Jump to content

Seppo Cortland Pro Team

Members
 • Content Count

  515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Seppo Cortland Pro Team last won the day on May 22 2019

Seppo Cortland Pro Team had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

1 Follower

About Seppo Cortland Pro Team

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/10/1969

Information

 • Bostadsort
  Surahammar

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  heliost351@gmail.com
 • Telefon
  0701415730

Recent Profile Visitors

3,227 profile views
 1. Sp är lite mjukare än slt och jag lovar har ett betydligt mjukare spö än slt o sp ...orvis superfine carbon 9' #4 och inga problem att kasta ut hela tb i fiske...men skjuter mycket lina med det spöt. Självklart har jag testat #3 också o spöt blir rappare..Testade mitt hardy #12(tävlingspö) med troutboss #4 o 40m på gräs fungerade fint..
 2. Har inget slt spö men har ägt 8st. Kanske Sages bästa serie.någonsin grym linkontroll och spänstiga så inga problem kasta med 590 slt en troutboss #5...självklart blir det andra egenskaper med lättare linklass.
 3. Cortland troutboss kika på den har testat i princip allt i linväg best in test! Coatingen är hal o behåller skjutet i många fiskedagar.. Otroligt slitstark också!
 4. Cortland troutboss #4 är klockren! Grymt skjut i linan! Ingen annan lina behåller skjutegenskaperna så länge har fiskat ca 30 gånger och fortfarande lika bra! Fiskar med orvis superfine Carbon #4 och det är ett mjukt spö!
 5. Fin känsla i kasten! Ser lekande lätt ut? Ett under att inte fler fiskar med troutboss så otroligt lättkastad lina! Bästa allroundlinan som finns punkt slut! Många tycker linan för tung? No way! bevis här mjukt ron thompson så orkar med linan lekande lätt! Har fiskat med 6st.olika troutboss linor som har varit nya o inga problem med trassel! Kika på videon linan e ny! Alla nya linor skall kastas (fiskas)in innan dom e helt 100!
 6. Har ägt den gamla modellen denna är den nya! En jobbar kompis har också den nya o fiskar inte så mycket 3:e turen i år.. frågade honom om linan o han var så nöjd! Ni som tycker att det finns en lina som spöar trout boss i kastegenskaper får gärna nämna linan ?
 7. Köpte ny troutboss #7 o fiskade med den ca 4 timmar o linan blev riktigt rak efter en halvtimmes fiske och det som verkligen skiljer den från andra linor är den skjuter bättre ju mer fiske tid den fick ute vid vattnet! Bra skjut= man kan kasta med teknik o linkontroll ganska lätt ut hela linan vid fiske! ?
 8. Det är mer driv i troutboss har grymt många träningstimmar med sa ed som är för mig en långsam lina i luften..
 9. Har inte påstått att någon här har dålig kastteknik! Troutboss är den bästa allroundlinan utan tvekan för den behåller skjutet så att man kan använda teknik, istället för slit i kasten! Kan kasta lugnare än med andra linor för den e snabbare i luften. Bättre i vindförhållanden.. mindre vindkänslig! Otroligt hållbar!
 10. Har man inte grym kastteknik så kan man inte avgöra om en lina är bra överhuvudtaget! Bara så ni vet! Tyto Alba är en av grymmaste kastare jag sett! (Har sett o kastat med världseliten) och som han gör det så effektiv teknik med minimala rörelser! Och en grym fiskare! Har träffat på så många sk. Superkastare som bara snackar att dom kan kasta oj vad tysta dom blivit när det blivit upp till bevis!
 11. Har ägt highwater #6 som tappade skjutet i varmt väder vilket många linor gör, vissa behöver bara kontakt med vatten, för mjuk coating på highwater nästan 100% säker SA tillverkad. Använder inte tiemco linedressing på linor till fiske för effekten(skjutet) håller inte länge, Guideline är inte premium för någon annan tillverkar deras linor! Viktigast är att linan behåller skjutet, hur linan går i luften går att justera med tafsen och teknik! Trevlig helg!
 12. Bättre lina? Du får gärna nämna en eller två! Har testat det mesta i fiske och ingen annan lina fungerar lika bra och behåller skjutet, överhan dskastar, underhandskastar med det drivet grymt! ?
 13. Ok skall ta ett kort eller video lite efter landningen nästa tur! Just här troutboss #5 och 690 tcx och det spöt är inte 6:a enligt många.. ?
 14. Troutboss blir mycket rakare om du lägger den i såpa i en halvtimme..och blir ren.. Min #5 nya troutboss är spikrak i vattnet! ? Spey1_1.mp4
 15. Har inga problem med linminnet, bara lite grann i början.. Efter en halvtimmes fiske är den helt rak! Har den nya o gamla troutbossen.. Har haft en hel del linor, olika märken och i princip ingen är 100% utan minne i början... Krävs lite inkastning(fiske)
×
×
 • Create New...