Jump to content

Ismo

Edgemember
 • Posts

  13,502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  256

Everything posted by Ismo

 1. Jupp! VET.. hittar du nått emellan..så hör av dig.
 2. MAXIMA! Tafs material..går att färga..ett tips fr. detta forum.
 3. En tror!..det är stelt...men när det väl blir blöt..blir den bra. När jag binder t ex. Laxflugor..Tub lr. Krok..så undviker jag underullet!..bara stickelhåren. Underullet klibbar bara ihop..flash i det..blir en gröt. Med underullet menar jag specifikt Rävhår & dylikt.
 4. Bucktail..precis så lång som var 3-kroken slutar ..instucken i tuben..
 5. Slutade förlänge sedan med Flourcarbon..tappade ettpar Puppor pga knuten gled upp..en måste göra en speciell knut med med materialet..ingen märkvärdig knut i sig!
 6. Mmmm.!...Boken var signerad "invändigt"..oxå!
 7. Detta är stort!
 8. Nästa gång så......
 9. Blir utan mig!..hoppas bara dom hittar stigen!
 10. Vishet..har ju inget hår..
 11. Fan vad jag ljugit!!! All! ..användning av Epoxy..så skall Puppan torka upp å ner...Ryggfärgen får en vakta lite!..mest färg där. Detta tills jag känner att blandning inte kan "rinna mer"...så! all härdning med epoxy,..UPP Å NER..tills den är färdig för att fiska med.
 12. Ja! ..då var det avklarat!..rätt trevlig tillställning vart det..G Westrin mycket trevlig... Tur för honom att som han trodde.. att jag skulle se ut...inte såg ut. " Stor 2m lång...långt svart hår..120kg tung" Inte ens nära..fast tvärtom det motsatta 170cm..inget hår...79kg.
 13. 2:a gången jag testade en "ny" sträcka..det är vackert där..men ack så dåligt det var..tur att vi flyttade på oss.. Tack för kolbullen Det är alldeles för lågt vattenstånd nu..FAAAN!..för Öring..men vi har ställen kvar att testa.
 14. PRECIS!..kvar blir dom svårfångade..dom är dom roliga..det som driver en framåt
 15. Läste om en undersökning engång ang. huggvilliga fiskar %-ellt!..tror det var om Bågen..lr. var det Bass. Runt 50% högg på tamejfan allt..25% var lite försiktigare..sista 25% ..var väldigt försiktiga..annars hade nog arten dött ut.. Det är väl som med oss människor..endel tar större risker!.. % ovan är på ett ungf. vad jag minns. Stor fisk blir inte stor ..bara sådär.
 16. Den skall nog publiceras i nån Fisketidning..Om det är Fiskejournalen..vet ej exakt!..Tidningen har velat att Gunnar gör intervjun. Fick förfrågan förra året -höst?..nått av Dan Mella..
 17. 18 denna Månad(Augusti)..så skall jag träffa G Westrin...skall bli intressant & nervöst....över dan.
 18. Ismo

  Mondos!

  Ungf. JA!!
 19. Ismo

  Mondos!

  JA!!......? En vinner inte på 3,5m i ländghopp.,.3m i 3steg..3.5m 8 i häck..JO! en kan ju.
×
×
 • Create New...