Jump to content
Edgeforum

Mazzone

Members
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Mazzone

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/22/1976

Information

 • Bostadsort
  Luleå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mats.nilsson-everdin@outlook.com
 • Telefon
  0725348655

Recent Profile Visitors

2,353 profile views
 1. Söker själv med ljus och lykta efter någon bra ersättare till PT Original, de bästa sjunklinorna jag har haft. Trist att Guideline slutar med dessa.
 2. Usch då, hoppas du tillfrisknat från cancern🙏. Ja det gäller att tänka sig för, innan det är försent.
 3. Gammal tråd men högaktuellt för mig, har utvecklat en fruktansvärd allergi mot alla snabblimmer med cyanoakrylater i, som den värsta sortens pollenallergi. Tog ett tag att komma på vad det var jag var allergisk mot, visste att det var nåt från flugbindningen eftersom jag fick reaktion dagen efter jag bundit. Så ett varningensfinger för cyanoakrylater. Men nu till min fundering, finns det några alternativa lim på marknaden? Funkar utan men underlättar med lim för mig.
 4. Snart är säsongen över i alla skogsälvarna tyvärr☹️. Lögde, Öre, Byske och Råneälven går inom några dagar låga då alla sjunker som fn och med denna värme är vattentempen snart för hög för laxfiske iaf om fisken skall returneras
 5. Är rädd för att du kan få betala dessa priser nere hos dig. Priserna är extremt höga på ren iår, jag betalade ca 50% mer iår än ifjol.
 6. Kör Guidelines shootinghead wallet och piprensare, funkar kanon, överskådligt och inget trassel.
 7. Varit där en hel del, är tyvärr som ovanstående säger. Finns ingen bevakning och fiskas hårt med mask i strömmarna, skrämmande att man inte har hårdare koll på ett vatten som man trots allt kvoterat. Finns fortfarande fin öring i älven men de har blivit otroligt mycket mer sällsynta än förr, gott om aggressiv öring upp till 30cm. Sito är en liten chansning tyvärr men en otroligt naturskön älv om än lite väl strid för att vara ett optimalt flugvatten.
 8. Ser inte heller vitsen med svingtubes kontra egenklippt tubslang, 30-40 kr för 10 st känns som rena rånet, men kanske är dessa bättre, har aldrig testat men heller aldrig haft problem med tubslang.
 9. Har zipmodellen, inne på tredje säsongen och inga som helst problem.
 10. Dom har tänkt till där dom j-vlarna, kommer förmodligen snart några conor med håldiameter till fördelaktigare pris som passar till protuberna, men idagsläget får vi nog betala om vi vill att det ska passa.
 11. Stort spann på Radian 15' kastar bra med allt från 42-55gram för mig, mina favoritklumpar i sommar har varit Guideline PT orginal 11/12 13,5 meter okapade(väger typ 52g har jag för mig) kastar grymt och sjunker bra. Hört att 14-fotaren är ändå bättre aldrig testat själv.
 12. Måste instämma i hyllningskören för Scott Radian 15' grymt att slänga med och sjukt fint att bända lax med.
×
×
 • Create New...