Jump to content

empe

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About empe

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Barkhyttan/Sweden

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  barkismats@telia.com
 • Telefon
  070-3473671

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag och svågern fiskade våra invanda platser Tjörn/Hakefjorden. Jag fick en skadad på 53 cm efter bara en halvtimme på söndagsmorgonen och tänkte att det här blir ju bra. Men sen hände ingenting vare sig söndag eller måndag.
 2. Håller med. Har provat och gillat flera, men säsongens favorit har varit en helt svart i storlek 8. Den har givit flera roliga regnbågar och både harr och öring i Ljusnan.
 3. Vilken tur att det finns uppmärksamma TV-tablåläsare. Höll på att missa. ;D
 4. Så jävla ont kan det väl ändå inte göra??? Måste vara bättre än dagen i Tyttbo i alla fall. Eller hur gummiflugan? Grattis Yr! Avundsjuk ??? Inte ett dugg (försöker jag intala mig)
 5. Ganska mycket folk. Flest vid Balforsen, men förra året var jag så gott som ensam vid Härsingen hela förmiddagen.
 6. Premiären i Tyttbo är den 22 april i år.
 7. [glow=red,2,300]Nu kräks jag igen![/glow] Men vad kan en havsöringspremiär på västkusten vara? Det måste ju var trist... och tråkigt... och dötrist... och fullständigt underbart (stor suck) Eftersom jag är 50 mil för långt bort från där jag helst vill vara nu och ni är där vill jag ha rapporter och bilder och bilder och rapporter så jag kan kräkas lite mer, längta och tycka synd om mig själv. [glow=red,2,300]Skitfiske[/glow]
 8. Fy faan för premiär den1 april när påsken ligger i mars. Har varit på Tjörn och tittat till alla favoritställen, men spöna låg som tur var kvar hemma i Gästrikland. [glow=red,2,300]Jag är avundsjuk så jag kan kräkas på er som går och gottar er åt att det bara är några dagar kvar[/glow].
 9. Skriv upp mej också. Alltid kan jag hitta nån fluga jag är nöjd med.
 10. Var i Tyttbo på premiären och hade ett (för mej) bra fiske. När det är bäst vet jag faktiskt inte. Sämst har det varit när det är mycket vatten i älven. Bästa platsen tycker jag är vid nacken allra längst upp i Härsingen.
 11. Premiärdag i Tyttbo. Ensam vid Härsingen. (Alla andra var vid Balforsen) Efter att ha tagit två på zonker kunde jag inte hålla mej. Måste bara prov mina nya brown-grizzzly variant. Efter några kast hoppar en öring bredvid flugan. Efter ytterligare några kast hoppar den igen och tar flugan på vägen upp. Härlig dag. Känns som om livet återvänt.
 12. Den har jag i en ask efter en av flugringarna. Jag bara väntar att få prova den.
 13. empe

  Gävle

  Hur har fisket på Billudden gått för dej Fredrik?
 14. empe

  Gävle

  Jag ska försöka återföra ämnet till sin utgångspunkt. När man kan börja fiska vid Gävlekusten vet jag inte, men förra våren fick jag tips om ett hett ställe. Utsidan av Billudden, ett naturreservat som ligger straxt söder om Skutskär, ska vara bra. Problemet är att fisken går efter en kant ca 50 m ut. Antingen får man ha båt, flytring eller kasta låååångt. Uppgiftslämnaren hade köpt sitt första spinnspö (han är inbiten flugfiskare) för att kunna hänga med en flytringsägande kompis och fiska där. När jag provade där en majdag förra året fick jag bara en liten öring men såg fina bitar som hoppade och for omkring långt där ute. Sammanfattningsvis är Billudden en fantastiskt vacker plats att tillbringa en fiskedag på, men det är svårt att nå fisken vadande.
 15. Jag har just prövat att byta handtag och rullfäste på ett "skitspö". Handtaget var helt kört och jag hade inte råd med ett nytt spö. Handtaget skar jag bort med kniv. Rullfästet togs bort/demolerades med bågfil och våld. Änden på klingan tog lite skada så jag fick kapa ett par centimeter. (Med ett bra spö hade jag nog varit försiktigare) Resultatet blev i alla fall lyckat.
×
×
 • Create New...