Jump to content

Andersson

Edgemember
 • Posts

  923
 • Joined

 • Last visited

Andersson's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

33

Reputation

 1. Japp fast jag har aldrig använt det till flugfisket😊 Jag har mest kört med Guideline Egor men tänkte börja fiska nylon istället.
 2. Någon som kan tipsa om nylonmaterial som är lite styvare? Så det blir lättare att sträcka tafsen vid tvåhandskast.
 3. Men hallå?? Tipsa om ett styvare nylon då
 4. Jag upplever FC som styvare än nylon och tycker det då blir lättare att sträcka tafsen vid tvåhandsfiske. Sen kanske det har att göra med min dåliga kastteknik också😏
 5. Hur gick fisket i Driva Henka?
 6. Bra där! Jag har också varit i Norge med familjen ett par gånger men då har jag fått sticka iväg och fiska på kvällen när ungarna har lagt sig😆 Och Driva är inte vilken älv som helst, helt underbar att fiska😍 Tänk om dom kunde få ordning på fisket nu efter klorbehandlingen så dom kan ta bort laxspärren också, då finns det många fina sträckor att välja på!
 7. Okej! Är det privatvald? Jag har bara fiskat Driva en gång och då nere på SJFF:s sträckor. Skitfiske!
 8. Härligt! Vart i Driva ska du fiska?
 9. Åkte över till Norge via Funäsdalen och ingen kö alls. Dock så var vi där redan kl.8 när dom öppnade så nu är jag i Gaula och fiskar en vecka😀
 10. Japp eller om Sverige blir ett ”grönt” land😀
 11. Molin har jag ingen koll på men Aune vald uppe i Rognes är en helt okej kortsträcka. Sen har du Vold vald och SJFF inne i Stören men SJFF flugsträcka är inget vidare.
 12. Man får ju hoppas att norska regeringen ändrar till att det räcker med en dos vaccin annars så blir det inget julifiske för min del😕
 13. Nu borde ju Norge kunna släppa in oss som även bara har fått första dosen av vaccinet. Smittan har ju rasat dom senaste veckorna.
 14. Andersson

  Guideline Reaction

  Håller med Jocke Möller, ett kanonsnö! Han du köpte det av är också helt okej😉
 15. Kan du/ni rekommendera någon skjutlina som flyter? Tycker det är så jäkla irriterande när linan trasslar in sig i stenar på botten, runt bena och under kängorna.
×
×
 • Create New...