Jump to content
Edgeforum

landstrykeren

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About landstrykeren

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/02/1986

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. Gjorde misstaget att inte läsa denna tråd innan jag beställde. En och en halv månad har det gått. Suck.
 2. Är inte kund hos Skellfteåkraft längre, kanske kommer tillbaka den dagen de tar mer ansvar.
 3. Jo jag flugfiskar också. Men du ska slippa mig för det här är tamme fan den sista gången jag loggar in här.
 4. Haha hoppas att du var ironisk. Varför skulle inte trolling och jerk vara sport? Dessutom kan man som jag bedriva c&r när jag trollar. För det andra jag bommar 2 av 4 turer när jag trollar öring. När jag väl får något så är det knappast många. Men åk ut i en flytring i november på en 2 mil lång sjö när det blåser 6-7 m/s så får du se hur stor idé det är;) Jag fiskar allt, och med dem flesta sportfiske metoder. Trolling, flugfiske, spinn och mete. Måste man vara 100% flugfiskare här eller och fiska 2 gånger per år? Jämför aldrig trolling och jerk med nätfiske!! Väldigt OT .
 5. Precis sålt en del rullar men dem här har jag kvar: 1 st Shimano Cardiff multi 4 st Abu 5500 LC 4 st Tica Seaspirit 5 st Wiggler ismeterullar 2 st Okuma Magda 30 dx
 6. Har tyvärr bara ett flugspö eftersom jag endast fiskar harr och öring ett par gånger per år. Annars har jag en del andra spön. 5 st Normark Red Pilker ismetespön 2 st Wiggler Ismetespön 4 st RT Zander Ismetespön 2 st Kinetic Phantom Inlinerspö 2 st BFT Predator Heavy trolling 1 st Fig Rig Musky Inc 1 st Sixth Sense Barbel Specialst 4 st Abu Workhorse trollingspö 5-6 pimpelspön Zalt Solö spinnspö + 3-4 spön som jag glömt bort namnen på.
 7. http://www.gagneffiske.se/ här kanske ni kan hitta något. Om inte annat finns de nån bild från Kärringforsen.
 8. Här står det lite om Öringens genetik. http://www.li-fvo.se/Forms/Fiskevard/Artik...tten_1_2008.pdf
 9. En fråga bara, hur fan kan dem släppa i Regnbåge?!
 10. Vill man värna om våra strömmande vatten tex. Så tycker jag att man ska vara med i sportfiskarna. Eller ni kanske föredrar kraftverksmagasin? Sportfiskarna är ju en av dem få organisationer som göra våra röster hörda. Det är en av anledningarna att jag är med.
 11. Drar en oväntad och säger SURENSÅN!
 12. Endast från land, är du säker på det? Står inte på Leksand-Insjön FVO i allafall. Du kanske blandar ihop den med Gysjön?
 13. Jag vet faktiskt inte, men i en sjö där jag fiskar Öring är Maximåttet på Gädda 80cm dvs allt över 80cm skall släppas tillbaka. Finns gott om Öring i den sjön iallafall. Tror att det är länsstyrelsen som rekommenderat de.
×
×
 • Create New...