Jump to content

tårta

Edgemember+
 • Posts

  11,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

tårta last won the day on January 26 2017

tårta had the most liked content!

1 Follower

About tårta

 • Birthday 10/31/1963

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Västerås

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  thomasnordlund63@hotmail.com
 • Telefon
  0738163196

Recent Profile Visitors

6,329 profile views

tårta's Achievements

Classic Member

Classic Member (5/5)

429

Reputation

 1. tårta

  Ägd?

  För att du är störd?
 2. Jag kommer Jonas! Bjuder du på öl och tisha? Hehe
 3. Byt wobbler ofta tills du hittar den som fångar och framförallt håller det djup abborren föredrar, det skiljer från vecka till vecka och från år till år. Glöm inte att trolla med ABU Reflex 18 gram, i klart vatten är vit kropp med kopparsked jävligt bra jävligt ofta!
 4. Har mest trollat borre under juni-augusti ochär det varmt i vattnet så liggr jag mellan 1,3- 1,6 knop. I september- oktober lugnar jag ner. Fick tips av en guide att köra en max en knop när det börjar bli kallt, då lär man blya för att komma ner och det kan du göra även på sommaren när eet är varmt. Men det är nog stor skillnad om man har nors/siklöja i sjön eller inte.
 5. Här är linan Jonas, sjunker nog riktigt bra!
 6. På jigg alltså men det går nog att utföra med fluga också.
 7. Har utvecklat en bra strategi, med lite otur kanske det blir ett litet reportage efter sommaren ,)
 8. Jag fiskar i en sjö med siklöja och håller mig därför på djup mellan 8-10 meter för trolling, wobblerna fiskar jag från ytan och så djupt jag kan. 2017 var värdelöst för trolling medan 2016 var fantastiskt så det är svårt att svara. 2016 gick jag i september över till jigg på djupet och lyckades bra.
 9. Fick ett pb på pimpel i Lördags så de finns där ☝
 10. Jag kör den här sorten men jag tror att jag band dem bättre på angelhair när det begav sig??
 11. Har ju inte flugfiskat borre tidigare men band upp de här igår 7 och 10-12 cm plus ett par upponervända med tunga hantelögon och marabou för bottenjiggning. Har siklöja i sjön, därför tror jag hårt på baitfisharna på djupet.
 12. Efter ett par år med riktigt bra trollingfiske efter abborre så misslyckades jag helt i år. Bytte taktik i september och skaffade jiggar, två misslyckade försök innan jag kom på att söka dem på frivatten där jag trollade bra åren innan. Fick bl.a 6 borrar på en eftermiddag mellan 40-47 cm plus några andra riktigt fina fisketurer. De flesta låg faktiskt från 40 cm och uppåt. Det sjuka är att jag får flera över än under 40 cm. I år är planen att ta dem på fluga, har införskaffat en Rio sjunk 7 ( det lär räcka för att fiska på bottnar mellan 8-10 meter). Kommer att köra med ekolod och sköna gamla waypoints som finns på ekolodet! Blir inte mindre hoppfull efter att ha sett team Visions framgångar under de 2 första dagarna i Perch Pro 2017 tävlingen som ni hittar på youtube. Längtar till Juli-Septemper med varmt vatten!
 13. tårta

  Christian

  Jag ville se hans Ari Hartrullar men nu ska jag kolla era länkar!
 14. tårta

  Christian

  Har du kvar dina snyggrullar. Länka till dem! Plis
×
×
 • Create New...