Jump to content

E12

Members
 • Posts

  360
 • Joined

 • Last visited

About E12

 • Birthday 07/07/1974

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall
 • Intressen
  Flugfiske/flugbindning . Fotografering och mina hundar

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kent_dahlin@hotmail.com
 • Telefon
  0703087099

Recent Profile Visitors

3,793 profile views

E12's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

11

Reputation

 1. Har ni någon ni vill sälja så skicka gärna ett PM/Kent
 2. E12

  Vision Tank

  Ok, undra vad det är för verktyg, måste kolla om det följer med något sådant, tack för tipset iaf.
 3. E12

  Vision Tank

  Någon som vet om det går att byta vevriktning på en Vision Tank?
 4. Någon som vet om dessa tafsar går att få tag i nuförtiden? Kom i 2-pack och fanns i 16fot. Gillade att de var lite styvare Butt i dessa. Mina köpte jag via Hi-level.
 5. Någon som har koll på detta spö? Tänkt att ha till sommarens lågvatten i älv,främst havsöring,,och vill kunna fiska med både WF linor men även multitip system med lite sjunkande spetsar. Hur står sig detta spö till detta?
 6. E12

  Lögde

  Ok, tack så mycket för svaret , ska försöka leta upp det på kartan . Tänkte prova en sväng med sonen imorgon:)
 7. E12

  Lögde

  Hört talas om en fårhage i Lögde, vet någon vart den ligger?
 8. E12

  Guideline Reaction

  Tack för ditt tips , men jag fick tag i ett LXi 13,7 #9/10 till bra pris. mvh/Kent
 9. Arnold

  Jo GL Laxrulle finns kvar! Återkom gärna om du vill köpa den, jag har ett annat ärende med att sända ett paket i morgon tisdag, vill du köpa så hör gärna av dig snarast så kan jag även skicka rullen när jag ändå skall till postens ombud under morgondagen tisdag 8 juni. Hälsningar Arnold

  1. Show previous comments  3 more
  2. Arnold

   Arnold

   Tack för betalningen, jag återkommer i morgon med lev-info. Arnold

  3. E12

   E12

   Ok låter bra det👍 Bra med en xtra rulle när man ska ut på Laxjakt:) 

  4. Arnold

   Arnold

   Hej Kent! kl, 13:39 idag lämnade jag in ditt paket med rullen som fick ID nr; AP165476202se. Tack för affären och önskar dig lycka till i sommar med din Laxjakt!!

   Hälsningar Arnold

 10. Någon som hunnit testa denna lina? Mn blir alltid osäker när det står Skagit på grejorna. Ska sitta på ett Greys GR60 14 #9/10 kikade på ev en belly på 31gr. Men då finns det ju tippar från 8gr till 12gr längder från 8fot till 17-18 fot😅 Vill ju upp till vikter på 38-40, men måste jag tänka på kastteknik nu också , blir ju Inge T-rally i min älv iaf, utan hederliga gamla underhandskast. vilka tippar skulle ni, som testat denna lina satsa på? Och lämna gärna vad ni tyckte om den. tacksan för hjälp/Kent
 11. E12

  Loop mod 4

  Någon som fiskar med denna modell och kan berätta lite om den, för och nackdelar. Om det är värt att köpa, eller om man ska lägga på en slant och satsa på Danielsson osv? Tacksam för tips.
 12. Kan du inte ge lite info om detta spö?Har sneglat på denna i 14 #9/10, har haft några Scierra spön tidigare och varit nöjd,,klart rätt priser iaf.
 13. E12

  Guideline Reaction

  Någon som fortfarande kör med dessa spön? Tänkte främst på tvåhandsserien, (13,7 #8/9 och 9/10) de har ju 10 år på nacken nu. Är de värda runt 3000kr i dagsläget, och hur bra är de egentligen? Tänker lite såhär, att lägga på ett par tusen och köpa ett nytt, tex Greys Gr60/70/80) modernare spö med garantier osv. Tar gärna emot tips och synpunkter på köp av äldre lite dyrare spön, vs nya lättare och ev annan fiber i klingor osv. Tight lines?
 14. Stort tack till alla som hjälpt till och kommit med tips. Jag löste det som så, jag tog en gammal Bullet nymph ##9 och den visade sig funka ypperligt. Var själv inne på att köra vanliga klumpar, antingen i SH eller nerklippt DH, man ska inte göra det för komplicerat , och dessa speciallinor som säljs för tusenlappar går bort direkt. Vi kör the old school:) Tack igen.
 15. Det är ett. Sameo Opal Switch #7 är ett 11 fots flugspö med avtagbart tvåhands handtag- Du kan fiska det som ett långt enhandsspö, eller som ett kort, lätt, tvåhands
×
×
 • Create New...