Hoppa till innehåll

kristofer

Edgemember
  • Antal inlägg

    351
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om kristofer

Information

  • Bostadsort
    stockholm

kristofer's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

1

Gemenskaps Rykte

  1. ..ofta är det enkla det svåraste. get fungerar ypperligt.
  2. OJ! grymt fin flugan blev! firren bör va väldigt petig för att inte uppskatta DEN godbiten! som någon skrev, ja det finns viss risk för propeller i kasten, men det är väl inget ovanligt vid större vingar? får se ifall mina spent spinners med dessa vingar funkar när väl det där vita försvinner och värmen kommer.
  3. medveten om att detta är kanske sista gången jag nämner detta; JA, hon är min första lax. och ja... jag hade planer på släppa henne åter när jag väl höll henne.
  4. var ska du testa dessa nu??? ge mig adressen
  5. kompakta? du vet väl att kulan ganska mycket hjälper till att hålla formen? istället för att använda konsiga tubplupper i metall, är detta ett sjukt bra alternativ. snabbt att binda, snudd på gratis dropp form, och likaså bra fångstgaranti. men nä... de fungerar inte så bra...
  6. fan att det ska vara så jobbigt att lägga upp saker på nätet.. kul att du förstod. nu är jag inte riktigt nöjd med hur mina vingar blev. (har precis redovisat Cuppsats och fått några öl i kroppa) med lite träning blir dessa vingar sjukt fina, och det går ganska snabbt oxå. istället för att köpa färdigt konst-material. ok, mallard är kanske dyrare fjädrar, men resultatet är sjut fint!! lite cdc eller hackel så har firren svårt att tacka nej. yes, dessa vingar kan ersätta alla tidigare försök med andra material. ex. vingpennor.
  7. länge sen jag var här.. har planer på posta mycket framöver!
  8. finale så här ser vingen ut i slutskedet. ifall ni vill, som jag brukar göra, klipp försiktigt av resterande del av vingmaterialet och spara några strån. dessa kan bli en riktigt snygg stjärt ifall ni ämnar göra en fin slända. en liten klick superlim så har ni hela bakkroppen fixad (läs minimal klick). sen en liten kropp av dubbing täckt av fint hackel.. sen är middagen klar!
  9. step4det verkar svårt att ladda upp när inte youtube funkar.. nästa klipp är ett ganska stort hopp,.. får se ifall jag lyckas ladda upp steg 2-3
  10. hoppas ni kan se denna... step 1
  11. youtube är tyvärr nere för tillfället, försöker på annat håll.
  12. med denna metod kan man få till relativt fina vingar snabbt. ska visa några exempel, innan jag sätter igång kameran. hoppas på kunna posta en beskrivning ikväll. kul och annorlunda sätt att binda vingar. men jag må ursäkta bildkvaliteten, då dessa är plåtade med mobilen.. det kommer bli bättre framöver. !
  13. kristofer

    green plupp

    som tidigare beskrivning i torris, har jag ingen text för sbs.. hoppas bilderna gör sitt. har ni frågor svarar jag gärna! mina material är isbjörn som undervinge (den ljusgula.. denna ger hanska bra stöd för vingen) resten är räv och höna. del 2 kommer snart!
×
×
  • Skapa ny...