Jump to content

EROT

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About EROT

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  torebrunflo@hotmail.com
 • Telefon
  0768134877

Recent Profile Visitors

1,428 profile views
 1. Gooooood News ! Kostnad för mitt snus blir ca 2500 Skr. Mycket mindre än väntat
 2. Tyvärr inte! Har inte åkt än men snart. Det kan vara en av anl,till att det sitter fast i tullen? Skickade en laddning Swedsnus. De kanske är ovana att hantera denna form av snus? Köper nog tre stockar o deklarerar dessa💵💵💵💵
 3. Snuset skickades för fem v sedan! Nu sitter det fast i tullverket i Auckland,vet sändningar som suttit fast sen nov. Inget besked om hur lång tid det kan ta heller. SATANA !
 4. Tjena! har nu skickat en kartong oblandad snus till en kontakt i Auckland.Håll tummarna hårt nu därute tack,så kanske jag slipper tullavgift.Fortsättning följer.
 5. Tack för rapport Gurchan! detta är plan B, plan A är att skicka till en kontakt i Auckland.
 6. Tjena Gurchan ! Är i samma sits som dig, om du provar metoden som Andreas89 tipsar om kan du inte skriva en rad på detta forum så får jag veta om det gick bra.Mvh Erot. Tack på förhand!
 7. EROT

  Tjena skulle vilja komma i kontakt med dig ang,N Z. Om du har lust ring: 0768134877 Tore. 

 8. Min plan är att ta med en hink oblandad swed snus o deklarera den, antagligen kommer jag aldrig att snusa så dyrt igen !?Har dock inte fått koll på cikada prime time, är cikada o crickets samma sak?
 9. Där kom den!Tjusigt ,fet ofin o blåögd.
 10. Skulle vara väldigt intressant att se din version av AH flugan.
 11. Tack allihop!suveränt med denna hjälp.Att sluta finns inte på kartan,gillar min snus alldeles för mycket.syftet med resan är inte fiske dock utan rymma Sverige när det är som jävligast men fl,spöet ska följa med.Skall försöka jobba lite där och kanske få en inblick i vardagslivet där,mot mat o boende.Är i byggbranchen så det går att få något inom det.M V H.
 12. Ska dit tre mån 2018. Är det ngn som vet om man får/kan ta med snus dit och isf hur mycket?
 13. tjena! nu är det dags för vårresan till Kungsbacka då är jag såklart nyfiken på "läget i ätran".Men är även sugen på put and take fiske.vore kul med sällskap och även lite tips.mvh Erot.
×
×
 • Create New...