Jump to content

Andersson

Edgemember
 • Content Count

  893
 • Joined

 • Last visited

 1. Kul för er danskar. Här i Sverige kämpar vi på att leda statistiken på flest antal döda per dag/antal invånare och våran regering står på och tittar på som vanligt...😠😠
 2. Förstår faktiskt ifall Norge inte vill ha in oss svenskar i sommar. Jag kan inte påstå att svenska regeringen gjort direkt mkt för begränsa smittspridningen. Här lever dom flesta som om inget har hänt, känslan jag har iaf😕 Men Sverige skulle aldrig ha råd med en total lockdown vilket blir en bekostnad på en massa människoliv istället😔
 3. Vad baserar du det på? Håller tummarna för att gränsen öppnas lagom till 1 juni😁
 4. Jag tycker faktiskt Danielssonrullarna är ser jäkligt bra ut i designen, dock så ser Controlrullen ut som en gammal kaffekvarn som någon beskrev den så bra i en annan tråd😂
 5. Sålde precis min Loop Classic 8-11(gamla modellen) då jag gillar Danielssonrullarna bättre😀
 6. Jag ska köpa en ny rulle till mitt 14’9 Reaction och tänkte höra med er vad ni har för idéer på rulle till det spöt? Har redan två st Danielsson L5W, en 6-9 och en 8-12 och är grymt nöjd med dom men kan 8-12 vara lite för lätt för Reactionspöt?
 7. När är fisket som bäst generellt sett i Biearn? Jag och ett par kompisar har funderingar på att åka upp första veckan i augusti men man vill ju helst fiska efter nystigen lax. Tänkte ifall laxen stiger senare i Beiarn jämnfört med älvarna i Tröndelag?
 8. 25000?! Dom pengarna skulle jag inte ens lägga för en veckas fiske😏 Måste fiska Eira nån dag men då får det bli på en billigare kortsträcka längre upp i älven.
 9. Vad heter sträckan nedanför kläckeriet?
 10. En av spöringarna på mitt Stingerspö sitter löst men det bordet väl funka att limma fast det med lite Zaplim?
 11. Vad tror ni om lite Zap lim på en av spöringarna som sitter löst på mitt G.loomis Stingerspö?
 12. Lyfter denna tråd lite. Har en Rio Versitip #10 body som väger 32,4 gram och ska köpa nya tippar till linan. Tycker ni jag ska köpa 9 eller 11 gram tippar till spöt?
 13. 16.500kr för 15 fotarn😳 Hoppas man får jäkligt mkt lax bara pga av spöt😆
 14. Fisket verkar vara segt i dom flesta tröndelagsälvarna. Hoppas på bra steg med mellanlax👍
 15. Om man nu ska köpa färdigtaperade FC-tafsar så finns det bara i 9 fots längd. Har letat som en galning på nätet men hittar inga längre än så..
×
×
 • Create New...