Jump to content

Skruttapan

Members
 • Content Count

  3,895
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Skruttapan

 • Rank
  Frontline Member

Information

 • Kön
  Male

Recent Profile Visitors

2,194 profile views
 1. Sprid budskapet vidare, sänd in en notis i tidningen,gå med i "vi som hatar jämtkraft" på facebook, allt som ni kan komma på... Låt dom inte lura i folket att detta är en miljövänlig energi!
 2. Huggen och kämparviljan är grym på öringarna där Skitfiske!
 3. Kanoncamping det där, vart där 2 år i rad och har inget att klaga på
 4. Dom gångerna jag har vart där har jag sett och fått fisk i det området, hoppas det hjälper
 5. Oi oi oi vad godsaker! bara höra av dig om du vill slänga bort lite . Kollade nyss igenom 10sidor av underbara bilder som vanligt! en bild på flundran fastnade jag för direkt, grymt fräna fiskar!
 6. Är på samma uppdrag som dig, ska ta abborre,gädda,gös på fluga innan året är slut jag har dock en annan taktik upplagd jag ska fiska med snabbsjunklina med flytande flugor längs botten med långa härliga stop, även inne på att få flugorna att lukta tänkte ta upp nån mört eller likande och använda den. Kan lägga upp bild lite senare på flugorna.
 7. Mycket mycket mycket fint sasse och Herren när blir nästa tur till norrbyströmmen? tänkte sitta o spana http://webbkameror.se/djurkameror/norrbystrommen/index.php
 8. Härligt sasse, ruggit fin kvalité på fisken! kul att ni hade skoj
 9. Hihi du får ta lite tid för dig själv också . Grattis till idarna! nån vikt på dom?
 10. Har inte fiskat i krampen knappt alls iår pgr av pengarpengarpengarpengar... men jag fattar det som att det sker en hel del förändringar. Öring släpps en hel del och nu ska dom tydligen ändra om från att ha släppt i fisk varannan vecka till varje vecka. http://www.jaktofiskecenter.dinstudio.se/ mer info om fisket
×
×
 • Create New...