Jump to content

jakobj

Edgemember+
 • Content Count

  4,720
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

jakobj last won the day on April 4

jakobj had the most liked content!

Community Reputation

1,052 Excellent

1 Follower

About jakobj

 • Rank
  Chuck Norris Member
 • Birthday 11/18/1977

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Saxnäs
 • Intressen
  Jakt, fiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jakobjonasson988@hotmail.com
 • Telefon
  0706884551

Recent Profile Visitors

8,314 profile views
 1. På lördag ska jag skrika grattis åt dig!
 2. Ja det ger andra ögon på tillvarons små bepälsade medborgare. ? En anekdot på temat var när jag tog en rejäl bunt långt blont gethår. Samma kulör som sambons. En rejäl kökssax, gethåret, smög upp bakom henne tog tag i hennes hår och klippte till rejält med saxen i luften. Hon vrålade, hoppade rakt upp och vände sig i luften! Där stod jag med saxen och höll upp gethårsmanen i triumf. Skrattade hysteriskt och sprang iväg med den. Hennes illtjut och vilda blick när hon började dra i sitt hår och jaga mig med äkta mordlystnad glömmer jag aldrig.
 3. Jag lider av samma problem. Men tack vare sambons bordercollie har jag hittat det perfekta gethåret! I strukturen precis som get. Bra längd också. Och taperat utan brutna spetsar. Superhår! Tyvärr får jag inte klippa honom så jag tar bara småbitar då och då utan att det märks så mycket. Till en och annan fluga. Blir ett jävla liv när jag råkat klippa så det syns och är en kal fläck så jag får göra det i lönndom och försiktighet..
 4. Ta det lugnt bara. Du är djävulens advokat i en fråga, som likt alla andra frågor i dagens fullkomligt polariserade samhälle, är nedkokat till att accepteras ha endast två sidor. Svart eller vitt, vi och dom. En helhetsanalyserande tanke får endast effekten av att väcka ilska från båda sidor då den bär färg av just båda sidor och då väcker igenkänningsaggression emot kännetecken från "motståndarlaget". Således djävulens advokat men utan klient. Dagens ultimata och alltid närvarande moment 22 som vuxit fram i ett gnagande tempo. Jag är lika fascinerad av vaccinationsfrågan som av politik.
 5. Det går säkert bra så länge du inte ber honom att gå och döööö eller hotar med strypning eller dödsmord eller nåt. ?
 6. Det där känns som att det bär ett större djup i sig än man först kan tro. ?
 7. Med tanke på ostördhet och lugn och ro så kan du glömma Lögde och västerbottensälvarna direkt. Det är cirkus och folk till förbannelse numera. Coronan ifjol gjorde att hela "eliten" av norgefiskare flockade sig i Västerbotten och skapade en Mörrumskänsla över alltihop. Trots reserestriktioner tyckte södra Sveriges laxfiskare att det inte gällde just dem tydligen. Funderar själv på att lägga ner laxfisket om det här fortsätter en säsong till.
 8. Skräm inte upp ismo med såna tankar! ?
 9. Hade jag haft möjlighet till samma maktmissbruk som du har så Hade du fått ett helt annat namn. HELT annat!!!
 10. Du och de andra vänliga själarna är ju mina dagliga psykologer. Bättre hjälp går inte att få! ? Jävla hårdrockshipster! ?
 11. Det som klingar så illa i mig är att genom sociala förbud för dem som inte följer skapas en lägre levnadsstandard för dem. Ett rent tvångsmedel. Jag hade köpt det om vetenskapen stått bakom detta till 100%. Det gör den dock inte. Så det är helt enkelt för tidigt att göra sådana åtgärder. Om man inte vet, så ska man inte ålägga befolkningen att följa det man inte vet med hjälp av tvångsmedel. Det är helt åt helvete anser jag! Källa har du ju överallt på nätet och tv. Sen är det ju bara att lägga ihop 2+2. Oerhört enkelt. Har du lyckats missa att vi rekommenderas ta vaccinsprutan 3 mån
 12. Det är ju inte direkt svårkontrollerad fakta och det krävs ingen större hjärna för att förstå kontentan av faktan så det hade lika gärna kunnat vara Ismo som förklarade det för mig. Det hade inte gjort någon skillnad. Så budbärarskjutande ger inga poäng i detta sammanhang, allt för enkelt att både kontrollera och begripa för sådana tilltag.
 13. En av mina kära läkare förklarade det där för mig. (Jag är ju lite korkad som du vet ? ) Man vet ingenting alls om hur länge vaccinet ger skydd. Och man vet att antikroppar kan räcka bara tre månader. Alltså måste man, tills man vet mera, räkna med att vaccinet bara räcker 3 månader. Alltså, med den forskning och rådande kunskapen idag inför man vaccinationspass. Som Alltså enligt rådande läge måste förnyas med sprutor 4 gånger om året för att vara relevant. Kan någon se någon som helst vetenskaplig logik i det? Det går inte ihop. Vi kan inte vaccinera människor i den takten så
×
×
 • Create New...