Jump to content

Andersson

Edgemember
 • Posts

  915
 • Joined

 • Last visited

Andersson's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

32

Reputation

 1. Åkte över till Norge via Funäsdalen och ingen kö alls. Dock så var vi där redan kl.8 när dom öppnade så nu är jag i Gaula och fiskar en vecka😀
 2. Japp eller om Sverige blir ett ”grönt” land😀
 3. Molin har jag ingen koll på men Aune vald uppe i Rognes är en helt okej kortsträcka. Sen har du Vold vald och SJFF inne i Stören men SJFF flugsträcka är inget vidare.
 4. Man får ju hoppas att norska regeringen ändrar till att det räcker med en dos vaccin annars så blir det inget julifiske för min del😕
 5. Nu borde ju Norge kunna släppa in oss som även bara har fått första dosen av vaccinet. Smittan har ju rasat dom senaste veckorna.
 6. Andersson

  Guideline Reaction

  Håller med Jocke Möller, ett kanonsnö! Han du köpte det av är också helt okej😉
 7. Kan du/ni rekommendera någon skjutlina som flyter? Tycker det är så jäkla irriterande när linan trasslar in sig i stenar på botten, runt bena och under kängorna.
 8. Skakar liv i den här gamla tråden. Nån som har något tips på en flytande runningline? Jag kör med Guidelines Compline men den sjunker ju och det är så jäkla irriterande när den fastnar i stenar i botten, runt bena och fötterna.
 9. Ganska saftigt pris för att vara en skjutlina😏 Inga andra tips på flytande skjutlinor?
 10. Okej! Rio Slickshooter är inte flytande då?
 11. Nån som har något tips på en flytande runningline? Jag kör med Guidelines Compline men den sjunker ju och det är så jäkla irriterande när den fastnar i stenar i botten, runt bena och fötterna.
 12. Nya bestämmelser från norska regeringen idag, låter ju ganska positivt? ”The Norwegian prime minister today presented a plan in regards of travelling across boarders both ways. Norway is planning to finalize the extended version of their Covid pass in the beginning of June. They will consider to allow travel from other countries with similar/valid Covid passes, even before the EU Green Card is launched. This can be countries like Denmark which already has a Covid pass. The Norwegian pass will contain information about vaccination, recent test and immunity. No final conclusions are made yet but this is the plan and shows how the government is thinking.”
 13. Mailade till Guideline och fick till svar att det är samma färg på bakdelen men att s5 är mera åt bruna hållet och s7:an och i mörkare grått i tipparna.
 14. Som rubriken lyder, någon som vet vilken av färgerna som är flyt/s5 resp flyt/s7? Tycker att klumparna ser ut att ha samma färg.
×
×
 • Create New...