Hoppa till innehåll

YoSki

Edgemember+
 • Antal inlägg

  534
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  5

YoSki last won the day on November 23 2018

YoSki had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

85 Excellent

1 följare

Om YoSki

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Strand, Vännäs

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kad.jonsson@gmail.com
 • Telefon
  0706045258

Senaste Profil Besökare

2 335 profilvisningar
 1. Snackar vi en bild per skalle, eller är det bara att mata på? 🙂
 2. Ett par krokflugor från de senaste dagarna.
 3. Funkade fint för mig också då toppen på mitt ZXL 486 gick av i somras. Typ en tusenlapp totalt. Behövde inte regga spöt heller. mvh Daniel
 4. Lite känns det som att vi tolkar ordet acceptera olika. Eller kanske jag missförstod vad du menade med "acceptera SD", detta då jag tolkade det som att inkludera inte bara deras existens. För mig innebär acceptera att godta eller godkänna något, vilket jag som sagt aldrig kommer att göra i fallet SDs politik. For the record så tänker jag likadant (om än inte med samma eftertryck) om både M och KD. Detta, min rätt (skulle nästan vilja använda ordet skyldighet här...) att inte acceptera vissa partiers politik, är en självklar del i alla former av demokrati. Däremot accepterar jag givetvis deras rätt att uttrycka sin åsikt, återigen en självklar del i ett demokratiskt samhälle. PS. Friskolor är också ett jävla otyg, men det får vi ta i en annan tråd 🙂
 5. Nej, man måste inte acceptera SD. Jag gör det inte, och kommer aldrig att göra det. Att handskas med det faktum att partiet existerar och får stöd från en (imo alldeles för) rejäl portion av svenska folket samt att försöka förstå varför så är fallet - javisst. Men att acceptera, aldrig.
 6. Angående ödmjukheten så tycker jag att du har en poäng. Tror att det finns en koppling mellan detta och den individualisering som Jonas är inne på. Att skapa en bild av sig själv (och i vissa fall då sitt parti) som principfast och "självförsörjande" rimmar helt enkelt dåligt med ödmjukhet. Detta blir också ett led i den förenkling av politiken som jag nämnt tidigare. Ödmjukheten bör först och främst bestå i att man förstår att det helt enkelt inte är möjligt att skapa framsteg och utveckling utan att samarbeta. Viktigt då också att komma ihåg att detta inte betyder att man behöver samarbeta med alla. Naturligt blir givetvis att söka samarbete med de som ligger en själv så nära som möjligt i fråga om mål och metoder. Här håller jag också med Jonas att det inte på något sätt är konstigt att SD (ofta) hamnar utanför samtidigt som V inkluderas. Sen, självklart ska vi värna demokratin. Det finns helt enkelt ingen plan B här. Att små partier får inflytande är på intet sätt nytt. Har för mig att S haft egen majoritet vid ett par tillfällen för länge sedan (40-, 50- 60-tal?), men i övrigt har det alltid varit nödvändigt för stora partier att samarbeta med små. Det enda som är lite ovanligt är väl att det för första gången på ett antal årtionden är andra partier (C, L) som är med i diskussionen.
 7. Vete fan alltså... har en del flugbindning att göra själv också. Måste även tanka traktorn, skruva fast en takstege åt sotarn, kolla fotboll, dricka en massa julmust... Min plan är att flytta till fjälls om (när) idioterna tar över. Om du ändå är i byggartagen kan du väl slänga upp ett par småstugor hemma hos dig? Det blir jag, frugan och tre ungar. Vi är jättesnälla allihop.
×
×
 • Skapa ny...