Hoppa till innehåll

jakobj

Edgemember+
 • Antal inlägg

  4 339
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  49

jakobj last won the day on March 4

jakobj had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

714 Excellent

1 följare

Om jakobj

 • Placering
  Chuck Norris Member
 • Födelsedag 1977-11-18

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Saxnäs
 • Intressen
  Jakt, fiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jakobjonasson988@hotmail.com
 • Telefon
  0706884551

Senaste Profil Besökare

6 588 profilvisningar
 1. jakobj

  En undran.

  I helvete heller den där jävla tipsmiljonären ska ha nåt bidrag. Han kan sitta där och suga på sin pupptumme efter ett pass dansk stjärtgymnastik och skylla sig själv. 😑
 2. Jo jag har fiskat mycket flytring och man kanske hamnar något högre i denna. Men den är mycket mer svårmanövrerad och man kan inte småpyssla runt i positionerna som med en flytring. Stora nackdelar där. Fördelarna är vikten, att man slipper vadare och framförallt räckvidden och farten.
 3. Anfibio delta mx. Ja det går utmärkt att fiska från den. Och hyfsat rymlig.
 4. Det är en inställning jag respekterar mycket högt. Jag är inte alls där själv, men jag tycker att det är hedervärt och så nära osjälviskhet man kan komma som sportfiskare.
 5. Har bara haft raften ett år men är mycket glad över den. Har med den överallt och använde den en hel del till att utforska vatten med vulgata som jag skjutit på i åratal. Och därför har jag prioriterat vikt, jag går ofta långt. 3kg väger hela paketet med båt, paddel och två sitsar. Har gjort droppskydd på paddeln av avsågade petflaskor och tejp.
 6. Jag har en packraft. Inget spraydeck. Detta endast pga minimalistisk packning. Men lite blöt blir man utan så prioriterade jag inte vikt högre än allt annat så skulle jag nog ha det.
 7. Men du kanske hade två vadarskor på dig i trafiken åtminstone?
 8. Jag knackar glatt ihjäl all sorts ädelfisk. Tycker om att få hem bra mat. Dock inte från ”känsliga” bestånd och inte heller extra stora individer. Etikdiskussioner har jag gett upp för länge sedan. Människan är varken konsekvent, etisk någonstans, eller förmögen att döma vilka liv som är rätt eller fel att släcka. Så jag tänker helt själviskt. De stora fiskarna vill jag ha kvar i vattnet för att de är värdefulla att ha där för mig. Ett ”bra” bestånd betyder något för mig. Men äter gärna fisk. Och redan där har jag snurrat in mig i ett olösligt resonemang om vi ska prata etik. Så därför är det enklast att bara erkänna att man är en egoistisk varelse som ser till sitt eget bästa först. Det är det som driver mig till att bedöma vilka liv jag avslutar och vilka jag låter vara. för jag fiskar av ren och skär egoism. Inget annat. Definitivt inte för att jag älskar alla fiskar och bara vilk dom väl. Då skulle jag ge fan i att dra fast krokar i dom..
 9. jakobj

  2-hands spö.

  Bra skick men utan originaltub och socka. 2500kr kanske?
 10. Vad du kan! Rena datahackern! Tack 😀
 11. Tack för svar! Vad ligger klumplängderna på för respektive linor? På ett ungefär. Finner inte den infon på hemsidan.
 12. Hur är dessa linor? Nån som har en vettig recension?
 13. jakobj

  Trender?

  Men ett bälte har du köpt din konsumtionsnarkoman. 😑
 14. Inget att bry sig om. Han har nåt slags tics som gör att alla flugor han ser är för feta. Förmodligen nåt slags peniskomplex. Håll med honom bara så håller han sig hyfsat lugn.
×
×
 • Skapa ny...