Jump to content

leopardbotten

Edgemember
 • Content Count

  1,148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

leopardbotten last won the day on June 20 2016

leopardbotten had the most liked content!

Community Reputation

200 Excellent

About leopardbotten

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 04/24/1977

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  nrkpng

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,920 profile views
 1. All heder till dig Manatee! Ett föredöme och en riktigt bra arbetsinsats. Hoppas fler tänker likadant.
 2. En ännu enklare sammanfattning av kunskapsläget är att det är dags för marknaden att tillverka något som håller för ändamålet. Ungefär i stil med att en golfklubba håller längre än två säsonger om man brukar den rätt.
 3. Det var därför jag köpte X large. Sen brukar ju tjejer gilla våta killar!
 4. Vill man ha brudar rekommenderar jag Simms,Orvis och de dyrare grejerna!
 5. Precis. I slutänden är det ju bara MÄRKET man betalar för. Den utlovade kvalitén är ju bara nonsens...
 6. Ja, nästa gång blir det nog den billiga vägen, exempelvis verkar ju många prata varmt om Vision numera.
 7. Än så länge känns de bra. Lite tältkänsla dock i och med att de är XL, men ville prova detta trick. Ska prova alla trick tills jag finner ett par vadare som inte börjar läcka efter en eller två säsonger.
 8. Återtar den här klassiska tråden om det eviga vadarproblemet. Anledningen att jag gör det är att jag nu har fiskat ett pass med mina nya Simms g3 (XL). Inget läckage än, vilket hade varit tragikomiskt nog. Men det kommer nog... Dock en annan grej som jag är helt novis på som säkert någon annan kan förklara. Varför blir det mörkt (som om någon ritat med en krita) på vissa delar när vadarna är blöta. Membransläpp? Aldrig sett detta på något annat märke än Simms. Ser jäkligt fullt ut. Trodde jag hade satt mig i aska eller nåt vid kusten idag...
 9. Blev mörkrädd när jag fick höra att Simms modellerna har blivit sämre med tiden. Alltså mer läckage än förr. Vad säger ni, stämmer det?
 10. "Dyra vadare i mitt bagage ändå blir det alltid läckage märket verkar inte spela någon roll det räcker nu, det läcker som ett soll sömmar spricker och neoprenproblem läckage i skrevet, det väller in vatten längs mina ben vadare är väldigt viktigt så sluta då läck - på riktigt."
 11. Lägger ingen värdering längre i olika märken. Skulle vara intressant att höra hur tillverkarna själva skulle yttra sig angående hur dåligt vadare håller. Man får väl hoppa på ett lyckokast denna gång. Mina Orvis Silver sonic kändes bra till en början men börja krångla redan i slutet av första säsongen. Skrevproblematiken, som sagt... Nu blir det Simms G3, då jag fick ett erbjudande om att köpa dem billigare. Har inga förhoppningar längre om hållbara vadare. Var egentligen ute efter Patagonia Rio Galleros men de fanns ej på lager.
 12. Håller helt med dig. Jag fiskar ungefär så många dagar som du. Och att det skulle finnas några vadare som håller tätt är bara en utopi än så länge. Vilket är riktigt dåligt.
×
×
 • Create New...