Jump to content

Runarsson

Global Moderator
 • Posts

  6,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Runarsson last won the day on December 15 2020

Runarsson had the most liked content!

About Runarsson

 • Birthday 06/13/1971

Information

 • Bostadsort
  Söderhamn

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

7,346 profile views

Runarsson's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

346

Reputation

 1. Den @Martinrutger tipsade om har en LED-belysning. Min egen har ett cirkulärt lysrör. Min är rejält gammal nu och LED-varianterna verkar vara mycket(?) vanligare.
 2. Jag hade flytet att bli av med jobbet och fick ta med mig en sak hem. Då valde jag en förstoringslampa med cirkulärt lysrör. Efter den har jag aldrig använt något annat. Före den hade jag haft några olika modeller av förstoringslampor med lampa i... alla med samma nackdel: Eftersom lampan alltid var placerad bakom förstoringsglaset blockerades ljuset av handen när man tittade på flugan genom linsen. Men med en ljuskälla som omger linsen har man alltid en stor ljus fluga att hålla på med. ?
 3. Runarsson

  Tradera

  Det enda stenskottet jag fått på Tradera var när jag fick en annan tuppnacke än den som visats på bild. Det var dock en ren blunder av säljaren... och det tror jag på, för det var ursäkter på ursäkter på ursäkter, både i mail och på telefon och innan jag själv hunnit skicka tillbaka den jag fått låg den riktiga i brevlådan + 10 påsar "kompensationsdubbing". (Guldläge för mig att blåsa honom.)
 4. Man får ta en sak i taget... och inte slarva med vilan mellan dom. Skickat från min NOT-iPhone via Tapatalk
 5. Ta bort din egen annons: Med PC: 1: Klicka på texten Ämnesmoderering. Den hittar du strax ovanför första inlägget samt strax nedanför sista inlägget. 2: Klicka på Radera i menyn. Med Tapatalk / mobilversion. (Det går inte att ta bort eller redigera titel DIREKT i Tapatalk, men det går ändå snabbt att fixa det med Tapatalk som utgångspunkt): 1: Öppna tråden och klicka på menyknappen. 2: Välj Webbvy (eller vad det nu kan stå som betyder samma sak). 3: Tråden öppnas i webbläsaren (ev. efter en inloggning). Klicka på Visa modereringsverktyg längst ned i tråden. 4: I en telefon har du bland knapparna både Redigera ämnestitel och Radera. I en surfplatta har du tydligen bara Stäng och Radera, men om du klickar på Redigera i trådens första inlägg kan du även redigera ämnestiteln (vilket förstås funkar med telefonen också).
 6. Ta bort din egen annons: Med PC: 1: Klicka på texten Ämnesmoderering. Den hittar du strax ovanför första inlägget samt strax nedanför sista inlägget. 2: Klicka på Radera i menyn. Med Tapatalk / mobilversion. (Det går inte att ta bort eller redigera titel DIREKT i Tapatalk, men det går ändå snabbt att fixa det med Tapatalk som utgångspunkt): 1: Öppna tråden och klicka på menyknappen. 2: Välj Webbvy (eller vad det nu kan stå som betyder samma sak). 3: Tråden öppnas i webbläsaren (ev. efter en inloggning). Klicka på Visa modereringsverktyg längst ned i tråden. 4: I en telefon har du bland knapparna både Redigera ämnestitel och Radera. I en surfplatta har du tydligen bara Stäng och Radera, men om du klickar på Redigera i trådens första inlägg kan du även redigera ämnestiteln (vilket förstås funkar med telefonen också).
 7. Ta bort din egen annons: Med PC: 1: Klicka på texten Ämnesmoderering. Den hittar du strax ovanför första inlägget samt strax nedanför sista inlägget. 2: Klicka på Radera i menyn. Med Tapatalk / mobilversion. (Det går inte att ta bort eller redigera titel DIREKT i Tapatalk, men det går ändå snabbt att fixa det med Tapatalk som utgångspunkt): 1: Öppna tråden och klicka på menyknappen. 2: Välj Webbvy (eller vad det nu kan stå som betyder samma sak). 3: Tråden öppnas i webbläsaren (ev. efter en inloggning). Klicka på Visa modereringsverktyg längst ned i tråden. 4: I en telefon (bild 1) har du bland knapparna både Redigera ämnestitel och Radera. I en surfplatta (bild 2) har du tydligen bara Stäng och Radera, men om du klickar på Redigera i trådens första inlägg kan du även redigera ämnestiteln (vilket förstås funkar med telefonen också). 1: 2:
 8. Det är väl ganska självskrivet eftersom man som medlem bara får moderera sitt eget innehåll. Krävdes inte inloggning skulle man ju kunna sitta och pilla i det andra skrivit. Edit: Nu ligger det som andra inlägg i riktlinjerna, med länk från första... i alla tre areorna.
