Jump to content

Big feet

Members
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Big feet last won the day on July 22

Big feet had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Big feet

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/13/1965

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Danmark
 • Intressen
  Flugfiske efter Lax

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  henrikfly13@gmail.com
 • Telefon
  23294674

Recent Profile Visitors

1,842 profile views
 1. Superspö. Jeg bruger 30-33 gram på alm. klumper. Men bedst er enten LTS SCSS 8/9 eller evt. LTS 8/9 Extreme Short Speedline + tip.
 2. Så er der åbent mellem Norge og Danmark :-) :-) Laxfiske fra 15/6 - Yeeesss !!
 3. Det har jeg. Købte den i 8/9 til mit NRX 13' - men synes den er lige i det letteste...måske 9/10'eren er bedre. Det skal dog siges - at det blot var på græs den blev prøvet. James C. synes jeg skal prøve på vatten før jeg bedømmer den - det er jo helt korrekt. På græs fungerede den super på et LTS Explosive 12'6 (light) 7/8. Runninglinen er måske i det kraftigste i forhold til at det er en switch line...…. Generelt bra kvalitet på linerne fra Gaelforce (Rio). Jeg har i forvejen en integreret intermediate samt et Equalizer multi tip - fantastisk line i øvrigt !!
 4. FILT 100% klart. Gummi fungerer på land´- men i vatten - No GO. PÅ mine Simms (G3) Guide har jeg studs/cleats. MEN MEN MEN det bliver ganske dyrt - da jeg skal skifte dem efter 5-7 dage (de slides ned....!!). Så også ud fra økonomi - > vælg filt.
 5. Hvilke linor bruger I på dette spö ?? (Evt. længde og gram). På forhånd tak.
 6. Hvis den var i svart hade jeg købt direkte !! Specielt er jeg interesseret da den har ret vægt (høj) til et 15’er spö. Hvis. jeg køber sådan en rulle må jeg holde godt øje med barristaer ! 😉
 7. Hej Jeg ved at emnet er behandlet før.... ;-) men jeg søger (un-biased) information omkring 8thirteen Control. Især vægten tiltaler mig (synes selv at dom andre modeller er for lette til eksempelvis 15' spön). Rullen skal bruges til juni i Gaula. Er meget usikker på om control-delen fungere fuldt ud......eller en traditionel rulle er bedst ? Ser frem til at høre fra jer, som HAR rullen (eller har haft den) og anvendt den til tungt fiske efter juni laks. Fungerer den okay/upåklageligt/fantastisk - eller er det no go ! Fornemmer at der er/har været problemer med funktionen (måske de gamle modeller) …. ?
 8. Jeg synes selv at eks. Rio's tipper sjunker mindre end til eks. Guidelines (pga andet materiale). Guidelines tipper (linor generelt) sjunker mere end andre - hvilket er bra. Altså en sjunk 3 i GL sjunker mere/hurtigere end Rio's och mange andre (bla. liner som laves "under-cover" af Rio ;-) ). Blot min mening.....
 9. Det vil afhænge af klumpens længde, vægt och tapering ! En skagit kan jo eksempelvis håndtere (næsten) alle spidser.... En længere og taperet klump (jævn fordelt tapering over hele klumpens længde) vil derimod ikke kunne tåle så høj en vægt på spidsen....
 10. Hej

  Vil en Saracione IV 3 3/4 være noget ?

  Rullen er sparsomt anvendt och er RHW.

  Svar och Silver med S-handle.... 

  1. Show previous comments  2 more
  2. Big feet

   Big feet

   Hej

   Den passer til 12-13’6 spön efter min mening.

   ca 150 m er mit gæt - mere hvis man bruger tynd backing (stadig med 30lbs styrke).

   Den opgives til line 7,8 och 9 och 125 yards...men det er speyliner eller longbellies.

    

    

   A6184AD8-2D38-4667-AEF1-6BFE68D75DA4.png

  3. Andreas Strömgren

   Andreas Strömgren

   Ok, tack då vet jag. Verkar vara för liten för mitt fiske. Hälsningar Andreas

  4. Big feet

   Big feet

   Helt okey!

   mvh

   Henrik

    

   Hej

   Den passer til 12-13’6 spön efter min mening.

   ca 150 m er mit gæt - mere hvis man bruger tynd backing (stadig med 30lbs styrke).

   Den opgives til line 7,8 och 9 och 125 yards...men det er speyliner eller longbellies.

    

    

 11. Kan varmt anbefale LTS Across Light 14'6 7/8/9. Spöet fungerer bra med 30-37 gram beroende på fabrikat, type och længde... Det er udgået/udgår så kan sikkert findes til bra pris.... (Erstattes af ny model - LTS Nitro i samme længde och klasse).
 12. Helt okey garanti ! Vel som alle andre i samme segment/prisniveau. Måske Orvis' garanti er bedre - men man betaler jo også for den !
 13. Helt enige i betragtningerne....det er en langsom flydende å med ler/mudder bund (for det meste). Kun korte klumper fungere bra (7-9 m). Jeg vil altid foretrække at fiske i Norge eller eks. EM och Mörrum fremfor Skjern - men det er nu mit hjemmevand og derfor fisker jeg ofte i Skjern. Laxen er STOR og det er jo attraktivt.... Der er ganske mange folk som fisker (bedre når kvoten er opfisket) - men omvendt er der en grund til at jeg ikke fisker i eks. Mörrum længere...se på antallet af Lax i April og Maj - ikke noget som imponerer .... Desuden vil jeg ikke fiske sammen med 15 mand i pool 1 - hvor der jo reelt bare er plads til 2-3 mand.....men sådan er det... I Skjern er der fanget ca. 100 laks i den første måned - med et gns. på ca. 8 kg. Ganske imponerende. Men som nævnt er åens karrakter måske ikke tiltrækkende på alle....... Ha en bra lax-sæson - uanset om det er i Danmark, Norge, Skotland, Sverige ...eller... ;-)
×
×
 • Create New...