Jump to content

Baddi

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Baddi

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Skåne
 • Intressen
  Fiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  zobaj@yahoo.se
 • Telefon
  0707341512

Recent Profile Visitors

481 profile views
 1. Hej. Någon som vet var man kan hitta info om dessa linor. Klumpvikt? Klass #6 flyt är jag mest intresserad av. Är dom rätt klassade?
 2. Var ute en sväng idag på kusten runt Helsingborgs trakten för att fiska näbbisar men de lyste med sin frånvaro. Det va inte många hugg. Men en sak man blev förvånad över är att multen har kommit " redan". Jag och polaren försökte med alla sorters flugor vi hade men de va inte intresserade. Men efter en timmes nötande lyckades polaren lura en. Uppskattad vikt ca 5 - 6 kg. Men det va inte mycket man kunde göra med en klass 5 spö och 0.16 tafs.
 3. Hej! Har beställt en GL Lpxe 14" 9/10. men vet inte riktigt vilken klumpvikt och längd jag ska köra med. Vet att det ska vara mellan 34 o 36g. Har även fått tips att gå upp en klass på linan och kapa den till rätt vikt. Skulle va enklare och kasta med som nybörjare sägs det. Har provat på det här med två hands fisket ett par gånger innan så helt grön är jag inte men dock okunnig när det gäller det här med klumpar. Har tänkt fiska framför allt i Laholm (Lagan). Någon som kan hjälpa mig med detta. Tacksam för alla råd och tips.
 4. Den va riktigt fin. Såg den igår kväll men det är en grej som inte funkar. Höger vevead. Alltid något. Tack för tipset i allafall.
 5. Hehe. Om det va så lätt. Ringde honom idag. Han har inga kvar. Har jag tur så hittar jag en i USA säger han. Ringde till en annan och där fick jag liknande svar..
 6. Danielsson funkar alltid, men jag vill helst hitta någon rulle med lite äldre stil. Marryat Baby är den rullen jag vill ha men det visa sig att det är inte så lätt och få fatt i en sådan. Har ringt runt lite men ingen som har dom..
 7. Den här Marryat Baby va inte dum.. Ser riktigt nice ut.
 8. Har faktiskt tittat på den oxå men tycker desigenen på GT:n är lite vassare.. Svårt val..
 9. Har varit på jakt efter ett klass #3 spö rätt länge.. men efter ett par veckors letande och många sömnlösa nätter bestämde jag mig att åka till Wittlock i Halmstad och testa några spö. Valde ut 5 olika spö och ställde mig i parken.. Spöna jag testade va följande. GL Lpxe 7.6" #3,, GL Lecie 8" #3,, Vision Gt4 8" #4,, Loop Yellowline 8,2" #3 och Harvest Traveller 8,6" #3 om någon undrar.. Vinnaren blev det sist nämnda Harvest.. Blev riktigt förtjust i detta spö.. Och nu till nästa problem . Val av rulle till detta spö.. Har ni några förslag?? eller någon som har detta spö. Vad kör du för
 10. Härliga bilder! Roligt och höra att ni tyckte om fisket i Bosnien.. Så här kommer lite mer bilder från älven "Sana"..
 11. Baddi

  Danielsson rullar

  Tack för ett snabbt svar!!!
 12. Baddi

  Danielsson rullar

  Undrar om någon vet hur man stänger av knarrande ljudet på danielssons LW rullar. Står på deras sida att knarr ljudet finns i båda riktningar men det ska gå och stänga av. Någon kunnig?
 13. Planerar på att skaffa ett bättre spö # 6 ,,, 9-10 fot som e tänkt att användas till regnbågsfiske och havsörings fiske i mindre åar. Helst lite mjukare spö i klass med loop black o yellow line. Prisklass upp till 6000:- Alla tips och råd e välkomna !! Skitfiske på er!!!!
×
×
 • Create New...