Jump to content

Frostis

Members
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

2 Followers

About Frostis

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/02/1984

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rikardfrostevall@outlook.com
 • Telefon
  0702063319

Recent Profile Visitors

3,709 profile views
 1. Ekorren är köpt från butik en gång i tiden
 2. Säljer lite grejer jag inte använder. Hardy dual density tip, 6 gram sj3-sj4, ny: 100 kr inklusive frakt (SÅLD) Två rullfodral i mocka: 120 kr st inkl. frakt (passar tex en Danielsson 3W) C&F design flugask 155*105, endast förvarat nån fluga i den: 230 kr inkl. frakt (SÅLD) Bucktail, ekorre och hjort. Ryckt nån tufs här och där: 200 kr inkl. frakt
 3. Köper gärna TT #4 linan om den finns kvar?

 4. Tack för en smidig och snabb affär?

  Hls Magnus 

  1. Frostis

   Frostis

   Tack själv, bra och enkel kommunikation!

    

   //Rikard

 5. Hej!

  Jag köper gärna en i skinn och en i mocka av dig(large). Om det finns kvar?

  Mvh/ Mats Sjödin 

  Övre Norrtullsgatan 12

  59335 Västervik 

   

   

 6. Jajamän, misstänkte det också ?
 7. Tjena Robin! Jo jag tänker flytringar som har åror också borde ses som båt. Haha jo jag vet de som har dessa i hemligjaure också, rätt eller fel vet man ju inte? Jobbigt att köpa en sen får man inte använda dom i vatten där flytring är tillåtet. Verkar som tillverkaren inte riktigt kan svara på frågan heller. Kanske den ligger i nån sorts gråzon ännu.
 8. Man ser ju dessa i diverse reklamer samt fiskefilmer, men vad räknas det som. Känns spontant som att de borde klassas som båt?
 9. Frostis

  Hej! Vi kör på 300 kr då. Skicka adressen så lägger jag det på lådan så snart jag kan. Har du swish? Skickar det i två olika brev så (tar på jobbet) slipper man fraktkostnad.

 10. De har historiskt sett strulat med väldigt många av mina beställningar hos dem. Brukar inte klaga men det blir ju för mycket till slut. Har funderat själv på att ställa frågan om det är fler som upplevt detta. Orkar inte dra/kommer inte ihåg varje specifik beställning och vad som skett men har väntat flera veckor på beställningar mm. Vid de två senaste har jag mottagit flugbindningsgrejer som varit riktigt dålig kvalitet på, toviga hårbuntar, metzhackel som ser ut som marabou mm. Alla gånger har de även bett mig skicka tillbaka grejerna (som jag bekostat då). Har de tänkt att kränga greje
 11. Hej!

  Om du har kvar din Okuma rulle är jag intresserad.

  MVH

  Calle

   

  1. Frostis

   Frostis

   Hej! Den är kvar. 

    

   Mvh

   //Rikard

  2. Calle55

   Calle55

   Hej!

   Kan du skicka ett pm till mig. Jag såg att du hade en annan rulle till salu också.

    

 12. Tack så mycket för svaren!
 13. Någon som har erfarenhet av denna älv? Hittar väldigt lite info om boende och själva fisket, sträckor mm. Kan man fiska där utan att bo i en lyxstuga och betala 2500 kr dygnet?
×
×
 • Create New...