Jump to content

Andos

Edgemember
 • Posts

  403
 • Joined

 • Last visited

About Andos

 • Birthday 12/22/1981

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,348 profile views

Andos's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

12

Reputation

 1. Hej,

  Köper gärna 4D bodyn+tipparna!

 2. Tack för din input! Har fått tag på en F.I.S.T i 600gr samt en Vision Ace 31g (flyt) och har beställt två stycken av Airflos tungstenstippar på löpmeter (T7 & T14) Blir kul att testa hur det känns!
 3. Fick svar från Länsstyrelsen i Västerbotten idag. Vi hade sökt Vindelälven men fick tyvärr ingen tilldelning.
 4. Bra tips! Tänkte mest att det blir lite klumpigare om man behåller krympslangen. Verkar inte bli det med andra ord?
 5. ? Men visst skär man bort krympslangen? Hur har du enklast "kodat" dem?
 6. Tackar! Hade missat flugbindning.com (som jag handlat av flera gånger) Har du kört med krympslang och varmluftspistol när du gjort öglor?
 7. Snyggt! Mitt Opti är från 2012 så det finns inte med. Men jag tror jag går på en 600 eller 660grain. Vart har du hittat Airflos tippar på lösmeter? Rios och Guidelines har jag hittat i Sverige och de kanske fungerar lika bra!?
 8. Jag siktar på 10" på T14 och 15" på T10 då jag inte tror behöver tyngre än så i dagsläget. Vad kör du för märke på tipparna?
 9. Tack för din input! Jag ska köra Skagitstyle=)
 10. Hej, Är lite villrådig inför köp av en Slagit-setup till spöt i rubriken. På traditionella klumpar kör jag med Guidelines Scandi 36g, samt Rio AFS i 35g och tycker att det matchar Opti:t väl. Har siktat in mig på en Airflo Skagit F.I.S.T men vet inte vilket vikt jag ska gå på. Läser jag runt på forumet samt nätet i övrigt så får jag väldigt olika bud hur man ska tänka när det gäller Skagit. Har jag uppfattat det rätt att man inte ska räkna in vikten på tipen när man räknat totalvikten? Vad är rimlig längd på en Tip till ett 14" ? (tänkte köpa på löpmeter och "bränna" ihop öglor själv) Tacksam för svar!
 11. Tack för svaret! Har du haft möjlighet att jämföra med att fiska från flytring? Hamnar man högre upp från vattnet?
 12. Vilket märke/modell har du? Går det att fiska från den på ett vettigt sätt, eller ska man endast se packraften som ett transportmedel?
 13. Tackar och bockar för det snabba svaret ?
×
×
 • Create New...