Hoppa till innehåll

flyfisher30

Edgemember+
  • Antal inlägg

    4 666
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av flyfisher30

  1. Mycket bra fjäderbuske för pengarna.
  2. Stanna till vid Sörskogstjärn i Dalarna och ni kommer inte att bli besvikna. Kolla min avatar. 3 kg fenperfektion och det finns massor av såna 2 kg+
  3. http://www.edgeflyfishing.com/FP/sv/fluga/flugmoenster/double-legs
  4. OKQ8 i Säter sålde förr i iallafall.
  5. Det finns bara en par luckor för överhandskast. Vadning är nog uteslutet om det inte finns nåt jag missade. Div roll och underhandskast är det som gäller. Tjärn är ganska djup och vad jag kommer ihåg gick fisken ganska nära land så det är inte omöjligt att fiska. Plus att det i iallafall tidigare var väldigt lite folk där.
  6. Jag har fiskat där ngr ggr för en del år sen och ja. Dom sätter i öring kontinuerligt av ganska god kvalité.
  7. Ni som undrar vart planket är. Passa er. Det skrivs så mycket farligt där. Av mig bl. a. Huvva ligen.
  8. Ja då behöver man inte vara orolig över städets kvalité för rodwalker får ju bra kritik.
  9. Minst hälften av det jag köpt från fiskeflugor.se tidigare har gått sönder eller på annat vis inte hållit vad som utlovats. Kvallitén har varit fullständigt under all kritik. Kommer aldrig lägga en krona till där. Förväxla INTE det där företaget med flugor.se. Har handlat det jag inte velat eller orkat binda själv där(flugor.se) under ngr år nu och det är både grym kvallité och grym service. Svarar alltid i telefonen när dom ska och ger gladeligen personlig service. Mina pengar hamnar definitivt där när jag behöver påfyllning.
  10. Räkna in mig. Såg ut som ett bra resestäd.
  11. Vadå???? Tror du folk sitter här och ljuger??? Jag VET att aspen blev behandlad sämre än skiten under skorna av Normark och är HELT övertygad om att resten av dom som skrivit om liknande behandling därifrån talar lika mycket sanning, Skit ska skit ha. Mycket enkelt. Inget Loomis för mig i allafall. Eller nåt annat från N heller för den delen. Någonsin
  12. Jag har ett gäng saxar från sjukvården som är ganska många år vid det här laget. Sjukt bra kvallité. + en Beneccisax jag köpte för säkert 10 år sen. Helt galet vass fortfarande.
  13. Det verkar inte finnas ett uns av kundbemötande nu för tiden. Bara en jävla utsugar mentalitet. Det kommer dom att få lida för sanna mina ord.
  14. Jodå .....dom är lika jävla dumgiriga alla bolag. Hade en jävla tvist med Telia nyss. Skrek som en jävla galning i telefon. Hotade med konsumentlag, facebook (trots att jag inte har nåt konto men det vet inte dom), innan dom gav med sig och kröp till korset som råttor och gjorde rätt för sig. Jävla pack. Tyvärr är det bara dom som gäller när man bor så här i obyggden för mobben men dom losade allt annat som var tänkt att få leverera. Tv och bredband på annat ställe bara för att dom beter sig som puckon. Skyll sig själv. Och all badvill dom kommer att få från mig.
  15. Sorsele........... och massor av letande på nya vatten.....
  16. Gratttis som fan. :) Nu sabbar vi en tråd till men va fan.......en whisky och cigarr väntar när du stannar till här påväg norrut nästa gång.
  17. Och det betyder typ att du ska öka befolkningsmängden eller?
×
×
  • Skapa ny...