Jump to content

HARDCORE SALAMON HUNTER

Edgemember
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HARDCORE SALAMON HUNTER

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/26/1971

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Vännäs
 1. hmm ja nu äntligen börjar det att tina! BARA ca två månader till laxpremiären.... suck

 2. jag ber om ursäkt om just du tog åt dig det var då inte min tanke. Men ofta här på edge så gnälls det om man lägger ut en fet å fin fisk som är kanske det största man har fått eller det enda det året. sen om den är färgad eller inte vem bryr sig. jag tycker att man ska vara stolt över sin fångst och skita i vad andra tycker. men det är jag det. Men om man säger att man har haft ett kanonfiske en hel sommar och fått många feta å stora fiskar så skulle nog även jag bli mättad. folk ska även veta att lögde är MYCKET överskattad så får man fisk där så tar man rätt på den färgad eller inte.
 3. ja visst är det kul med att djungeltelegrafen funkar här i norr men som sagt dom flesta av oss flugfiskare är av det ärliga slaget. åxså även alla andra fiskare.
 4. jag har ett par scierra med gummisula och dubbar och jag är inte nöjd... ska köpa filtsula å limma dit. det är jättevidrigt att gå med dubb på sten då man inte vet om man har fäste eller ej. har betydligt bättre fäste med filtsula.!
 5. tack sasse. ja man blir varm i hjärteroten då det finns sådana personer.
 6. håller med dig. det brukar bli ett djävla gnäll på vissa sprättar min fisk mitt val ELLER!
 7. http://www.vk.se/Article.jsp?article=369609
 8. ett stort tack till Roger Johansson i Sunnansjö som hade tagit rätt på min väst och som jag nu har tillbaka med allt innehåll. och även tack till Jimmy Dvorsak som hitta igen mig.
 9. http://www.sportfiskeguide.se/spfguide/vatten/kaitum.htm
 10. http://www.fjallflygarna.se/fiske/fiske.htm ett tips!
 11. De omdiskuterade minimimåtten för vildlax kommer mest troligt att tas bort. - Minimimåtten fyller ingen funktion i dag, säger Stefan Stridsman, Fiskeriverket, till Norrländska socialdemokraten. För att skydda den vilda laxen finns det idag regler för hur små fisk som får fångas. Enligt förordningen ska lax som tas i Bottenviken minst vara 60 centimeter lång och lax i älvar minst 50 centimeter. Men enligt Stefan Stridsman, vid Fiskeriverkets utredningskontor i Luleå, pågår en översyn av förordningen inom Fiskeriverket. Till nästa säsong är troligen minimimåtten för lax avskaffade skriver NSD. Publicerad: 23 juli 2010 kl 21.38 vilka pappskallar det finns.... måste man emigrera till norge för å bli glad!!!!!!! http://www.vk.se/Article.jsp?article=365329
 12. låter perfa. har varit upp dit ett par gånger.har sett fina öringar i laisan och monsterkläckningar på nattsländor dom kom i drivor på vattnet å öringen vart som tokig....
×
×
 • Create New...