Jump to content

AndyPandy

Edgemember
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AndyPandy

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/17/1970

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

706 profile views
 1. Inte ett liv (förutom alla fiskare då) vid Vallda Sandö imorse... Nya tag imorgon.
 2. Jag flyger till Lofoten imorgon bitti för att bo där ett par dagar och sedan bila ner till Olso under några dagar. Tar med flugspöt (#5) för att dels fiska i Lofoten men också stanna på vägen ner och fiska på lämpliga ställen. Vill fiska röding, harr och öring (sjö/älv). Någon som har bra tips om fiskevatten jag bör uppsöka? Tacksam för tips om sevärdheter i nornorge då jag också tänker fotografera en hel del.
 3. Var också ute en sväng igår kväll och denna gång på Skräddarön. Ett kort hugg när jag vadat ut i en av vikarna men när jag begav mig ut på klipporna fick jag ett rejält hugg. Jag såg den blänka till 10-15 meter ut men tyvärr lyckades den med konststycket att bita av kroken! Blev rätt förvånad när jag tog hem linan för att kontrollera flugan och bara kroköglan satt kvar. :- Osäker på om det säger mest om kvalitén på kroken eller storleken på fisken... ??? Gillade dock inte stället direkt eftersom det var ganska dyig botten där jag vadade ut i vikarna. Sjönk ned alldeles för djupt för att kännas bekvämt...
 4. Ingen som har en skön sjunklina till sitt Winston Boron IIx #5 att rekommendera? Nu är det hög tid att komplettera med en sjunklina till mitt spö och tänkte införskaffa detta i veckan som kommer. Någon? ???
 5. Nej åt andra hållet, Tofta eller vad det heter. Körde runt ett tag i eftermiddag för att försöka hitta nya ställen och stannade på lite olika platser. Vaken var till en början inom räckhåll vilket var lite kul. Svårflörtade dock och det var först när jag i stort sett hade gett upp att kasta på vaken som en högg. Tyvärr lossnade den nästan direkt så det blir till att slipa krokarna till nästa gång.
 6. Grymt fin fisk! Grattis! Plind - härliga bilder som vanligt! Var också ute och njöt av det fina vädret ikväll. Det blev en tur åt Tjuvtjil-hållet för första gången. Två korta små hugg var allt i fiskeväg. Det vakades lite ikväll varav några lite större vilket var kul. IMG_4921.jpg_thumb IMG_4893.jpg_thumb IMG_4922.jpg_thumb
 7. Jag slapp ytterligare en bomtur igår kväll men det var marginellt. En liten rackare på ca 30cm och en tappad som var större. Det blåste upp ganska bra efter en stund vilket gjorde det svårkastat med en #5.
 8. Härligt! Det får allt bli en tur ikväll.
 9. Det vankas nordostlig vind ikväll. Jag är ändå sugen på att bege mig ut men vill inte åka på en 4:e raka bomtur. Hur tänker ni vad det gäller nordostlig vind? Söker ni upp speciella fiskeplatser (vikar som vetter mot nord etc)? Eller skiter ni i att gå ut?!? :
 10. Var ute i Lilleby-vikarna och svängde mina lurviga (whollybugger bland annat...) ikväll utan framgång. Stod från ca 18 till 21 men inte en fena i närheten. 3:e bomturen nu... Börjar bli desperat... Vilken tid på dygnet har ni störst framgång nu? Tidig morgon / fm / em / kväll? Nåja, det var ju en fin kväll i alla fall. Ställde mig och mobilplåtade lite. fiskevy.jpg_thumb
 11. Winston Boron IIx #5 så är det kul även när man får lite mindre storlek på fisken... 8)
 12. Akta er för havsnejonögonen bara!!! :police: Jag har bara prövat nedanför fallet (ej i år) men aldrig fått någon öring där. Det är tyvärr ingen trevlig å att fiska i heller. Skräpigt runtom och brunt vatten...
 13. Prövade lyckan vid Vallda Sandö i eftermiddag (15-18.30) utan framgång. Nästan helt vindstilla och helt befriat från synligt liv i vattnet. Mitt 2:a försök på platsen i år - båda utan framgång. Är det för tidigt för vikarna där eller är det någon som haft framgång där i dagarna?
 14. Var nere ett par timmar vid Vallda Sandö men där var det heldött. Det blåste en del men vädret varierade och verkade lovande. Dock utan liv i vattnet. Någon som har en bild på denna WCK-fluga? Den verkar ju het... Grattis Håkan!
 15. Härligt att läsa att det är fler som är ivriga inför morgondagen och som tagit lite ledigt för denna premiärtradition. Sitter just nu och försöker binda upp några farliga dräpare att premiärsvinga imorgon. Vid vilken tidpunkt tänker ni ge er ut imorgon/inatt?
×
×
 • Create New...