Jump to content
Edgeforum

Danis

Edgemember+
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Danis

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/07/1978

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Örebro

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  daniel.segerdahl@orebro.se
 • Telefon
  00000000

Recent Profile Visitors

1,446 profile views
 1. Ta en plastpinne som du limmar fast i metallbiten och dra ut den? Funkar kanske om den inte sitter överjävligt?
 2. Hallå! Finns ju att köpa betydligt billigare i england http://www.harrissportsmail.com/Models.aspx?ModelID=14254 Själv beställt från denna sida, billig och snabb frakt, inga problem!
 3. Tack för hjälpen! Då vet jag vad vikten bör vara!
 4. Ok, tack för snabbt svar! Om man ser till Vipenr, vad väger den klumpen klass 8? Det linan funkar ju mycket bra med spöt!
 5. Nej just det är ju linorna som är klassade.......
 6. Hej! Har köpt mig ett sådant och tänkte köra med klumpar. Vet att spöna är klassade enl. aftm, men tänkte kolla om nån vet lämplig klumpvikt på klumpar runt 10-12 meter? Om man rent teoretiskt tänker att en lina klass 8 enl. aftm väger 14 g på 9,14 m så borde en klump på 12 meter väga 18,38 g (1,53 g/m enl. aftm) eller är jag fel ute?
 7. Såg att webshopen var "ny och uppdaterad". Innebär det att det går att beställa igen eller? Gjorde ett försök med Roman Moser-öglor, så vi får väl se hur det funkar.....
 8. Danis

  Sameo Supreme #5

  Hur är spöt att kasta långa överhandskast med vid ex. sjöflugfiske? Tänkte para ihop det med en SA ED.
 9. Danis

  Custombygge?

  Ok tack för det svaret!
 10. Danis

  Custombygge?

  Bra som i skapligt eller bra som i skitbra
 11. Danis

  Custombygge?

  Både flyfishingmasters och capricorn verkar ju ha byggare som är gamla "rävar" med många fina exempel på sina byggen, dock mest sugen på Wittlock då de verkar ha bästa priserna i nuläget. Tydligen nån som kallas "Byggarkjell" som bygger åt Wittlock. Nån som vet nåt om honom?
 12. Danis

  Custombygge?

  Wittlock, Capricorn, Flyfishingmasters...........vilken byggare skulle ni välja?
 13. Hej! Det finns gott om gädda och stor sådan i princip varje vik i norra skärgården nu på våren. Ett hett tips (om isen försvunnit där) är den stora viken mellan nya och gamla hammarbron (frugan fick en gädda på 9,5 där för tre år sen, första gången hon fiskade gädda!!!). Annars som sagt varje vik där det finns vass! Är det nån som vet hur isläget är nu.....funderar starkt på en tripp med ringen på söndag, ska bli bra väder då!
 14. Tack för det! Om ca en vecka alltså.......
 15. Då jag bor en bra bit ifrån kan väl nån vänligt själ, som bor närmare än jag, skriva här när isarna går i gäddvikarna i norra Vättern? Börjar bli riktigt sugen nu!!!
×
×
 • Create New...