Jump to content

Hoodie

Members
 • Posts

  1,120
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Male

Recent Profile Visitors

2,283 profile views

Hoodie's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

2

Reputation

 1. Precis, folk begriper inte detta. Medlemsantalet skiljer ju trots allt på ca 170 000. Men nej då, 'jägarna är samlande i en jaktstuga och alla är likadana'
 2. Tyvärr finns det folk som inte vet vad dem pratar om även i denna tråden så som i vargdebatten. Lite som om Let's Dance juryn skulle bedöma vinter OS, eller hur? Jag tar själv jägarexamen nu och blir hela tiden imponerad över de rutiner och paragrafer som jägarna rör sig med. Där har fiske-sverige kopiösa mängder att lära sig om hur man förvaltar fisk! Att dem vill införa ytterligare ett par arter till skyddsjakt applåderas av mig. För dem som inte vet något om skyddsjakt och bilaga 4 och säger att jägare kommer till att skjuta av mängder och det ena efter det andra - gör alla seriösa och dem utbildade i ämnet en tjänst genom att lämna debatten. Se bara på hur vargdebatten spårar ur pg a allt folk som inte vet vad dem pratar om? Kan vi, i te x södra sverige, verkligen kommentera på hur svanen borde beröras av skyddsjakt i norrlandslänen? Nu ska jag ut och förbereda för korpjakten hos svärmor och läsa vidare i boken om jaktförordningen på 210 sidor. Korpjakten!! - skriker ornitologen, som inte vet vad han pratar om när det gäller jakt på denna fridlysta fågel!!
 3. Hur mycket har du fiskat i mörrumån osv osv? Att bara söka som om man köper en trisslott är ju lika chansartat som en trisslott. Finns ett par olika kvoter. Fiskar man knappt nåt i ån och inte gör sig känd och bekant med en del så får man aldrig års/säsongskort. Är man tysk, har tjuvfiskat och ryckt för fulla muggar, hotat med att stoppa tyskarna ifrån att komma till mörrumsån så får man årskort direkt i resten av sitt liv Eller vad tycker Czeck, Pada o Nille osv om han ifrån pool 12 som borde vara en slags ambassadör för mörrumsån?
 4. Härlig bild, sådana tar en igenom vintern. En sån öring ska plockas snart
 5. Chefen ska slå upp ett eget vindkraftverk för sin firma&gård. Lätt att göra om man har pengar såklart men det kostar tyvärr ofantliga summor om han sen ska skicka ut överskottsel på nätet Bolagen försöker ju ta bort initiativet hos alla bönder osv som vill ha ett eget vindkraftverk. Dags för regeringen att fixa så folk har ekonomisk möjlighet till att fixa egen el minsann.
 6. Hoodie

  Loop Opti Switch

  Jag har ett loomis stinger switch och kör både enhands vid kusten och fiske med enhands o tvåhandskast i mörrumsån med det. En riktig bastard som fungerar fint till väldigt mycket fiske. Rekommenderas
 7. Lpxe eller le cie som har många utgående modeller = 50%rabatt!! Rulle någon begagnad danielsson så varar den länge. Lina någon slags intermediate som jag förstått är populärt på västkusten. Kanske guideline coastal med stum kärna eller rio outbound?
 8. Patagonia har imponerat mig med sina skor och jackor. Kolla upp och känn på dem! Jag ska verkligen prova deras vadare nästa gång bara mina simms g4 skulle haverera någon gång.
 9. Kommer en ny snart... en tum längre eller nåt. Väldigt grovt och kastar väldigt långt men jag får aldrig fisk på lång lina så...
 10. Härlig serie. Köper aldrig utan att ha sett och klämt på det pg a den 'varierande' kvalitén. Kommande grejor verkar dock inte vara något som jag alls kommer till att köpa nåt spö av.
 11. Den där yrkesfiskaren som lägger ryssjor, under leken dessutom, härjar ju i pukavik numera. Kan förklara dåligt fiske. Innan var han i matvik men fisken tog väl slut. Fiskeshoppen mörrum ringde Martin Falklind och uppmärksammade detta för honom men det var totalt ointressant. Det går väl bra att skriva nya gäddartiklar om blekinge hit o dit för att sälja tidningar men att hjälpa till att uppmärksamma utrotningen är totalt ointressant.
 12. Killen ute i vågorna i klippinges artikel fiskar ju med bombarda...
 13. Mannen i Klippinges artikel, han som håller en öring bland vågorna, fiskar ju bombarda... (kanske någon skrev detta innan?)
 14. Lycka till. (Det är hasses kopp du ska se)
 15. Det blir en upplevelse Kolla in hans kaffekopp Peter är min favorit om han är kvar där dvs. Ius: Du vet stilen - "Tjeena grabbar... pust pust, ah det är jobbigt nu. mycket o göra aoh ahhh" Lycka till med mieån, där har man fiskat ett och annat när man hade cykel som enda transport. Helvete vilka fiskar det har gått i ån 99% fiskar tidig vår då deras teknik o taktik inte duger till annat än svultna besor. Jag smög ner till kanten häromåret och såg två 4-5 kgs havsöringar stå bredvid varandra på en nacke. Så otroligt vackert. Inte en chans jag kunnat få ut en fluga. Du får se vad jag menar. Min största båge gick inte ner i min abu håv och den största öringen var på ett par kilo. Kompisen tog en närmare 5 och inte under vårfisket.... Ca 6-7 år sedan Tyvärr verkar folk få göra vad de vill med vattnet och det vet alla vad det får för resultat med 0 kbm under sommaren. En å som är mer 'sönder' får man leta efter
×
×
 • Create New...