Jump to content

marr

Edgemember+
 • Posts

  2,321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

marr last won the day on April 26 2018

marr had the most liked content!

About marr

 • Birthday 07/24/1985

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Åstorp
 • Intressen
  --

Recent Profile Visitors

3,937 profile views

marr's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

87

Reputation

 1. Det blev ett par bloke med copper silver mirror. Känns riktigt bra!
 2. Kan inte ha gula, instant huvudvärk då... Rifton passade mig inte alls. Nästa test blir bloke med copper mirror linsen.
 3. Snubblar mer och mer åt copper silver mirror...... Detta är för svårt!
 4. Tack för input. Silver grey mirror har ju samma ljusgenomsläpp som den gröna verkar det som. De blir inte för mörka en mulen dag?
 5. Ska köpa mig ett par rincon. Antingen green mirror i glas, eller copper silver mirror i plast. Har ett par i koppar redan ska tilläggas. Ska användas till mest gäddfiske i skärgård. Åsikter?
 6. marr

  Skicka spö till Sage

  Jag är inte förste ägare. Kan någon tipsa om lämpligt fraktbolag?
 7. marr

  Skicka spö till Sage

  Nä det behöver man inte. Men det gäller att man deklarerat rätt på paketet för att det ska fungera.
 8. marr

  Skicka spö till Sage

  Mycket bra input!
 9. Någon som har tips på lämpligt fraktalternativ för ett reparationsärende?
 10. Spöet har även haft den angenämna äran att få mig till att ta några försiktiga försök till att binda tuber. Jag knackade en spargris och köpte flash för pengen
 11. Jag får väl ta över här nu då, eftersom jag har vårdnaden om spöet. Kan man bara hålla med om att det är väldigt trevligt att kasta stora fän med. Känns så mjukt och fint trots en 30cms fluga. Blir inte slängit och konstigt som de gärna kan bli. Rio Pike linorna är som klippta o skurna till detta spö.
 12. Var inne på track27 redan från början. Så de får bli en sån.
 13. Var har vi nått i det här ämnet? Har en gammal ortlieb med dragkedja. Rätt osmidigt och tänkte köpa en med rolltop istället. Ska huvudsakligen användas till fiske. Runt 30liter. Är det fortfarande ortlieb som gäller? Eller finns det andra aktörer på marknaden? Hade simms rolltop väska ett tag, men den var ganska värdelös. Var några år sen, de kanske finns nya, bättre. Vad fiskar ni själv med när ni behöver ryggsäck?
 14. Premiärfiska lite igår. Gick helt ok. Dock uruselt krokad, så den fick bli stekfisk. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
 15. Mina rivertek inköpta 2007 har jag inte lagat något än. Varit med på många resor, långa dagar på kusten. För att de senaste 3-4åren vara mina kryp, åla och klättra över taggtrådsstaket vadare. De håller för det med Enda är väl att gravelguardsen börjat tröttna nu.
×
×
 • Create New...