 9. Även den avancerade sökningen (stjärnan vid snabbsökningsrutan i övre hörnet) verkar ha fått sig en snyting. Texten har försvunnit, både vid sökfälten och ur dom mindre fältmenyerna. Sidan fungerar fortfarande, men man måste veta på förhand vad som ska skrivas var när man ska söka.
 10. Det är ju onekligen ingen dum idé att ha det skrivet någonstans. Jag vet inte hur många gånger jag gjort beskrivningen i PM när folk frågat mig. Finns det färdigt någonstans kanske jag inte behöver göra den fler gånger. ... men såhär någonting då kanske? --------------------------------------------------------------- Ta bort din egen annons: Med PC: 1: Klicka på texten Ämnesmoderering. Den hittar du strax ovanför första inlägget samt strax nedanför sista inlägget. 2: Klicka på Radera i menyn. Med Tapatalk / mobilversion. (Det går inte att ta bort eller redigera titel DIREKT i Tapatalk, men det går ändå snabbt att fixa det med Tapatalk som utgångspunkt): 1: Öppna tråden och klicka på menyknappen. 2: Välj Webbvy (eller vad det nu kan stå som betyder samma sak). 3: Tråden öppnas i webbläsaren (ev. efter en inloggning). Klicka på Visa modereringsverktyg längst ned i tråden. 4: I en telefon har du bland knapparna både Redigera ämnestitel och Radera. I en surfplatta har du tydligen bara Stäng och Radera, men om du klickar på Redigera i trådens första inlägg kan du även redigera ämnestiteln (vilket förstås funkar med telefonen också).
 11. Men man skulle ju kunna skriva en beskrivning i ett separat (andra) inlägg och i det första lägga till en länk dit... "Vill man ta bort det själv kan man göra det såhär". Då behöver man inte lägga fokus på att vara kortfattad och kan lägga in beskrivning för både PC- och mobilversionen av sidan.
 12. Onödigt att förlänga ytterligare när det inte behövs. Det finns viktigare saker att läsa i det där inlägget och det är långt nog som det är utan ytterligare om-ni-villbeskrivningar, som ändå inte kommer att kunna användas av alla. Kan man ta bort det själv så får man ta bort det själv, men man behöver inte för vi kommer ändå att göra det. Vi rensar inte varje dag, men det är heller ingen katastrof om det ibland ligger inaktuella trådar i bakgrunden. Det där är för att hjälpa oss att städa bort dom inaktuella som ibland ligger i förgrunden (och är dessutom lättare att komma ihåg än någon gör-det-självbeskrivning).
 13. Om någon bryr sig om vad som gör jobbet enklast för MIG kan jag skriva det här: Förutom dom redan nämnda 'radera det själv' och 'ändra rubriken' finns nämligen ytterligare ett val som underlättar betydligt(!). När jag kollar efter otillåtna inlägg går jag igenom alla olästa K&S-inlägg på Senaste inlägg-listans förstasida. Jag öppnar dock inte alla trådar utan börjar med att öppna förhandsgranskningen i listan. Där ser jag innehållet i trådarnas första och sista inlägg och kan på det viset redan där utesluta dom flesta som "fortfarande aktiva". Men har man ersatt innehållet i det första inlägget med 'Sålt' eller 'Ta bort' eller dylikt syns det direkt (och tydligt) och tråden kan tas bort direkt i listan utan att behöva öppnas. Har jag haft förhinder några dagar så tråden hunnit sjunka undan från listans förstasida kommer den ändå att ryka ganska snabbt. En annan sak jag gör med jämna mellanrum är nämligen att göra sökningar efter nyckelorden 'bort', 'radera', 'såld', 'sålt', 'köpt' och 'bytt'... och sedan köra samma "förhandsgranskningsprocedur" i sökresultaten. Då kommer den att åka i den svängen i stället. Så, kör man Tapatalk och varken kan ta bort tråden eller redigera titeln, är redigering av trådens första inlägg det bästa av dom nästföljande alternativen.
 14. Ja, don äfter person vettö. Det blev lite beslutsångest där. Det fanns ju mycket godis i det där kuvertet. Skickat från min SM-P600 via Tapatalk
 15. Nice! Jag kan dock inte omedelbart svara med någon 32:a. Det ska städas lite till där inne... och sen, efter att hennes prylar röjts, ska mina egna grejer städas. (Jag lämnade ju såklart allt liggande när den där pausen startade.) Dessutom försenas allt nu av en tvättmaskin som ska installeras i badrummet... och skåpet som står där måste flyttas in i flugbindningsrummet under tiden. Men i sinom tid kommer jag nog åt 32-askarna och kan svara.
×
×
 • Create New...