Jump to content

Andersson

Edgemember
 • Content Count

  901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About Andersson

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/01/1982

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Nyköping
 • Intressen
  Fiske och fotboll

Recent Profile Visitors

4,200 profile views
 1. Nya bestämmelser från norska regeringen idag, låter ju ganska positivt? ”The Norwegian prime minister today presented a plan in regards of travelling across boarders both ways. Norway is planning to finalize the extended version of their Covid pass in the beginning of June. They will consider to allow travel from other countries with similar/valid Covid passes, even before the EU Green Card is launched. This can be countries like Denmark which already has a Covid pass. The Norwegian pass will contain information about vaccination, recent test and immunity. No final conclusions
 2. Mailade till Guideline och fick till svar att det är samma färg på bakdelen men att s5 är mera åt bruna hållet och s7:an och i mörkare grått i tipparna.
 3. Som rubriken lyder, någon som vet vilken av färgerna som är flyt/s5 resp flyt/s7? Tycker att klumparna ser ut att ha samma färg.
 4. Ja det är inte alltid restaurering och biotopvård faller väl ut och här är ett klockrent exempel.
 5. Det ska bli kul att läsa din dagbok! Bra att det skrivs om fiske också på det här forumet än bara massa köp och säljtrådar? Skitfiske! /Daniel
 6. Jag och kompisen tog en spontantripp till Driva då möjligheten öppnade sig för oss sörmlänningar i fredags. Det är första gången vi fiskar i Driva och vi fiskar på SJFF sträckor och skulle behöva lite tips på vilka pooler som funkar bra på 80-70 kubik?
 7. Hur är fisket i Sysslebäck nu för tiden? Går det att få någon harr över 35 cm?
 8. Kul för er danskar. Här i Sverige kämpar vi på att leda statistiken på flest antal döda per dag/antal invånare och våran regering står på och tittar på som vanligt...??
 9. Förstår faktiskt ifall Norge inte vill ha in oss svenskar i sommar. Jag kan inte påstå att svenska regeringen gjort direkt mkt för begränsa smittspridningen. Här lever dom flesta som om inget har hänt, känslan jag har iaf? Men Sverige skulle aldrig ha råd med en total lockdown vilket blir en bekostnad på en massa människoliv istället?
 10. Vad baserar du det på? Håller tummarna för att gränsen öppnas lagom till 1 juni?
 11. Jag tycker faktiskt Danielssonrullarna är ser jäkligt bra ut i designen, dock så ser Controlrullen ut som en gammal kaffekvarn som någon beskrev den så bra i en annan tråd?
 12. Sålde precis min Loop Classic 8-11(gamla modellen) då jag gillar Danielssonrullarna bättre?
 13. Jag ska köpa en ny rulle till mitt 14’9 Reaction och tänkte höra med er vad ni har för idéer på rulle till det spöt? Har redan två st Danielsson L5W, en 6-9 och en 8-12 och är grymt nöjd med dom men kan 8-12 vara lite för lätt för Reactionspöt?
 14. När är fisket som bäst generellt sett i Biearn? Jag och ett par kompisar har funderingar på att åka upp första veckan i augusti men man vill ju helst fiska efter nystigen lax. Tänkte ifall laxen stiger senare i Beiarn jämnfört med älvarna i Tröndelag?
×
×
 • Create New...