Jump to content
Edgeforum

Kimmen

Edgemember
 • Content Count

  2,401
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Kimmen

 • Rank
  Frontline Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Västerås

Recent Profile Visitors

2,385 profile views
 1. Sage Performance taper i samma klass som spöt lirar bra ihop med TCR spöna då den linan är utvecklad för just TCR
 2. Polaroid har som tidigare skrivit fina brillor! Jag köpte mina på en tax-free butik på Kanarieöarna för två år sedan och dem är riktigt grymma, kostade där o då 8-900 med Box + rengöringsmedel. Har även ett par leech men är tyvärr inte helt nöjd med dem,...
 3. Det är jättefina flugor allihop, Jag vet att man inte ska favorisera men jäklar va tuff myran var, så många olika myror man sett genom åren men denna var tuff!
 4. Trubaduren>> Jag har två stycken Brun dun och ingen superpuppan,. När jag öppnade asken och grundligt ögnade igenom alla fina flugor så tänkte jag att hur fanken kan två stycken bindare lyckats binda en nästan exakt kopia av en dagssländeimitation när temat var fritt,.. Men så var alltså inte fallet!
 5. Ta en Västmanländsk Harr !! Mera flugspö fiske i överlag än de senaste årens plast-trolling
 6. Då var 10 st flugor klara här, paketerar och skickar i början på veckan!
 7. Köpte iPhone 5 när den kom för 2 år sen, mycket nöjd! Bästa telefonen/leksaken jag haft
 8. Själv har man drillat lax på Flytlina i Älvkarleby, ca 20 år sen. Krokade en fin blank lax uppskattningsvis 10-12 kg vid fasta nedanför kontoret, drillade laxen ca 20 minuter på mitt enhands spö innan kroken släppte!! Snacka om puls och lax-skälvan gjorde så hela kroppen skaka! Laxen gjorde några riktiga hopp under fajten,. Helt galet kommer aldrig släppa den fajten! Jag fiskar mycket i Älvkarleby, dock väldigt sällan lax utan endast efter öringen med flugspö. Laxen kör jag också spinnfluga på. Effektivare..
 9. Hur har inledningen på året vart i ån? Nån som flugat?
 10. Jag vill haka på om plats finnes? Nu ska vi klura ut nån riktigt värsting fluga bara
 11. Kolla Patagonia, tror dem har upp till typ 52 eller likande. Kostar dock en slant! Men annars blir de svårt, ev kan Simms även ha stora. Jag har Guideline stl. 48 och dem är rätt rymliga tycker jag. Jag har dock "bara" 46 eller 47 i vanliga skor, så dessa 48 passar bra med lite tjocka sockor inuti. Provade både Scierra, Loop och Vision innan och dessa är rätt trånga. Svårt med vadare och kängor när man är fullvuxen, ca 2meter..
×
×
 • Create New...