Jump to content

Frostis

Members
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About Frostis

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/02/1984

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rikardfrostevall@outlook.com
 • Telefon
  0702063319

Recent Profile Visitors

2,888 profile views
 1. Frostis

  Klass 5

  9 fot, max 2000 kr. Det mesta sv intresse!
 2. Hej, Fixar ett helt nytt LTS Valhalla 13,6 fåt åt dig för 2000 kr + frakt.

  Självklart garanti !

  Med vänlig hälsning Stefan.

 3. Frostis

  Hej! Vi kör på 300 kr då. Skicka adressen så lägger jag det på lådan så snart jag kan. Har du swish? Skickar det i två olika brev så (tar på jobbet) slipper man fraktkostnad.

 4. De har historiskt sett strulat med väldigt många av mina beställningar hos dem. Brukar inte klaga men det blir ju för mycket till slut. Har funderat själv på att ställa frågan om det är fler som upplevt detta. Orkar inte dra/kommer inte ihåg varje specifik beställning och vad som skett men har väntat flera veckor på beställningar mm. Vid de två senaste har jag mottagit flugbindningsgrejer som varit riktigt dålig kvalitet på, toviga hårbuntar, metzhackel som ser ut som marabou mm. Alla gånger har de även bett mig skicka tillbaka grejerna (som jag bekostat då). Har de tänkt att kränga grejerna till nån annan stackare eller? Är jag den fjärde personen de försöker pracka på detta på? Sen sa de att jag skulle få andra produkter som kompensation. Har inte fått nåt än iaf och det här var i september även fast jag skickat upprepade mail. Ska ta tjuren i hornen och ringa dit nån dag. Säkert bra folk som jobbar där men jag tvekar att trycka på beställaknappen hos dem igen. Tacka vet jag t.ex. fishline och flugor.se, har aldrig haft några problem med dom, kanonservice!
 5. Hej!

  Om du har kvar din Okuma rulle är jag intresserad.

  MVH

  Calle

   

  1. Frostis

   Frostis

   Hej! Den är kvar. 

    

   Mvh

   //Rikard

  2. Calle55

   Calle55

   Hej!

   Kan du skicka ett pm till mig. Jag såg att du hade en annan rulle till salu också.

    

 6. Tack så mycket för svaren!
 7. Någon som har erfarenhet av denna älv? Hittar väldigt lite info om boende och själva fisket, sträckor mm. Kan man fiska där utan att bo i en lyxstuga och betala 2500 kr dygnet?
 8. Fladen vadarbyxor i PVC från Jula eller vart man mer kan finna dom. Inne på tredje säsongen nu, funkar oklanderligt, håller tätt. Funkar betydligt bättre än alla dyra vadare man haft (förutom Simms) genom åren som börjat läcka alldeles för tidigt. Dock värdelöst fäste mot botten med gummisulorna på stövlarna, men va f-n det är det värt. 399 kostade mina, kan vara höjt till 499.
 9. Har pratat med Stefan Biehl så flugorna är på G! Råkade bli ett gäng andra flugor också, svårt att hålla sig när de ser så giftiga ut.
 10. Dom hade ju lite, har bara köpt laxflugor där förr. Tackar!
 11. Hoppla, proppfull. Nu är den rensad!
 12. I mindre storlekar. Någon som vet en bra sida? Klinkhammers i storlek 16 och 18, spiders i storlek 16 och f-flies i 16-20. Av bra kvalitet! Binda själv är inte ett alternativ. Synd flugor.se inte har dessa storlekar annars hade det varit enkelt
 13. Spännande att se om de är prisvärda! Håller med, den som provar får skriva av sig här!
×
×
 • Create New...