Jump to content

Freddeponken

Edgemember+
 • Content Count

  638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Freddeponken last won the day on August 15 2014

Freddeponken had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Freddeponken

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Eskilstuna

Recent Profile Visitors

1,234 profile views
 1. Butikerna gör inga pengar på rullarna och säljer hellre rullar med mera vinst så det gynnar ju inte danielsson eller butikerna så det är lika bra att dom säljer själva Sen är det det där med långrea...rea ut sitt varumärke kan u inte vara hälsosamt!
 2. Hej gjorde en annons på en looprulle nyss och bilden lägger sig på sidan eller hur man säger...har tagit bilden rätt och ligger rätt i telefon men sen när man laddar upp så hamnar dom snett. Varför? Mvh Fredrik
 3. Om loop behöver en medarbetare så är det bara att höra av sig;) är trevlig med stort kundfokus, lojal och glad. Har körkort och är inte rädd för att ta i. Kommer bli arbetslös nästa år då min arbetsgivare vill flytta verksamheten till gent. Är 36 år..frisk och drogfri och rent brottsregister. Finns på 0707103748 mvh Fredrik Karlsson Eskilstuna Hehe man måste ju försöka;) kram på er
 4. Det har även tagits upp en 9kilos lax i torshällaån men det var många årsedan.
 5. Ca 1500kr för spöt och kanske 3000kr för rulle och spole...är ju trots allt en gammal raritet;)
 6. sålt alla spön och rullar jag köpte på mig...stod och vela vid sjön med vad jag skulle fiska med...löjligt! så nu blir det ett spö till våren och en snygg rulle....klass fem=)
 7. men visst är det väl den färgen som kallades för limited edition som tex willys sportfiske sålde...helt taskiga har dom ju inte varit=)
 8. synd att cross1an ser ut som ett 700kr spö...skitsamma om det går att kasta med det, bara det är snyggt=)
 9. brukar dra en roll och få ut 5 meter och sen ett bakkast där jag matar massor med dubbeldrag och sen ut med den ...25m plus tafs...snabbt, enkelt och jäkligt skönt för kastarmen...=) kastet tar 6 sekunder! hehe
 10. jag gör också det och känner att det är en del av mitt sätt att kasta, varför vänta med att mata lina när man kan göra det både fram och bak=)
 11. Vilken kunskap du besitter, helt otroligt!!
 12. heter envägslagret Ina? Ina för mig är en lagertillverkare.
 13. Så nu är det 15 linor valda här=) Till streamdance skulle jag rekomendera en icke longbelly för att spöt anser jag att det inte hinner med som tex MAX... Kör Sa ed men gillade gpx som fasen på det spöt och nu har jag en ny favorit för lite längre kast och det är airflo forty plus....fifan den är rätt brutal=) Lovely!
 14. Kul med prylar, gäller bara att man hittar det som passar en själv=) Lätt att man handlar på sig för mycket som inte kommer till andvändning...=)
×
×
 • Create New...