Hoppa till innehåll

Silhouett

Members
  • Antal inlägg

    313
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    1

Allt postat av Silhouett

  1. Säger också Rio Dart, bra till BIIIx
  2. Var i området v.27. Hade barnbarnet på 11 år med för första gången upp till fjällen. Han fick Öring på 1.2 kg, Harr på 1.1 kg. Allt på torrfluge. Finns en länk till en film här på forumet, eller så titta in på min sida.
  3. Barnbarnets första resa upp på fjället 2014. Valde vatten så det skulle finnas hopp om att han skulle få fisk. Tror jag lyckades med råge, resans största Öring och nästan störst Harr också. Han har hunnit bli 11 år, fisken fick han på torrt.
  4. https://www.youtube.com/watch?v=_1bwXX9tODc&feature=youtu.be Barnbarnets första resa upp på fjället 2014. Valde vatten så det skulle finnas hopp om att han skulle få fisk. Tror jag lyckades med råge, resans största Öring och nästan störst Harr också. Han har hunnit bli 11 år, fisken fick han på torrt.
  5. Vi tog en båttur med havsfiske, resultat mycket småhaj. Största 1.5meter lång.
  6. Storån mellan Ottsjön och Håkrenmagasinet är mycket bra runt Midsommar sen dör det ut.
  7. Barnbarnet ska följa med på sin första tur ut på kalfjället. Vattnet är valt så han ska få fin fisk, och förhoppnings vis alla tre fiskarterna på sin första tur.
  8. Min http://www.youtube.com/channel/UCKHSGJve93iaCQKn_8RFHew
  9. Om Harr på 55cm inte är tillräkligt vet inte jag, trängas ja 8-10-tält i Tjirtjam. Jag kan en del om området så vi kan ta det via pm.
  10. Teusa utloppet mycket bra Röding fiske, 3 km ner börjar mycket bra Harr fiske. Sen att inte glömma Öringen, har mycket bilder på min sida.
  11. Alla parkerar och kör 150, åker 4-hjuling, barnen är fostrade att leka på vägen.
  12. Man kan gå in på ICA och köpa ett mjukt 1.5m måttband, sådant som man har till sömmnad. Klipp till den längd man vill ha. Ha det i fikan!
  13. Där jag var denna sommar på kalfjället var Harren mycket selektiv. Men med rätt fluga efter lite letande i asken sa det pang på första utlägget.
  14. Finns en film och lite bilder, www.kt-flugfiske.se
  15. Håller med, det säger min erfarenhet också.
  16. De gamla var mycket bra, synd den inte kom fyrdelad!
  17. Var i området ovanför för någon dag sedan, där var det okey. Man ska komma ihåg att sommaren var där redan i Maj och Juni. Blåser ovanligt mycket i år!
  18. Det är helt okey med torrfluga, temp och vind är normalt där uppe.
  19. Jag skulle aldrig heller fiska med en ED, kastar lika långt med ovan nämda lina.
  20. SA ED är sådär, men en Teeny WF är wow.
  21. Google Earth kanske ger en bra bild?
  22. Är ett myggnät i topen som är fast, stången går endast igenom den. Man drar åt med en lina så det blir tät. De som kommer in flyger upp i top mellan inner och ytterduk, man kan roa sig med att räkna alla man skulle haft inne i tältet utan innertältet. Jag behöver inte hålla på med Sterminotricket.
×
×
  • Skapa ny...