Jump to content

Stenman

Edgemember+
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Stenman

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/28/1989

Information

 • Bostadsort
  Kiruna

Recent Profile Visitors

3,009 profile views
 1. Okej, tänkte bara uppmärksamma dig om detta ifall att Sen är ju allting relativt. Vad "varmt" innebär för dig vet förstås inte jag, men långt nere i söder kan du få skrapa bilrutorna i maj. Det kan vara aningen mildare uppe kring Taupo/Turangi men särskilt varmt skulle inte jag kalla det. Nu var det ju guider du frågade efter och det har jag tyvärr ingen koll på. Hur som helst önskar jag dig lycka till med praktiken!
 2. Du kanske redan haft det i beräkningarna, men att tänka på om du vill till Nya Zeeland är att säsongen är lite "tvärtemot" vår egen. http://www.nzfishing.com/AboutFishingInNZ/WinterFishing.htm
 3. Det tackar jag för Den som har lust får väldigt gärna sprida denna vidare till sina bekanta som någon gång har fiskat i Emån. Alla svar är guld värda.
 4. Marlodge: Tack för din medverkan och feedback. Jag har nu ändrat så att det går att välja flera fiskesträckor och jag ska definitivt försöka sprida detta på Facebook också. Husky: Det gör jag så gärna. Tusen och åter tusen tack!
 5. Hej, Jag heter Marcus Stenman och studerar på naturguideutbildningen vid Umeå universitet. Just nu håller jag på med ett examensarbete kring sportfisketurismen i Emån. En del av min studie bygger på en enkätundersökning som vänder sig till dig som har fiskat havsöring/lax i Emån vid minst ett tillfälle. Det jag vill ta reda på är vad som gör Emån speciell för dig och hur du ser på fisket efter havsöring där idag. Enkäten är anonym och tar bara ett par minuter att fylla i. Klicka på länken nedan, besvara frågorna och skicka in ditt svar: https://docs.google.com/forms/d/1MK6D9aeC-07je3xonWWu
 6. Bom igår. Bom idag. Bom imorgon?
 7. Roligt att du hittade fisk själv gick jag bom, såg ingen som fick något. Inte heller någon jag pratade med hade fått. Fiskade strax norr om centrum på förmiddagen och vid Laxvik på eftermiddagen. Stannade till en kort sväng vid handikappbadet på hemvägen också. Nya tag imorgon.
×
×
 • Create New...