Hoppa till innehåll

Hannu

Edgemember+
  • Antal inlägg

    15 681
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    21

Allt postat av Hannu

  1. 1 lax per säsong. Om jag får någon, vill säga. Annars noll. Alla över 10+ går obönhörligt tillbaka.
  2. Jag tror att Ismo kommer att skapa fred mellan judar och palestinier
  3. Kul att en 10 år gammal tråd som jag startade, dammas av. Har egentligen inga åsikter i ämnet då jag uppenbarligen lämnat fjällen och plågar mig med laxfiske. Flytstolen passar sig inte så bra när man ska fiska av en laxpool. Jag har fortfarande inte provat flytring men man kanske skulle ha det i bucketlistan innan man grävs ner.
  4. Hannu

    Guideline NT8

    Lite konstigt det här.... Sveriges eller rent utav Nordens största flugfiskeforum och inte ett enda svar. Jag ställde samma fråga på Facebook och har fått några svar i alla fall. Kanske de som besitter kunskap har lämnat detta forum och finns på Facebook?
  5. Hannu

    Guideline NT8

    Någon som hunnit känna på dessa spön?
  6. Samsung S8! Displayen som slår allt och alla. Väldigt hög kvalitetskänsla!
  7. Intressant! Som en liten parentes så blev jag och några till guidad av Annettes son, Seth Mclean nerför Beaverhead River. Blev väl en och annan bira med guiderna på Blue Anchor Bar i Twin Bridges.
  8. Zooma in på kartan och klicka på önskat område. http://vattenwebb.smhi.se/hydronu/
  9. Fan....måste nog komma upp till Kiruna och banka lite vett i skallen på dig
  10. Håller med Isoperla..... Utbyggda älvar har väl för h-e inget att göra med kortpriser?!!! I övrigt är det väl ren och skär marknadsekonomi som styr....tillgång och efterfrågan?
  11. Hannu

    Scott G uppdateras!

    11 år efter introduktionen av G2 kommer nu efterföljaren. Mycket snygga spön och det mest intressanta är 7'7" klass 5. Nästan så att man blir sugen på att pausa laxfisket.
  12. Hannu

    Ismo!

    En campingsäng??? Jösses....vart f-n är flugfisket på väg. Btw....Ismo, hade inte du problems med nå solbrillor? Tror det är därför företagen inte skickar till dig
  13. Hannu

    Ismo!

    Hmm....väldigt sliten....finns några veck. Nää....inte ens du vill ha den
  14. Hannu

    Ismo!

    Rotade i garaget idag och hittade ännu en härva med begagnad skjutlina. Ska jag skicka Ismo?
  15. Jag ser det inte som ironi utan någon som kan använda innehållet vi fått mellan axlarna. Sen kan jag inte sluta skratta åt hur man kan klämma en mobil i en bildörr.....TVÅ gånger dessutom. Jösses säger jag bara
  16. Hannu

    Slinga?

    Alltid slinga...
  17. Japp, tänkte mest på att 600 grains är fördelade på 7 meter, kort klump. Plus spetsen. Grainslinorna är i regel 10-11 meter....taperade. Träskon vägde väl en 36-37g (570 grains) och gick bra att kasta med om man tog det lugnt.
  18. Noll på båda..... Hyfsat,med tanke på att jag snart flugfiskat i 39 år. Omvårdnad och kvalitet har präglat mitt fiskande. Edit:Glömde bort att jag knäckt ett spinnspö i en bildörr....men det var under tiden då Karl XII regerade.
  19. Handlar knappast om pengar...hade gladeligen betalat det dubbla för Talisker 10. Absolut, i särklass, den mest prisvärda malten!
  20. Hmm...få se nu...om jag räknat rätt så landar ekipaget på 50g+? Hoppas du inte kör överhandskast med den vikten
  21. Hannu

    tafsmatreial

    Sen ska man ha klart för sig att själva tillverkningen av PFOS/PFOA, PFC och allt vad de heter, är mer energikrävande. Visst, vem bryr sig om det? Det är väl bara att bygga ut ännu ett vattendrag så kan vi tillverka ännu mer fluorcarbon till våra fina flugtafsar och Gore-Tex vadare. Sen att dessa ämnen är cancerogena och tros ge skador på foster osv osv....vi är ju ändå döda när detta uppdagas. Visst har även jag något plagg med Gore-Tex men när jag köper nytt så blir det definitivt till andra alternativ.
×
×
  • Skapa ny...