fnisse

  Lilla Edet

  Har snackat med en kompis och tydligen är nio Laxar uppe sen första Maj!! Hyffsat tycker jag med tanke den vattenföringen som är!!!! Får nog dit å testa lite! 14,22 kilo hittils! Småfisk det slår vi! Vi får väl testa iaf! Gött fiske mina vänner!
 12. Jaja jag skulle varit där förra veckan om det gått som det skulle men tyvärr blev det ju inte!!! Det togs mellan 25 och 42 öringar per dag snittet ca 35 stycken och många stora 3-4 kilo!! Det är ju skit att man inte var där! Helt enkelt bedrövligt när det är så bra fiske! Men jag tog en liten ida vid Tjuvkils huvud och det var kul det med,men den simmar vidare!! En sådan vecka som var förra veckan där är nog inte så vanlig och man måste ha lite tur med det- men slutveckorna i April brukar ge en del!
 13. Kan tala om att den var inte klippt alls! kompisen som tog den blev inte registrerad! Hasse Lax! och nu är han registrerad Go kamrat!
×
×
 • Create New...