Jump to content

Big feet

Members
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Big feet last won the day on July 22 2020

Big feet had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Big feet

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/13/1965

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Danmark
 • Intressen
  Flugfiske efter Lax

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  henrikfly13@gmail.com
 • Telefon
  23294674

Recent Profile Visitors

2,033 profile views
 1. Jeg må konstaterer at der nok ikke findes mange solgte 11'7ere !! Eller også vil folk ikke være aktive i dette forum. Fair nok - no problem ? Jeg "lukker" tråden...
 2. Hej Tack for input. Håber flere har lidt input - gerne med andre linor end Rio Versitips ?
 3. Hej Har I forslag til line set-up på dette spö ? Rio Versitip #7 går vel bra...ellers andet ??
 4. Jeg er sikker på at Hardy har nye liner på vej.... Rocket blev vel introduceret i sammenhæng med Zephrus. Zephrus udgår og der kommer vel nye (ligesom enhånds modellerne/ultralight). Så indenfor 2021 tror jeg personligt, at der kommer nye linor...måske dog først til foråret 2022 (hvis Hardy har et restlager af Zephrus tohånds). Mht linorne er det måske fordi at alle linor er solgt ud til butikkerne - og Hardy ved de skal udgå....så derfor fjernes de fra hjemmesiden - det kan ikke betale sig at starte en ny produktion af Rocket linorne... ALLE har ju REA på Rocke
 5. Har kastet i 5 min med 12’7an og synes også at den er ganske mjuk ?
 6. Hmm..netop Across er faktisk meget dyb ! ! Ihvertfald Across II mens den gamle version (Across I) er mere kontant...uden at jeg på nogen måde synes den er styv. Men det er selvfølgelig en personlig vurdering.
 7. Hej Der er jo meget hype omkring disse spön. Jeg er interesseret i at høre jeres meninger/kommentarer til ovennævnte spön. Er I tilfredse ? Hvilke liner/vægte passer bedst for jer. Hvis I er tilknyttet Nám som repræsentant, ambassadører eller andet....bedes I venligst gøre opmærksom på dette !! ? Jeg har brug for unbiased kommentarer ? Tack !
 8. Superspö. Jeg bruger 30-33 gram på alm. klumper. Men bedst er enten LTS SCSS 8/9 eller evt. LTS 8/9 Extreme Short Speedline + tip.
 9. Så er der åbent mellem Norge og Danmark :-) :-) Laxfiske fra 15/6 - Yeeesss !!
 10. Det har jeg. Købte den i 8/9 til mit NRX 13' - men synes den er lige i det letteste...måske 9/10'eren er bedre. Det skal dog siges - at det blot var på græs den blev prøvet. James C. synes jeg skal prøve på vatten før jeg bedømmer den - det er jo helt korrekt. På græs fungerede den super på et LTS Explosive 12'6 (light) 7/8. Runninglinen er måske i det kraftigste i forhold til at det er en switch line...…. Generelt bra kvalitet på linerne fra Gaelforce (Rio). Jeg har i forvejen en integreret intermediate samt et Equalizer multi tip - fantastisk line i øvrigt !!
 11. FILT 100% klart. Gummi fungerer på land´- men i vatten - No GO. PÅ mine Simms (G3) Guide har jeg studs/cleats. MEN MEN MEN det bliver ganske dyrt - da jeg skal skifte dem efter 5-7 dage (de slides ned....!!). Så også ud fra økonomi - > vælg filt.
 12. Hvilke linor bruger I på dette spö ?? (Evt. længde og gram). På forhånd tak.
 13. Hvis den var i svart hade jeg købt direkte !! Specielt er jeg interesseret da den har ret vægt (høj) til et 15’er spö. Hvis. jeg køber sådan en rulle må jeg holde godt øje med barristaer ! ?
×
×
 • Create New...