Jump to content

Seppo Cortland Pro Team

Members
 • Posts

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Seppo Cortland Pro Team last won the day on May 22 2019

Seppo Cortland Pro Team had the most liked content!

1 Follower

About Seppo Cortland Pro Team

 • Birthday 02/10/1969

Information

 • Bostadsort
  Surahammar

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  heliost351@gmail.com
 • Telefon
  0701415730

Recent Profile Visitors

3,785 profile views

Seppo Cortland Pro Team's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

13

Reputation

 1. Om du hade låtit bli att nämna Cortland så hade jag låtit bli att svara.
 2. Sahlberg! Hållbarheten på SA-RIO var frågan. Har haft dom här linorna, känner till dom bra. Cortland är hållbarare än båda dom och har halare coating...Har du annan åsikt?
 3. Har kört med både Rio o sa linorna och ingen av dom linorna hänger med cortlands troutboss som har ett helt annat driv och det är tack vare coatingen som är halare och verkligen är så och behåller den egenskapen längre än andra linor! Hållbarheten är grym, över 4års fiskande och kastande och fortfarande i toppskick! Sliter mer på linor än det flesta för jag använder linorna betydligt mer än flesta!
 4. Mycket intressant! När är sista anmälningsdag? Troligtvis får jag med mig 2-4 st.🙂
 5. Kom förbi sen när du har spöt och testa cortland.. i Surahammar...netlines.se.....du har inte så långt att åka så får testa olika linor till spöt! 🙂
 6. Absolut inte lätt utvadad beror på hur djupt! Men skulle alla dar i veckan ta mitt orvis helios 3d #8 och Cortland FO- TECH lina #5-6 😎
 7. Cortland Longbelly distance är grym lina på alla distanser..o....speciellt distans.....grymt bra drag ... laddar tidigt och du kan hålla lång lina i luften med 18,6m klump med baktaperingen..underhandskastar riktigt grymt fast den har lång klump...skjuter som en raket! 30,4m lång ....😎
 8. Sp är lite mjukare än slt och jag lovar har ett betydligt mjukare spö än slt o sp ...orvis superfine carbon 9' #4 och inga problem att kasta ut hela tb i fiske...men skjuter mycket lina med det spöt. Självklart har jag testat #3 också o spöt blir rappare..Testade mitt hardy #12(tävlingspö) med troutboss #4 o 40m på gräs fungerade fint..
 9. Har inget slt spö men har ägt 8st. Kanske Sages bästa serie.någonsin grym linkontroll och spänstiga så inga problem kasta med 590 slt en troutboss #5...självklart blir det andra egenskaper med lättare linklass.
 10. Cortland troutboss kika på den har testat i princip allt i linväg best in test! Coatingen är hal o behåller skjutet i många fiskedagar.. Otroligt slitstark också!
 11. Cortland troutboss #4 är klockren! Grymt skjut i linan! Ingen annan lina behåller skjutegenskaperna så länge har fiskat ca 30 gånger och fortfarande lika bra! Fiskar med orvis superfine Carbon #4 och det är ett mjukt spö!
 12. Fin känsla i kasten! Ser lekande lätt ut? Ett under att inte fler fiskar med troutboss så otroligt lättkastad lina! Bästa allroundlinan som finns punkt slut! Många tycker linan för tung? No way! bevis här mjukt ron thompson så orkar med linan lekande lätt! Har fiskat med 6st.olika troutboss linor som har varit nya o inga problem med trassel! Kika på videon linan e ny! Alla nya linor skall kastas (fiskas)in innan dom e helt 100!
 13. Har ägt den gamla modellen denna är den nya! En jobbar kompis har också den nya o fiskar inte så mycket 3:e turen i år.. frågade honom om linan o han var så nöjd! Ni som tycker att det finns en lina som spöar trout boss i kastegenskaper får gärna nämna linan ?
 14. Köpte ny troutboss #7 o fiskade med den ca 4 timmar o linan blev riktigt rak efter en halvtimmes fiske och det som verkligen skiljer den från andra linor är den skjuter bättre ju mer fiske tid den fick ute vid vattnet! Bra skjut= man kan kasta med teknik o linkontroll ganska lätt ut hela linan vid fiske! ?
×
×
 • Create New...