Jump to content

sempai

Edgemember+
 • Content Count

  7,664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by sempai

 1. Har några kortpass och endast en heldag. Även rävar kan gå bom. Har haft följe, pet och virvlar. Ingen landad. Men inte nött som förr. Glädjande är vattentemp och all betesfisk. Har knappt sett så mycket spigg förr. Får in bra med rapporter i butiken och kollegan (Vladimir) klippte en blanking på 4,6. Inte illa. Har inte varit ute på 3 veckor, vattentemp börjar kanske likna en "normal" vinter men något varmare ? Öppet vatten finns ju i alla fall. Har för mycket jobb för pass nu men tänker inte bomma i vår. Kul att skärgården verkar ha tagit sig. Alla arter tillbaka i ny stil och om man någon gång funderat så är det nu man skall slå till. Ut och fiska !
 2. Laxbonde: "-Det är mye laks på älva !"
 3. Jag har väntat på detta sommarfiske ifrån er newschool ;-) jag har räknat med leverans. Koden knäcks snart på sommarfisket. Applåder !
 4. Blir kvar ett tag till. Mera Arbeit
 5. Arbeit macht vierzig meters. Grymt jobbat
 6. Han heter Jack och lägger förhoppningsvis ut texten själv. Taperingar är kända men ofta modifierade, sen vääääldigt cleant, inget onödigt lull.
 7. En kanondag, tack till Christian och Jack. Nästa träff i Sep/Okt. Kanske blir det en byggdag varje vecka ? Grymt kul
 8. Havsöringsfiske är stökigt att komma in i, sen blir det ketchupflaska. Jag har hunnit med 2 timmars öringfiske i vår, en godkänd i första kastet, sen tomt. Nu är temp inte på min sida, hoppas gnugga nåt mer pass. Inte ge upp ;-) ketchupflaskaeffekten är värd att vänta på.
 9. Trevligt. Har en kul splitcanesnubbe med också, bygger inte riktigt som andra. Blir roligt
 10. Fan va gött Tony! Kobben å jag körde tolv timmar utan nåååååt igår. Så en i första kastet måste kännas nice Du måste nog ut oftare så du kommer ihåg dina spots.... kommer ihåg dem gör jag allt, den högg där den skulle men oftare skriver jag under på. Lurar på ett gryningspass till veckan. Kurser kvällstid dock...
 11. Gjorde ett första pass i Torsdags, hittade inte vägen till plats x ( har bara kört här när det är snö) blev plats y (som vinner på ring) landade en godkänd i första kastet, drömde om 80-90talet, blev inget mer men en ca godkänd på 3 timmarspass känns ok. Ångrar att jag lämnade ring dock.
 12. Har spart programmet och nån spypåse till helgen.
 13. Du kastade jäkligt fint. Lugn med nybörjarcombon och satte fina längder, själv överjobbade jag på shootout, den klassiska "-i förra kastet borde jag släppt", men du var cool ;-) Hoppas minituckcast hjälper, det är en skön teknik. Hoppas vi kastar ihop snart.
 14. sempai

  Slakten på Bornholm

  100 % c/r för alla, under minst 5 år, sen utvärdera. Enkelt.
 15. Får helt galna rapporter på vakande fisk, följare, landade. En polare har 6 godkända på 8 turer, topp på 4,7. Dammar av grejerna på Torsdag morgon.
 16. Jepp, Lörd den 18:e Maj träffas spöbyggare hos oss på Hornsgatan, Christian är med, vilka fler kommer ? Jag tänkte kolla med Matte Öberg och Stefan Johnsson så kanske vi får med splitcanefolket också ?
 17. Infon stämmer fint, snyggt av er att inte berätta mina blygsamma resultat. Ingen kastade med combon innan mer än nåt utlägg typ... Helt ok startcombo men inte något nördar är vana vid Tack till alla medverkande, det blev riktigt bra. Snygg film Peppe. Funderar på nån höstträff också. Det vore väl kul ? Denna träff blev lite större och lite roligare än 2012, så vi är väl på rätt spår. Nästa blir större :-) Vårat tröstpris försvann i villervallan när Nicke skänkte spöt till siste man, men Lars Pihlbäck vinner även en kastkurs ;-) det blev han varse idag. För övrigt bra längder med startcombo som de flesta inte kännt på. Lurar på att göra en krångligare tävling nästa år med 2 el 3 kast med lika många combos som deltagande leverantörer och sen räkna medellängd, blir det för struligt ??? Det blir troligtvis större prisbord nästa år också. Kom med förslag på förbättringar om ni saknade något
 18. Härligt Bob, då tjålar jag en kopp ;-)
 19. Jag håller kastkurs för barn och ungdom mellan 11-12 ca, självklart fixar vi till något om man inte hinner till 11:00. Planen är att man kan testa flugbindning och det är gratis fiske i Rudan. Visst går det med en åtta, det finns lättare utstyr att låna också. Kul pris ifrån Loop, får se vad de andra leverantörerna kontrar med ;-)
 20. Nicolas Jändel kommer och representerar Allt om flugfiske :-)
 21. Transport löser sig så småningom. Ofta går det att fixa ;-) Fiskekort för den närmaste strömmen ingår samt tjärnar mm, fiskar vi längre ner så är det typ 60.-/dag. Själva poängen är att lära känna folk så det är helt i sin ordning att inte känna någon. Precis som Halster skriver är det en het tid, det luktar pb.
 22. Vi har planerat en "Edgevecka" veckan efter midsommar 23-29:e Juni. Träffa och fiska med edgevänner, guidning och kast/fiskeoptimering av Vladimir. Boende i 4-bäddsstugor med kokplattor. Dusch & Wc finns i gula byggnaden helt intill, och när gruppen är minst 7 pers så har man även lodgen tillgänglig för matlagning, flugbindning och kvällsmys. Maten är självhushåll om inte gruppen i förväg har avtalat annat, då tillkommer extra kostnad. Kuddar, filtar, sänglinne ingår för kursdeltagare. Man förväntas ta med egna fiskesaker såsom spö/rulle/lina/tafs/tafsmaterial/flugor/tafsklippare/peang/håv/vadare/ja cka/varma kläder etc. Viss material finns att hyra, spö/rulle/lina/vadare/håv, men inte förbrukningsmaterial såsom tafs/tafsmaterial/flugor/småplock mm, men finns att köpa på plats om så önskas. Tag kontakt med oss om ni är intresserade att hyra något. Vid minst 7 deltagare så har vi en utlottning alt "tävling" fisketävling eller kasttävling (vi bestämmer tillsammans hur ni vill ha det) i slutet av kursen har ni chans att vinna fiskesaker till ett värde av minst 6500.- Pris för en vecka 4500.-/person Edgemedlemmar drar av 10% !
×
×
 • Create New...